İkiside çelik canımPorselen mi canım seninkiler?
Evet bundan daha fazla kar oluyordu gerçi bizim zamanımızda. O zamanlar daha da güzeldi herşey
Bende öyleydim sitenin içi zaten baya baya kardı. Sitenin kapısını zor açtımAma yolları açmışlardı
Her yerde öyle sanırımHerşey eskiden çocukken daha güzel anlamlıydı tabiAna yollar açık ama ara yollar kapalı burada
Aa Martta değil miydi gerçi normal Martta da bir soğuk olur sonra havaya düşüyor iyice bahar mevsimi başlar 15den sonraHer yerde öyle sanırım
Yarın ilk cemre düşüyormuşHavalar ısınacakmış duyurulur
Haberlerin yalancısıyımAa Martta değil miydi gerçi normal Martta da bir soğuk olur sonra havaya düşüyor iyice bahar mevsimi başlar 15den sonra
Evet kuzum Marttın sonuna kadar falan böyle gider ama bu kış iyi kar yağmur gördük kışı yaşadık inşallah yazda yaz gibi olurHaberlerin yalancısıyımDaha 2 tane daha cemre var hemencecik ısınmaz
evet hatta mümkünse sonbaharda yaz gibi olsunEvet kuzum Marttın sonuna kadar falan böyle gider ama bu kış iyi kar yağmur gördük kışı yaşadık inşallah yazda yaz gibi olur
İnşallah canım ilkbahar sonbahar bunlar yaz gibi olsun bu sene cıvıl cıvıl çok sıcaktan boğulmadan keyfini çıkartalımevet hatta mümkünse sonbaharda yaz gibi olsun
İnşallah canım ilkbahar sonbahar bunlar yaz gibi olsun bu sene cıvıl cıvıl çok sıcaktan boğulmadan keyfini çıkartalım
Her mevsim güzel ama mevsiminde yaşayıncaBence de 4 mevsim olsun yine
Her mevsim güzel ama mevsiminde yaşayınca
Banada bu kar çocukluğumuzu hatırlattı Büş
Canım benim porselen var anannemler almış ama bence çayın tadı çelikte çıkıyor ben bir tane misafirler için normal boyda çelik almayı düşünüyorum
Ben varım canım ve hala çıkmadım işyerindeyimSelam kizlarrr
Bende geçte olsa gelebildim. Nasilsiniz ?
Var mi birileriii
Selam kizlarrr
Bende geçte olsa gelebildim. Nasilsiniz ?
Var mi birileriii
Skosnob : Bende ayni seyi dusunuyorum, çelik en iyisi. Porselenin sadece görselligi daha güzel oluyor..
Ben varım canım ve hala çıkmadım işyerindeyim
Ben de burdayım.Biz de erken çıkmadık bugün
Neyse 5 buçuğa bi şey kalmadı
Ben tam tersi biliyodum ya
Çeliklerde daha çok model var zeten
Yalnız değilsin canım bdv konularına bakıyordumIyii bi ara yalniz sandim kendimi
Sizde en az benim kadar isinize konsantresiniz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?