• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

verilir tabi kv mi soracakmışız :KK12: çok zor bi durum senin için ama lafını esirgeme bence ben rezil ederdim onları orada sonra gör bak nasıl almak zorunda kalıyorlar :63:

Lafimi esirgeyemiyorum bazen de o zaman saygisiz terbiyesiz bir gelin oluyorum valla bi yaranamadik gitti su insanlara:KK53:
Annem gelinligi asla almam siz alavaksiniz dedi diye kotu dunur oldu:KK53:

Lafimi esirgeyemiyorum bazen de o zaman saygisiz terbiyesiz bir gelin oluyorum valla bi yaranamadik gitti su insanlara:KK53:
Annem gelinligi asla almam siz alavaksiniz dedi diye kotu dunur oldu:KK53:
kime göre kötü kv göre mi? oldu başka : D GAYET de iyi etmiş annen sen boşver onlar ne derlerse desinler bi kere olacak bişey için kimsenin lafını dinleme ne istiyorsan almaya bak : )

kime göre kötü kv göre mi? oldu başka : D GAYET de iyi etmiş annen sen boşver onlar ne derlerse desinler bi kere olacak bişey için kimsenin lafını dinleme ne istiyorsan almaya bak : )

Sagolsunlar burunlarindan kil aldirmiyorlar hem de tum masraflari inceden inceye bize yikiyorlar :)

Ya iste cok az butce ayarlamislar zaten tum masraflari bize yikmakla beraber biz iki laf ettik mi de küsüp tavir aliyorlar canim en son fotografci gelinlik ayakkabi davetiye kuafor nikah sekeri (akrabalara sadece) icin 2bin lira ayirmislar anlamadim ben 2bine nasil yetisir?
Bunlari da bize yikmak istiyorlar
Düğünde herkes kendine düşeni yapmak zorunda. Gerekirse borç yapıp ALACAK. Düğün yapmak kolay değil elbette ama bu onların görevi yaa ne demek alamam. Bal gibide alıcak.
Kuaför en az 500 tl tutar . fotoğrafçı zaten 1000 tlden aşağıya yok. Senin kv' nerde yaşıyo da 2000 ayırmış şaka gibi:KK57: Nişanlın ailenle konuşsun bu iş tatlıya bağlansın lokumcumm

bu arada selamlar kızlar dan diye girdim konuya ben 2014 geliniyim burayı takip ederdim hep uzaktan : )

Hoşgeldin canım :KK49:

Düğünde herkes kendine düşeni yapmak zorunda. Gerekirse borç yapıp ALACAK. Düğün yapmak kolay değil elbette ama bu onların görevi yaa ne demek alamam. Bal gibide alıcak.
Kuaför en az 500 tl tutar . fotoğrafçı zaten 1000 tlden aşağıya yok. Senin kv' nerde yaşıyo da 2000 ayırmış şaka gibi:KK57: Nişanlın ailenle konuşsun bu iş tatlıya bağlansın lokumcumm

Hoşbuldum canım : ))

Hoş geldin canım. Senin evliliğin nasıl gidiyor?

İnşallah gönlüne göre bulursun kuzum :KK16:
Hoşbuldum canım. İyiyiz çok şükür arada atışıyoruz ama olacak o kadar : )

Kızlar ben 2 yıllık evliyim kocamın doğum günü yaklasiyor ne hediye alacağıma karar veremedim parfüm saat cüzdan kiyafet dışında ne alabilirim lütfen yardımcı olun bana yeni fikirler lazım :KK76:

Kızlar ben 2 yıllık evliyim kocamın doğum günü yaklasiyor ne hediye alacağıma karar veremedim parfüm saat cüzdan kiyafet dışında ne alabilirim lütfen yardımcı olun bana yeni fikirler lazım :KK76:
Fotoğrafınızı puzzle yaptır : )

Valla 100 lira daha fazla koyamam diyor yokmus paralari oyle olunca da erteleyelim diyorlar ben de kizi istediniz nisani yaptik dugun salonunu tuttuk mobilyalari aldik bu saatten sonra erteleyelim demek olur mu bi yerlerden ayarlayamaz misiniz deyince saygisiz gelin oluyorum gelin bizim ic islerimize karisiyor oluyor:KK51: ben anlamadim bu isi:KK64:

Ama boyle olacagi belliydi bunu bile bile bu yola girdom burda sizlere anlatiyordum hep sevgilimin ailesinin anormal oldugunu

Bu yola bile bile girdim o yuzden oturup aglamamin luzumu yok surpriz olmadi

Valla 100 lira daha fazla koyamam diyor yokmus paralari oyle olunca da erteleyelim diyorlar ben de kizi istediniz nisani yaptik dugun salonunu tuttuk mobilyalari aldik bu saatten sonra erteleyelim demek olur mu bi yerlerden ayarlayamaz misiniz deyince saygisiz gelin oluyorum gelin bizim ic islerimize karisiyor oluyor:KK51: ben anlamadim bu isi:KK64:

Ama boyle olacagi belliydi bunu bile bile bu yola girdom burda sizlere anlatiyordum hep sevgilimin ailesinin anormal oldugunu

Bu yola bile bile girdim o yuzden oturup aglamamin luzumu yok surpriz olmadi
biliyordun da neden acele ettiniz o zaman düğün için o_O
Madem bekleseydiniz 3-4 ay daha nişanlı kalsaydınız.
En azından belki para biriktirip veya bi yerden ayarlardı bu zaman dilimi içinde. Kv haklı demiyorum yanlış anlama ama durumu bildiğin halde düğün için acele etmeyebilirdiniz demek istiyorum.

biliyordun da neden acele ettiniz o zaman düğün için o_O
Madem bekleseydiniz 3-4 ay daha nişanlı kalsaydınız.
En azından belki para biriktirip veya bi yerden ayarlardı bu zaman dilimi içinde. Kv haklı demiyorum yanlış anlama ama durumu bildiğin halde düğün için acele etmeyebilirdiniz demek istiyorum.

:KK53:
Yapacaz uzerimize dusenleri dediler kandirdilar bizi resmen:KK53:
Ben bildigim durum olarak ailesinin tuhaf insanlar olduklarini zaten biliyordum dedim maddi olarak guya yapacaklardi gerekenleri ama sozlerini tutmadilar
Baya iyi bi butce ayirmislardi ama yalan oldu

Back