• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

model güzel canım evet gerçekten , dilerim sana yakışır :34: doğal duruyo saç böyle hoş cidden :))

ya canım br de bu saçın açık hali benim saçımın normal hali :))
benim saçım kıvırcığa yakın dalgalı ve ben he salarım
ama düğünümde toplatmak istiyorum
o da böyle birşey olsun istiyorum :)

ya canım br de bu saçın açık hali benim saçımın normal hali :))
benim saçım kıvırcığa yakın dalgalı ve ben he salarım
ama düğünümde toplatmak istiyorum
o da böyle birşey olsun istiyorum :)

anladım tatlım , sen bilirsin tabi saçının yapısını , hem model bozulmaz saçın kıvırcığa yakınsa , hoş olursun bayaaa :69:

akşam kızlar gelince dicek bunlar baya kaynatmış :66:

böyle belden kalçama doğru oturan ve tek parça olanlardan istiyorum ben , altı etek üstü ayrı olanları sevmiyorum :)

$gelinlik_110.jpg

$115b[1].jpg

$60083_441922023547_710288547_5003293_4619744_n.jpg

yaaa seninkilerde çok orjinal ya , of şimdiden biz böyleysek - zamanı gelince nolcaz merak ediyorum :66::66:

aynen vallahi :)
benim yıllardır klasörüm vardır saç modelleri gelinlikler falan zaten :)
o zamana nasıl olurum sıyırırım herhalde araştırma yapmaktan
zaten kararsızım o zaman daha beter olur benimkini sinir ederim :9:

aynen vallahi :)
benim yıllardır klasörüm vardır saç modelleri gelinlikler falan zaten :)
o zamana nasıl olurum sıyırırım herhalde araştırma yapmaktan
zaten kararsızım o zaman daha beter olur benimkini sinir ederim :9:

aynen yaaa , o zaman da birbirimize destek oluruz artık , manevi olarak :66:

aynen yaaa , o zaman da birbirimize destek oluruz artık , manevi olarak :66:

tabiisi deee :)) hem ben buraya alıştım 2014te sözlenene kadar bi yere gitmek yok :9:
hatta ben evlenene kadar kalırım sizin arkanı<dan ama siz de beni unutmazsınız o zaman inşş :69:

tabiisi deee :)) hem ben buraya alıştım 2014te sözlenene kadar bi yere gitmek yok :9:
hatta ben evlenene kadar kalırım sizin arkanı<dan ama siz de beni unutmazsınız o zaman inşş :69:

inan bende alıştım :)) :69: hatta pc de olmadığım zamanlar bile aklıma geliosunuz acaba ne yazdılar falan diye :66: sen sözlen , biz evlenince kocişlerden dedikodu yaparken seninde düğün telaşlarına katkı sağlarız :66::66:

inan bende alıştım :)) :69: hatta pc de olmadığım zamanlar bile aklıma geliosunuz acaba ne yazdılar falan diye :66: sen sözlen , biz evlenince kocişlerden dedikodu yaparken seninde düğün telaşlarına katkı sağlarız :66::66:

tmm o zaman anlaştık :)
topiği bırakmak yokk :71:

Back