- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
Buradayıznereye kayboldunuz yahu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradayıznereye kayboldunuz yahu?
Buradayız
Ooo süperBizim mesai bitiyor birazdan kar nedeniyle
Günaydın Hanımlar
İstanbul'da uzun zamandır böyle tutan bir kar görmemiştim. Harika bir manzara
Şafak 70
Karaman'a Selam
İyiyim canım sen nasılsın? Sanırım bizden başka kimse topiğe girmemişNaber canım?
Ben de ilk defa kar sevdim. Çocukluğumu hatırlattı.
Dün 10.30 da dışardaydım.İstanbul küçük bi kasaba gibiydi.Çok hoşuma gitti.
İyiyim canım sen nasılsın? Sanırım bizden başka kimse topiğe girmemiş
Evet harika bir hava var. Çocukluğumda yağan kar gibiydi, baktıkça huzur veriyor
Günaydın kızlar dün tatildi işe gelmedim bugünde 11 gibi anca gelebildik inşallah erken çıakrız acayip bir kar var sanırım 1 metreye yakın bazı yerlerde
Aynen kuzum yollar berbat ara sokaklarda zaten kar almış başını gidiyor. Apartman kapısını açtım kar üstüme düşecekti resmen Ama yinede çok güzelGünaydın kızlar dün tatildi işe gelmedim bugünde 11 gibi anca gelebildik inşallah erken çıakrız acayip bir kar var sanırım 1 metreye yakın bazı yerlerde
Banada bu kar çocukluğumuzu hatırlattı Büşİyiyim canım sen nasılsın? Sanırım bizden başka kimse topiğe girmemiş
Evet harika bir hava var. Çocukluğumda yağan kar gibiydi, baktıkça huzur veriyor
Galiba kimsecikler yok
Ben normalde karı kışı hiç sevmem ama bu sene bi hoşuma gitti.
Çaydanlık bakıyorum da acaba çelik mi alsam üstü porselen olanlardan mı?Porselenlerin üstü küçük oluyor ama çayı daha lezzetli diyorlar
İnşallah canım ya hiç çalışasım yok kar topu oynayasım var mesela bugünHoş geldin canım.
Biz de erken çıkcaz büyük ihtimalle.
Aynen kuzum yollar berbat ara sokaklarda zaten kar almış başını gidiyor. Apartman kapısını açtım kar üstüme düşecekti resmen Ama yinede çok güzel
Akşam erken çıkmak benimde temennim ama bakalım. Elektrikler yoktu bizde de 10:30 a kadar inşallah gider yine
Ben tam kış insanıyım Eylülde doğmamdan dolayı sanırsam gerçi kışta olmuyor ama yinede soğuğu seviyorumGaliba kimsecikler yok
Ben normalde karı kışı hiç sevmem ama bu sene bi hoşuma gitti.
Çaydanlık bakıyorum da acaba çelik mi alsam üstü porselen olanlardan mı?Porselenlerin üstü küçük oluyor ama çayı daha lezzetli diyorlar
Ben tam kış insanıyım Eylülde doğmamdan dolayı sanırsam gerçi kışta olmuyor ama yinede soğuğu seviyorum
Günlük kullanım içinse alabilirsin canım. Gerçi ne kadar çok çay içiyorsunuz bilmiyorum ama onu göz önünde bulundurabilirsin.
Benim tencere setimin içinde vardı orta boy. Onu günlük için kullanıcam. Misafir içinde büyük boy çelik aldım.
Banada bu kar çocukluğumuzu hatırlattı Büş
Canım benim porselen var anannemler almış ama bence çayın tadı çelikte çıkıyor ben bir tane misafirler için normal boyda çelik almayı düşünüyorum
İnşallah canım ya hiç çalışasım yok kar topu oynayasım var mesela bugün
Ben dizlerime kadar batarak yürüyorum hep bizim sokaklardaTemennimiz o inşallah çıkarız