Günaydın boncuk sor olmadı ya da dişiyi bekleyelim bugün gelir belki inşallah bir durum yoktur işlerini halletmişti hemen 1 gün önce yaGünaydın kızlar, nasılsınız?
Muti' niye öyle yazdı ki.. Bende face i var , sorsam mı ki?
Dişi ile sıksık konuşuyorlar belki onun haberi vardır, yazar bize geldiğinde.
Günaydın Kızçeler
Şafak 51 Niğde
Eki Görüntüle 1449065
**
Mutiden haber alan bizide bilgilendirsin tabi özel bir konu değilse
Yorum bile yazdım kihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...zun-ceyiz-topigi.681822/page-34#post-39808187
bu gördüğünüz arkadeşiniz mobilyalarını almış bulunmakta
Teşekkür ederim kuzumGünaydın boncuk sor olmadı ya da dişiyi bekleyelim bugün gelir belki inşallah bir durum yoktur işlerini halletmişti hemen 1 gün önce ya
Tamam kuzum özelden mesaj yazarsa paylaşırım tabi kiŞafağın yine çok güzel
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Muti' niye öyle yazdı ki.. Bende face i var , sorsam mı ki?
Dişi ile sıksık konuşuyorlar belki onun haberi vardır, yazar bize geldiğinde.
Günaydın Kızçeler
Şafak 51 Niğde
Eki Görüntüle 1449065
**
Mutiden haber alan bizide bilgilendirsin tabi özel bir konu değilse
İnsaAllah kuzu
Günaydın tatlım, nasılsın?
Günaydın canım nasılsın
Nasıl birşey istiyorsun canım kışa denk gelmesi de sıkıntı bir yandan kapalı model bulunabilir amaİyiyşik kızlar
Nişan için elbise bakıyorum belim ağrıdı delircem bulamıyorum of
hiyooNasıl birşey istiyorsun canım kışa denk gelmesi de sıkıntı bir yandan kapalı model bulunabilir ama
Nasılsın miki
Nasıl birşey istiyorsun canım kışa denk gelmesi de sıkıntı bir yandan kapalı model bulunabilir ama
Valla sade bi sey askında ama hep balık model var.Onlara bakıyorum kadın gibi oluyorum.Bi tane beğendim önü açık offf offf
Haber yok canımselam güzeller mutellaya ne oldu haber var mı bende merak ettim şimdi
Valla sade bi sey askında ama hep balık model var.Onlara bakıyorum kadın gibi oluyorum.Bi tane beğendim önü açık offf offf
Yok yaa ben de öyle istiyodum aslındaCanım efil efil tüllerden oluşan modeller yokmu kabarıklardan bahsetmiyorum böyle tam baharlık oluyorlar ya ben evde yaptımda kurtardım düz siyah uzun giydim gitti
Canim bulursun merak etme. Senin nisanin evde mi salonda mi olacak ?
Merak etme ya, bulursunYok yaa ben de öyle istiyodum aslında
Salonda tatlım.Vaktim azaldı niye bakmadıysa. Şimdiye kadar
Sakin ol canım panik yapma bir anda işte bu dediğin bir model çıkar karşına bence biraz daha bakmaya devam etYok yaa ben de öyle istiyodum aslında
Merak etme ya, bulursun
Nasil bir sey istiyorsun ? Var mi aklinda bir kaç model ?
Sakin ol canım panik yapma bir anda işte bu dediğin bir model çıkar karşına bence biraz daha bakmaya devam et
Hayırlısı olsun gönlünce olsun inşallah canımSağolun kızlar
Bir iki model var aklımda seçcem birini:)
günaydın kızlarr nasılsımız bugünn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?