2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende bu hafta yoğunlaştım internete bir kaç siteye özellikle aksesuar diğer eksikler için

Ben bir kaç aksesuar aldim ama hepsini degil.. bi mobilyalar iyice yerlestirilsin, halilar serilsin perdeler takilsinda, ondan sonra kalan eksikleri tamamlarim diye düsündüm..

Ben bir kaç aksesuar aldim ama hepsini degil.. bi mobilyalar iyice yerlestirilsin, halilar serilsin perdeler takilsinda, ondan sonra kalan eksikleri tamamlarim diye düsündüm..
Evet canım aksesuar en son şey bizde evden sonra düşünüyoruz mobilyalara göre bakılır duvarmı boşta masa üstümü girişmi ben ekliyorum sepetime sadece begendiklerimi bekliyor

daha istememiz bile olmadı, başa şehirde yaşıyolar

Anladim.. Ama o da olur ki. Tarih var mi ?

Maddi sorunlardan dolayi insan evlenemez mi ? evlenir vallah yeter ki siz ikiniz birbirinize sevginize sımsıkı sarilin canim..
Ceyiz dedigin ne ki ? Sonuçta 1 yemek takimi, CKB, bardak, 2-3 tava tencere, 2 nevresim yeter . Akrabalardan arkadaslardan hediyede gelir genelde.
Mobilya'da ayni : ufak ufak baslarsiniz, daha sonra eksikleri tamamlarsiniz tatlim. Ilk önce koltuk, yemek masasi, yatak felan alirsiniz.
Kina, dügünü de ekonomik sekilde yaparsiniz : kinayi senin evinde yap , çok daha güzel oluyor (ben yapabilseydim kinami evde yapardim vallah misss) , dügünü de çalgili degilde kokteyli nikah tarzinda yap istersen.
Oldu bitti iste , çok fazla kafana takma kuzumm

evt haklısın canım, en ekonomik şekilde de düğün yapılıyor ama bizim daha büyük sorunumuz var. acil ödememiz gereken borcumuz var, çalışıyoruz ama yetmiyo. kredi de çıkmıyo. o yüzden tüm gelirimiz ona gityo. yakında olsa bi şekilde söz yaparız. ama uzakta olunca buraya gelmeleri bile büyük masraf olcak

Sakincasi yoksa ne borcu ? Ikinizin mi sadece birinizin mi ? Ne zaman biter peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…