2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kzlar yaa sitede bir başlıkta soru sordum
aşkımla ne zaman evlenicez diye
iskambil falıydı başlık
seneye evleniyosunuz diyo bana
sen çyizlerini hazırla diyo yaa

kzlar yaa sitede bir başlıkta soru sordum
aşkımla ne zaman evlenicez diye
iskambil falıydı başlık
seneye evleniyosunuz diyo bana
sen çyizlerini hazırla diyo yaa

hahahah , hadi bakalım seni burdan 2012 gelinleri topiğine alalım kuzu

merhabalar kızlarr
ben bugün pek iyi değilim sizler nasılsınız ?
yasmincim bugün hep burada mısınn :)

şok oldum valla topiğin adını görünce 3 sene var dah kızlar .. bu ne acele ....

Allah o günleri hepinize sevdiklerinizle göstersin inş ama bu kadar sabırsızlanmayın ya tadını çıkarın hayatınızın her döenminin :) :) ..

şimdiden mutluluklar ....

ne 3 senesi şekerim 3 ay sonra tam 2 yıl kalıyor 2014 yazı hepimiz inşallah evli mutlu olucazacele etmiyoruz ewt çok heyecanlıyız ama olsun burda konuşmaktan zevk alıyorum ben güzel dileklerin için sağol cnm

ne 3 senesi şekerim 3 ay sonra tam 2 yıl kalıyor 2014 yazı hepimiz inşallah evli mutlu olucazacele etmiyoruz ewt çok heyecanlıyız ama olsun burda konuşmaktan zevk alıyorum ben güzel dileklerin için sağol cnm

merhabalar kızlarr
ben bugün pek iyi değilim sizler nasılsınız ?
yasmincim bugün hep burada mısınn :)

noldu canım neyin var ama

bende burdayım dedim ama sonra çıkmam gerekti kandırmış gibi oldum birazcık ama akşam budayım söz

ben kaale almıcam artık bunları , dün gecede geldi birisi , şevkimizi kırmak için geliyorlar sanki , 2014 gelini olmak bahane , biz burda aynı kaderde olan arkadaşlarımız toplaştık güzel sohbetler ediyoruz yani ne varmış bunda

mrb kızlar ben geldim nerdesiniz?
vildan açık gördüğüm kadarıyla

sana katılıyorum yasmincim en iyisi gelip bu şekilde yazanlara hç cevap yazmayalım görmezlikten gelelim ne var sanki 2013 gelini oluyorda2014 neden olmasan takmayın kızlar biz sohbetimize devam edelim acalede etmiyoruz bizz burdayız yavaş yavaş geliyor 2014 demi yani

kızlar ben yarın işe gidiyorum
büyük iht. yarın 23 gibi anca girerim
görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…