2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende iyiyim canım öyle müzik dinliyorumm,2014 e yakınlaştıkça topiğimiz hareketlenicek sanırım

evt mesela 3 ay sonra 2012 ye girince, 2 sene kalmş olcak falan belki gelenimiz gidenimiz olur , ama başkası da topik açar , oraya kaçarsanız küserim

evt mesela 3 ay sonra 2012 ye girince, 2 sene kalmş olcak falan belki gelenimiz gidenimiz olur , ama başkası da topik açar , oraya kaçarsanız küserim

hiç de bi kerem bizden o kadar kolay kurtulacağını sanıyosan yanılıyosun kuzumm

Nasılsın bakalımmmm sen enişteyle konuşmuyomuydun :86:

bırakmayız topiğimiziiiiii

konuştum bebek 2 saat filan konuşmuşz bi ara bi sustuk kimseden ses yok
batım benimki fısıldayarak konuşmaya başladı dedim noluyoz ağzım yoruldu dedi iyi dedim hade bari kapatalım bugünlük yeter dedim kapattık

aç konu , konuşalım cicim

açayım cicim de ne açayım aklıma bişi gelmiyo ki:96:

bilmiyorum şuan aklıma gelen bişi pek yok bnmde , sıkıcı bir pazar günü geçirdim , yarın oriflame toplantm var , ne giysem falan die düşünom

Anladım tatlım..
Ee ben konu açayım ozaman nişanı nasıl düşünüyosunuz kızlar ? Evdemi dışardamı ?

Anladım tatlım..
Ee ben konu açayım ozaman nişanı nasıl düşünüyosunuz kızlar ? Evdemi dışardamı ?

eveeeeeet işte süper konu , dışarda istiyorum ben , erkek arkadaşım karışmıyor bu konuya nişanı kız tarafı yapcağı için siz bilirsiniz diyor , yorum yapmıyor ağzından laf alamadım :)

Anladım tatlım..

ya canım ben evde istemiyorum açıkçası...
dışarıda da salonda istemiyorum..
küçük ama şık bi yerde işte restaurant falan olabilir annem babam onun ailesi teyzelerim amcamlar.. kuzenler.. yani en yakınları çağırmak istiyorum... kabarık bir nişanlık da giymek istemiyorum.. şık ve ağır bir abiye giymek istiyorum... allah nasip ederse tabii

eveeeeeet işte süper konu , dışarda istiyorum ben , erkek arkadaşım karışmıyor bu konuya nişanı kız tarafı yapcağı için siz bilirsiniz diyor , yorum yapmıyor ağzından laf alamadım :)
Bende dışarda istiyorum canım daha önce benimki evde olsun dedi ama karışmaz oda,genelde kıza kalıyor sanırım karar

Aynen canım aynen katılıyorum dediklerine yakın akrabalar olsun küçük ama şık bir yerde olsun istiyorum..Ben kabarık nişan ve kına elbiselerinden hoşlanmıyorum zaten

aynennn öyle bebegm yaa istemem öyle kabarık renkli falan bana göre değil hiç hem evde de zor olur onun ikramı blmemnesi kim uğraşacak o ayrı masraf onu yapana kadar yer tutulur bence

aynennn öyle bebegm yaa istemem öyle kabarık renkli falan bana göre değil hiç hem evde de zor olur onun ikramı blmemnesi kim uğraşacak o ayrı masraf onu yapana kadar yer tutulur bence

ikram için harcıyacağın parayla bir yer tutarsın herşey önüne hazır gelir bencede

bende kızlaar bende öyle çakma gelinlik gibi olan nişanlıkları hiç sevmiyorum , valla nişanlığımı kısa bile alabilirim yada önden kısa arkası kuyruklu olan modelleride seviyorum , ve hesapladık ikimizinde amca teyze dayı falan hani en yakın akrabalar , çocukları falan derken bizim 60 kişi falan oluyo bu kadar insanla dediğiniz gibi evde falan olması mümkün değil , öyle düğün gibi bişeyde istemiyorum 200 300 kişi falan ama , 100 120 kişilik ne biliyim kokteyl tarzında nişan istiyorum

Yaa arkası kısa önü uzun modeller benimde çok hoşuma gidiyo hatta nişanda ya öye birşey istiyorum yada şu tarz hatta bu modele bayılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…