Allah kolaylık versin ne diyim. Bu zamanda dargınlık olmaz. Şurda ne kaldı düğüne. Toparlanmanız lazım artık
Yapacaz uzerimize dusenleri dediler kandirdilar bizi resmen
Ben bildigim durum olarak ailesinin tuhaf insanlar olduklarini zaten biliyordum dedim maddi olarak guya yapacaklardi gerekenleri ama sozlerini tutmadilar
Baya iyi bi butce ayirmislardi ama yalan oldu
Başka ne alabilirim kararsız kaldımFotoğrafınızı puzzle yaptır : )
Kızlar ben 2 yıllık evliyim kocamın doğum günü yaklasiyor ne hediye alacağıma karar veremedim parfüm saat cüzdan kiyafet dışında ne alabilirim lütfen yardımcı olun bana yeni fikirler lazım
Butik kurabiye nasıl oluyo pekiCanım butik kurabiye yapıyorum burdaki arkadaşlarım bilir, PembeLokum bizzat yemiştir
Düşünebilirsin.
Tuzu biberi dedikleri olsa gerek. Rabbim ağız tadınızı bozmasın inşallahHoşbuldum canım : ))
Hoşbuldum canım. İyiyiz çok şükür arada atışıyoruz ama olacak o kadar : )
İstersen profilime bak albümlerimde bi kaç fotoğraf var, dur sana fotoğraf yükleyim benButik kurabiye nasıl oluyo peki
güzel bi kutu alıp içine renkli kağıtlarla güzel şeyler yazabilirsin seni seviyorum çünkü şefkatlisin gibi şeylerleBaşka ne alabilirim kararsız kaldım
Amin inşallah hepimizinkini = )Tuzu biberi dedikleri olsa gerek. Rabbim ağız tadınızı bozmasın inşallah
İnşallah kuzum
Buzdolabında: Ekonomi sınıfı, rafların cam olmasına, derinliğine, yüksekliğine, maksimum litre kapasitesine, içinin kullanışlı olmasına ve sebze ve et, süt ürünleri için ayrı ayrı kullanım alanlarının olmasına baktım.
Bulaşık makinası: Kısa yıkama programı, ekonomi sınıfı, sepetlerin asansörlü olmasına baktım, program sınıfının çokta önemi yok çünkü kullanılmıyor. Ben 4 programlı aldım.
Çamaşır makinası: En önemlisi benim için kısa programı, devir sayısı ve kaç kg olduğuydu. Birde yorgan ve tül yıkama programı olmasını istedim.
Henüz fırın ve ocak almadık. Çevremizdeki bir çok evde kiralık bile olsa mevcut olduğu için ev bulduktan sonra olmaması durumunda almaya karar verdik
Skocum, çok geçmiş olsun yaAllah acil şifalar versin.
Mutim nasılsın kuzum, gecen gün okudum yazamadım. Gitme sakın bir yere, hatta daha sık gel. Herşey hallolur, kendini üzme lütfen
.:Zuzuuuuummm tam da bunu listesini yapıyodumama cantada olacak olanları değil de 5 gün boyunca ne giyeceğimi yazıyodum ahahahaah
Amin canım.
Buzdolabında taze tutma özelliği, hacim, kombi tipi olması vs önemliydi.
Bulaşıkta ayarlanabilir raflar, 13 kişilikolması bir de birkaç program olsa yeter dedim.
Çamaşırda kg, yorgan yıkama özelliği, kısa program, erteleme özelliği vs önemliydi.
Bir de markada kesin kararlıydım.O insanın işini baya kolaylaştırıyor. O markanın bütçene en uygun olan ve güzel programlarını seçebiliyorsun.
Büş çok daha detaylı bilgi verebilir sana bu konuda.Bana 1 sayfa dolusu yazmıştı sağolsun geçmiş mesajlardan bulabilirsin.
Amin canım sağol.
Canım bence uğursuzluk falan getirmez.O bildiğin batıl inanç.Ben ilk defa saçla makyajla görsün istediğim için sözlümle gitmek istemiyorum. Ama sen görsün istiyorsan da kızların dediği gibi son halini görmüş olmayacağı için bakabilirsin bence birlikte.
Elbiseme karar veremedim canım ya
Yüzükleri de alınca koyarım fotoyu.Düz beyaz altın hafif kare
Allah kolaylık versin ne diyim. Bu zamanda dargınlık olmaz. Şurda ne kaldı düğüne. Toparlanmanız lazım artık
Valla yuzduk yuzduk kuyruguna geldik bi gelinlik icin iste boyle problem yarattilar hani ayirdiginiz butceye noldu fln da diyemiyoruz desek sizin ne haddinize bizim aile ici meselemize ne karisiyosunuz derler
Bakalim kaldo 50 gun gelinligi alinmayan gelinin dramini yasiyorum
Sen bu kv'den çok çekeceksin ya, keşke okusa burayı da pis kadın desem
Haha valla cekecegim var ya degecek mi bilmiyorum deger insallah
Artik alismisim cidden gulup geciyorum yani her seye
Cidden nasıl insanlarmış ki ya güzel güzel anlaşmak varken. Hani tanımasam seni dicem ki sende mi sorun sen mi çirkeflik yapıyon
Haha valla agzimi biraz acsam dunyanin tavirini aliyolar bana anlamadim sus pus oturmam lazim herhalde her daiim
Kuzum biz ilk olarak beğenmeye nişanlım, ben, annem ve kv gittik. Daha sonra tüm provalarımda nişanlım yanımdaydı dikim olduğu için. Gelinliktede öyle olur. Hazırda olsa dikimde olsa nişanlım hep yanımda olur. En son halinide görse düğün günü gördüğü ile arasında baya fark olacak saç, makyaj derken. Düğünden önce görmek uğursuzluktur falanda hepsi batıl inanç onlara kafanı takma
Beni de gelinlikle gördü nisanlim... ne olacak ki böyle seylere takilmamak lazimOhh sagol canim ya biz mobilya aliminda kv ile tartistigimiz icin gelinlik almaya beraber gitmek istemiyoruz aramiz yok onunla o yuzden annem ben nisanlim gidebiliriz
Biz herşeyi nişanlımla yapıyoruz nazarmış uğursuzlukmuş aklına getirmedikçe olmaz birşey aileler pek karışmıyor yani daha uzak tutuyoruz neme lazım laf söz olur kırılırlar falanAnnem gelinliğimde gelir sanırım kardeşlerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?