• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın Hanımlar :KK25:

Şafak 71 En Büyük TÜRKİYE

Anılarımızın olduğu Kırıkkale'ye Selamlar En Büyük TÜRKİYE

kirikkale4.jpg

Günaydın Hanımlar :KK25:

İstanbul'da uzun zamandır böyle tutan bir kar görmemiştim. Harika bir manzara :KK22:

Şafak 70 En Büyük TÜRKİYE

Karaman'a Selam En Büyük TÜRKİYE

Karaman.jpg

Naber canım?

Ben de ilk defa kar sevdim. Çocukluğumu hatırlattı.
Dün 10.30 da dışardaydım.İstanbul küçük bi kasaba gibiydi.Çok hoşuma gitti.

Naber canım?

Ben de ilk defa kar sevdim. Çocukluğumu hatırlattı.
Dün 10.30 da dışardaydım.İstanbul küçük bi kasaba gibiydi.Çok hoşuma gitti.
İyiyim canım sen nasılsın? Sanırım bizden başka kimse topiğe girmemiş :KK53:

Evet harika bir hava var. Çocukluğumda yağan kar gibiydi, baktıkça huzur veriyor :KK22:

Evet harika bir hava var. Çocukluğumda yağan kar gibiydi, baktıkça huzur veriyor :KK22:

Galiba kimsecikler yok:KK48:

Ben normalde karı kışı hiç sevmem ama bu sene bi hoşuma gitti.

Çaydanlık bakıyorum da acaba çelik mi alsam üstü porselen olanlardan mı?Porselenlerin üstü küçük oluyor ama çayı daha lezzetli diyorlar:KK53:

Günaydın kızlar dün tatildi işe gelmedim bugünde 11 gibi anca gelebildik inşallah erken çıakrız acayip bir kar var sanırım 1 metreye yakın bazı yerlerde :KK17:

Hoş geldin canım.

Biz de erken çıkcaz büyük ihtimalle.

Günaydın kızlar dün tatildi işe gelmedim bugünde 11 gibi anca gelebildik inşallah erken çıakrız acayip bir kar var sanırım 1 metreye yakın bazı yerlerde :KK17:
Aynen kuzum yollar berbat ara sokaklarda zaten kar almış başını gidiyor. Apartman kapısını açtım kar üstüme düşecekti resmen :KK53: Ama yinede çok güzel :21:

Akşam erken çıkmak benimde temennim ama bakalım. Elektrikler yoktu bizde de 10:30 a kadar inşallah gider yine :KK53:

Banada bu kar çocukluğumuzu hatırlattı Büş:KK19:

Çaydanlık bakıyorum da acaba çelik mi alsam üstü porselen olanlardan mı?Porselenlerin üstü küçük oluyor ama çayı daha lezzetli diyorlar:KK53:

Canım benim porselen var anannemler almış ama bence çayın tadı çelikte çıkıyor ben bir tane misafirler için normal boyda çelik almayı düşünüyorum :KK16:

Hoş geldin canım.

Biz de erken çıkcaz büyük ihtimalle.
İnşallah canım ya hiç çalışasım yok kar topu oynayasım var mesela bugün:21:
Aynen kuzum yollar berbat ara sokaklarda zaten kar almış başını gidiyor. Apartman kapısını açtım kar üstüme düşecekti resmen :KK53: Ama yinede çok güzel :21:

Akşam erken çıkmak benimde temennim ama bakalım. Elektrikler yoktu bizde de 10:30 a kadar inşallah gider yine :KK53:

Ben dizlerime kadar batarak yürüyorum hep bizim sokaklarda:KK70:Temennimiz o inşallah çıkarız:KK53:

Ben tam kış insanıyım :KK16: Eylülde doğmamdan dolayı sanırsam gerçi kışta olmuyor ama yinede soğuğu seviyorum :KK53:

Günlük kullanım içinse alabilirsin canım. Gerçi ne kadar çok çay içiyorsunuz bilmiyorum ama onu göz önünde bulundurabilirsin.

Benim tencere setimin içinde vardı orta boy. Onu günlük için kullanıcam. Misafir içinde büyük boy çelik aldım. :KK16:

Ben tam kış insanıyım :KK16: Eylülde doğmamdan dolayı sanırsam gerçi kışta olmuyor ama yinede soğuğu seviyorum :KK53:

Günlük kullanım içinse alabilirsin canım. Gerçi ne kadar çok çay içiyorsunuz bilmiyorum ama onu göz önünde bulundurabilirsin.

Benim tencere setimin içinde vardı orta boy. Onu günlük için kullanıcam. Misafir içinde büyük boy çelik aldım. :KK16:

Porselen mi canım seninkiler?

Banada bu kar çocukluğumuzu hatırlattı Büş:KK19:

Canım benim porselen var anannemler almış ama bence çayın tadı çelikte çıkıyor ben bir tane misafirler için normal boyda çelik almayı düşünüyorum :KK16:

Evet bundan daha fazla kar oluyordu gerçi bizim zamanımızda. O zamanlar daha da güzeldi herşey :KK16:

İnşallah canım ya hiç çalışasım yok kar topu oynayasım var mesela bugün:21:

Ben dizlerime kadar batarak yürüyorum hep bizim sokaklarda:KK70:Temennimiz o inşallah çıkarız:KK53:

Bende öyleydim sitenin içi zaten baya baya kardı. Sitenin kapısını zor açtım :KK53: Ama yolları açmışlardı :KK68:

Back