2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

valla benim planlarıma göre , 2019 da doğurcam o zamana kadar burda olursak , hatırlat valla

ohhoooooo o zamana çok varr
ama olursak burada derim ki
2011 yılının bir yaz günü seninlen ikimiz sohbet ederkene sen bana böle böle demiştinn
ben hatırlarım da sen hatırlar mısın acabası

ohhoooooo o zamana çok varr
ama olursak burada derim ki
2011 yılının bir yaz günü seninlen ikimiz sohbet ederkene sen bana böle böle demiştinn
ben hatırlarım da sen hatırlar mısın acabası

ben genelde , benimkiyle gece kavga edip küs yattığım zaman , sabah resmen neden kavga ettiğimizi unutuyorum , işte sen düşün şimdi ben hatırlarmıyım 8 sene sonrasını

ben genelde , benimkiyle gece kavga edip küs yattığım zaman , sabah resmen neden kavga ettiğimizi unutuyorum , işte sen düşün şimdi ben hatırlarmıyım 8 sene sonrasını

yok kuzu anlaşıldı sen bunu hatırlamicaksınnnn
olsun ben gene de söyliciim ama

kuzu ben yavaş yavaş kaçayım
babam gelir şimdi
sofrayı kurayım :)))
akşam gene toplaşırız olur mu

Günaydınlarrr
Dün kuzenime gidemedim ama halsizdim valla yataktan kalkamadım geldim açtım geri yattım yazı bile okuyamadım bugünde hala uykum var 8 de kalktım
Güzel kaynatmışsınız valla oh :)

canlarım günaydın ohh valla gelinlik saç muhabbetleri kaynaşmışsınız

kızlar iyi akşamlar :))
bugün çeyizlik nevresim takımı aldım kendime çok mutluyumm

ahhh inşallah kuzuuu
ya kahretsin ki fotosunu bulamadım ama resmini çekip eklicem kendim çekip :))
bur bi bakiim

tmm canım ayy şimdi ne güzel bi durum bu ya sevdiğin insanla yaşayacağın ev için birlikte kullanacağın şeyler falan alıyorsun ayy çok heyecanlı ben daha başlamadım başlayacam inşallah ya bir şey soracam ben çok yakınken başlamayı düşünüyorum yoksa şimdiden yaaş yavaş başlayayım mı ne dersin diyorum şimde alırım sonra beğenmem daha güzelleri çıkar onlara içim gider ondan daha hazırlık yapmıyorum

kuzum çektiğimi de site kabul etmedi boyutu büyük diye
makineyi çıkarayım yarın ondan çekip eklerim
int. de resim ok maselefff

ahhh inşallah kuzuuu
ya kahretsin ki fotosunu bulamadım ama resmini çekip eklicem kendim çekip :))
bur bi bakiim

tmm canım ayy şimdi ne güzel bi durum bu ya sevdiğin insanla yaşayacağın ev için birlikte kullanacağın şeyler falan alıyorsun ayy çok heyecanlı ben daha başlamadım başlayacam inşallah ya bir şey soracam ben çok yakınken başlamayı düşünüyorum yoksa şimdiden yaaş yavaş başlayayım mı ne dersin diyorum şimde alırım sonra beğenmem daha güzelleri çıkar onlara içim gider ondan daha hazırlık yapmıyorum

ya bebeğim benim de daha var mesela annem izin vermiyo çok birşey aldırmıyo bana.. bak sen de ne yap biliyo musun.. mesela porselen yemek takımını falan alma daha... çok modeller çıkıyo sonradan dğeişik şeyler beğenirsin moralin bozulur bebeğim.. ama işte nevresim takımı pike takımı battaniye havlu ütü tencere tava vsvs. onları küçük küçük almaya başlayabilirsin.. onlarım modası geçmez ki zaten hep aynı şeyler... benim bugün aldığım nevresim takımı çok indirimdeydi ondan aldım ben de.. 2 tane nevresimim var şimdi :)) ama dediğim gibi porselen takımını falan en sona bırak en güzellerini al bence

doğru söylüyorsun cnm öyle yapayım valla cnm benim annemde öyle aldırmıyo bir şey

ohhh çeyiz muhabbetleride başlamışş , güle güle kullan Harmonyy cim :))

yalnız bende kıskandım şimdi , geçen sene aşkuşumla aldığımız nevresim takımımızı koyuyorum :)

böyle çiçekli olan desenlerin modasının geçme ve sonrada sevmeme basit gelme ihtimaline karşı böyle bir model aldık :)

DAYS IN COLOURS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…