2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Allah kolaylık versin ne diyim. Bu zamanda dargınlık olmaz. Şurda ne kaldı düğüne. Toparlanmanız lazım artık

Kızlar ben 2 yıllık evliyim kocamın doğum günü yaklasiyor ne hediye alacağıma karar veremedim parfüm saat cüzdan kiyafet dışında ne alabilirim lütfen yardımcı olun bana yeni fikirler lazım

Canım butik kurabiye yapıyorum burdaki arkadaşlarım bilir, PembeLokum bizzat yemiştir
Düşünebilirsin.

Heh çok sağol kuzucum

Yok canım gitmiyorum bi yere, düşünmedikçe atlatıyorum zaten. Kendi kendime kalınca çok düşünüyorum.

Ayarlanabilir raf mantıklıymış bak, nişanlım da çok kararlı marka konusunda.

Elbiseme karar veremedim canım ya
Yüzükleri de alınca koyarım fotoyu.Düz beyaz altın hafif kare

Merakla bekliyorum

Allah kolaylık versin ne diyim. Bu zamanda dargınlık olmaz. Şurda ne kaldı düğüne. Toparlanmanız lazım artık

Valla yuzduk yuzduk kuyruguna geldik bi gelinlik icin iste boyle problem yarattilar hani ayirdiginiz butceye noldu fln da diyemiyoruz desek sizin ne haddinize bizim aile ici meselemize ne karisiyosunuz derler

Bakalim kaldo 50 gun gelinligi alinmayan gelinin dramini yasiyorum

Sen bu kv'den çok çekeceksin ya, keşke okusa burayı da pis kadın desem

Haha valla cekecegim var ya degecek mi bilmiyorum deger insallah
Artik alismisim cidden gulup geciyorum yani her seye

Cidden nasıl insanlarmış ki ya güzel güzel anlaşmak varken. Hani tanımasam seni dicem ki sende mi sorun sen mi çirkeflik yapıyon

Ohh sagol canim ya biz mobilya aliminda kv ile tartistigimiz icin gelinlik almaya beraber gitmek istemiyoruz aramiz yok onunla o yuzden annem ben nisanlim gidebiliriz
Beni de gelinlikle gördü nisanlim... ne olacak ki böyle seylere takilmamak lazim

Ayni kafadayiz, bizde herseyimizi ikimiz hallettik sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…