2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

beğendiğim saç bu ereninki kızlar

Eki Görüntüle 261439

ve bir de bu çok hşuma gitti

Eki Görüntüle 261440

ne dersiniz özellikle birinci foto yakışır mı ki bana yaa :26:

yakışmaz bence hiç deneme esmermişsin tabi bu benim şahsi görüşüm cnm bak ben beyaz tenlıyım ama kara kaşlı kara gözlüyüm bu rengin aynısına boyattım haziranda çok pişman oldum hiç yakışmadı ağlamıştım bu yüzden:84:

ayy gerçekten mii
o zaman hiç denemeyeyim ben ya
bak bir de alternatif bir iki birşey buldum esmerim ya belki yakışır bunlr
bu nasıl

Eki Görüntüle 261445

ve bu

beğendiğim saç bu ereninki kızlar

Eki Görüntüle 261439

ve bir de bu çok hşuma gitti

Eki Görüntüle 261440

ne dersiniz özellikle birinci foto yakışır mı ki bana yaa :26:

canım bu renk cidden çok güzel ama , sende tam aynısı olcak mı oda önemli , ben kumralım işte biliyosnz , kuaföre bu renk tonlarında olmasını söylemiştim ve gitti bana b.k sarısı yaptı , ama öyle böyle bi sarı değl iğrençti bende sonra kendi rengime boyattım gene falan işte öyle , yani oda önemli tatlım inş iyi bir kuaföre denk gelirsin dilerimki

2014 gelınlerımı daha cok erken ya sımdıden sayfa felan acmıssınız ama kızlar
olsun,erken kalkan erken yol alır

canım bende kaş yok hiç yaa :))
olanlar da tüy bildiğin apaçık rengi
ne yapmam gerekir acaba ?
beğendin mi saç rengini ama sen :26:

Canım rengi çok beğendim ama seni görmeden de yorum yapamam açıkcası.Ama yaptırıcaksan kaşlarınıda boyaman gerekir,azmış madem ççoğaltmaya bak bitkisel yağlarla falan

ya canım benim gittiğim kuaför yıllardır aynı
ve güveniyorum bu konuda istediğim gibi yapar eminim
benim kafama takılan bana çok mu açık kalır acabası

işte beni de bilmiyosunuz şimdi siz nasıl yorum yapacaksınız
bendeki de kafa ama ne bileyim yaa :26:

ayy gerçekten mii
o zaman hiç denemeyeyim ben ya
bak bir de alternatif bir iki birşey buldum esmerim ya belki yakışır bunlr
bu nasıl

Eki Görüntüle 261445

ve bu

Eki Görüntüle 261446

valla cnm ellemedim diplerden geldi baya kendi rengim ama biraz daha uzasın öyle kendi rengime dönecem inşallah koaförün gazına geldim kötü yaptı saçımı kaşlarınıda boyayalım dedi aman dedim
bu renk kaşların eğer koyu siyah faln değilse olabilir yada kaşınıda boyatırsın derim ben

ya canım benim gittiğim kuaför yıllardır aynı
ve güveniyorum bu konuda istediğim gibi yapar eminim
benim kafama takılan bana çok mu açık kalır acabası

esmersen evet olmayabilir ve çiğ durabilir kuzum , aman yada çok istersen boyat gitsin sonra koyuya boyatrsın gene

esmersen evet olmayabilir ve çiğ durabilir kuzum , aman yada çok istersen boyat gitsin sonra koyuya boyatrsın gene

bir yanım da öyle söylüyo :)
dur bir görüşünce benimkine göstereyim bakayım ne dicek
bir ondan yorum almadığım kalmıştı

cnm bence madem yıllardır gittiğin yer güveniyorsun koaförünle kaarar ver ne yapacağına ama koyduğun renkler sana açık kalır

kızlar benimki arıyo 10 dk konuşup geliyorum haberiniz olsun
buradayım yani

bne o kadar pişmanım ki yaptığıma hatta boya yaptırdığıma ben beyz tenlı kara kaşlı kara gözlüyüm gözlerim falan büyüktür ö yüzden bana giden renk hep kızıl oldu yani kendi anadan doğma rengimde kızıl benimki diyo siyah a boyat diyo bi öyle deniyecem oda olmassa bir daha yapmayacam kendi doğal rengi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…