günaydın
günaydın kızlarr nasılsımız bugünn??
Hayırlısı olsun gönlünce olsun inşallah canım
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Herkese günaydin
günaydın
Günaydın canım nasılsınHerkese günaydin
Günaydın kızlar nasılsınız?
bn çok yorgun ve mutsuzumGünaydın kızlar nasılsınız?
iyim canım sn nasılsın
Günaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın canım nasılsın
İyiyim canım sen nasılsın nasıl oldun
Bende bu hafta yoğunlaştım internete bir kaç siteye özellikle aksesuar diğer eksikler içinSagolun kizlar, bende iyiyim çok sükür
Internetten bakiyorum çeyizime eksikleri halletmek için..
Hayrola ?? ne oldu kuzum ??bn çok yorgun ve mutsuzum
Bende bu hafta yoğunlaştım internete bir kaç siteye özellikle aksesuar diğer eksikler için
nolsun ya maddi sorunlar işteHayrola ?? ne oldu kuzum ??
Ay topigimizin cici gelinlerine ne oluyor ? Nazar mi yoksa ??
Evet canım aksesuar en son şey bizde evden sonra düşünüyoruz mobilyalara göre bakılır duvarmı boşta masa üstümü girişmi ben ekliyorum sepetime sadece begendiklerimi bekliyorBen bir kaç aksesuar aldim ama hepsini degil.. bi mobilyalar iyice yerlestirilsin, halilar serilsin perdeler takilsinda, ondan sonra kalan eksikleri tamamlarim diye düsündüm..
nolsun ya maddi sorunlar işteparasızlıktan evde kalıcam ona yanarım
daha istememiz bile olmadı, başa şehirde yaşıyolarNiye öyle diyorsun canim ?? Sen nisanlimiydin ? Hatirlamiyorum
daha istememiz bile olmadı, başa şehirde yaşıyolar
evt haklısın canım, en ekonomik şekilde de düğün yapılıyor ama bizim daha büyük sorunumuz var. acil ödememiz gereken borcumuz var, çalışıyoruz ama yetmiyo. kredi de çıkmıyo. o yüzden tüm gelirimiz ona gityo. yakında olsa bi şekilde söz yaparız. ama uzakta olunca buraya gelmeleri bile büyük masraf olcak
onun borcu ama beraber ödüyoruz. kredi kartı borcuSakincasi yoksa ne borcu ? Ikinizin mi sadece birinizin mi ? Ne zaman biter peki ?
iyiyim canım elbiseme karar verdim gibi hazırlık işte:)Günaydın canım nasılsın
İyiyim canım sen nasılsın nasıl oldun
Oludum canım yazdıklarını özel değilse me aldınız neden birlikte mdüyosunuz destek mi oluyosunbn çok yorgun ve mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?