• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bne o kadar pişmanım ki yaptığıma hatta boya yaptırdığıma ben beyz tenlı kara kaşlı kara gözlüyüm gözlerim falan büyüktür ö yüzden bana giden renk hep kızıl oldu yani kendi anadan doğma rengimde kızıl benimki diyo siyah a boyat diyo bi öyle deniyecem oda olmassa bir daha yapmayacam kendi doğal rengi olsun

ama beyaz tenli kara kaşlı kara gözlüysen siyah da yakışabilir
bir denemelisin bence
eğer o da olmazsa kendi renginde kalır hep :34:

Amann laf olsun torba dolsun işte,mesaj sayısını çoğaltmaya çalışıyor sanırım :52:

boşverin kızlar :37:şurda 3 ay sonra tam 2 yıl kalıyor 2 yıl bence az bi zman oda su gibi akıp geçer

2014/2015 bu ben olabilirim :69:

Anam duymasın tabi :1:

kızlar benim pc şu an kafayı yedi
47. sayfayı göremiyorum
tıklıyorum 46 da tekrarlıyo yaaa :84:

Amann laf olsun torba dolsun işte,mesaj sayısını çoğaltmaya çalışıyor sanırım :52:

ay sorma, sanki topik açmak yasak daha şimdiden topik açmışsınız ama diyo yaa

hay allahım insanlar ne kadar gariip :20:

ayy yasmin sen çok yaşa güldürdün beni:60::60:

sende çok yaşa tatlım :66: , kıvanç tatlıtuğ yeni reklamında , hapşuran sevgilisine "çok sev" diyo o geldi aklıma :60:

selam kızlaarr bi girdim çıktım gibi oldu ama nette problem vardı okullar açldı derken giremedim umarım tekrardan tanışmamız gerekmez :59:

ama beyaz tenli kara kaşlı kara gözlüysen siyah da yakışabilir
bir denemelisin bence
eğer o da olmazsa kendi renginde kalır hep :34:

öyle yapıcam zaten benimki çook istiyor eğer baktım olmadı kendi renginde kalır bir daha da boyatmam

yaa şaka gibi yaa
oturdum kahkaha atıyorum
kızlar hiçbirinizn yeni yazdkları yokk :60:

heyyyttt bee kızlar görüyorsunuz 2014 gelinleri olarak genişliyoruz
:65:

Son düzenleme:
bende 46 . sayfa 47 . sayfa falan bi haller oldu , siteden kaynaklı sanırım , muhabbetlerde karıştı :61:

Back