• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ohhh çeyiz muhabbetleride başlamışş , güle güle kullan Harmonyy cim :))

yalnız bende kıskandım şimdi , geçen sene aşkuşumla aldığımız nevresim takımımızı koyuyorum :)

böyle çiçekli olan desenlerin modasının geçme ve sonrada sevmeme basit gelme ihtimaline karşı böyle bir model aldık :)

DAYS IN COLOURS
Eki Görüntüle 257555

teşekkür ederim kuzumm :))
ama sizin takım da süremiş canım renkli renkli çok güzellll
allah aşkınla beraber uyuyp uyanmayı nasip etsin canım :69:
ya ben de pek sevmem çiçekli modelleri nevresimde bana böyle şekilli şeyler olacak ama benmi de bugün aldığım çiçekli :)))) ya napiiim çok indirimdeydi aldı ben de çok mutluyum
az sonra konuşucam benimkiyle söyleyeyim bakayım ne dicek :17:

teşekkür ederim kuzumm :))
ama sizin takım da süremiş canım renkli renkli çok güzellll
allah aşkınla beraber uyuyp uyanmayı nasip etsin canım :69:
ya ben de pek sevmem çiçekli modelleri nevresimde bana böyle şekilli şeyler olacak ama benmi de bugün aldığım çiçekli :)))) ya napiiim çok indirimdeydi aldı ben de çok mutluyum
az sonra konuşucam benimkiyle söyleyeyim bakayım ne dicek :17:

saol canım amin :) bende sizin için aynı dilekleri diliyorum :)

bizde sevmiyoruz aslında ama geçenlerdede çiçekli pike takımı aldık :66: gerçi aşırı çiçekli diil , beyaz pike takımı sadece bir köşesinde çiçekler var işte ama bizde görünce almak istemiştik çok bu kısmet oldu neyse:)

hadi söyle bakalım ne dicek enişte :D

yalnız bende kıskandım şimdi , geçen sene aşkuşumla aldığımız nevresim takımımızı koyuyorum :)

böyle çiçekli olan desenlerin modasının geçme ve sonrada sevmeme basit gelme ihtimaline karşı böyle bir model aldık :)

DAYS IN COLOURS
Eki Görüntüle 257555

güle güle kullan enişte beyle cnm güzel güzel uyu

kızlar iyi akşamlar :))
bugün çeyizlik nevresim takımı aldım kendime çok mutluyumm :46:

Çok sevindim canım benim senin adına,,, Sağlıkla uyumak nasip olsun:69:

DAYS IN COLOURS
Eki Görüntüle 257555

Gerçekten güzel bir tercih canım size de sağlıkla uyumak nasip olsun :69:

Ben bu ara biraz rahatsızım :17:
Baya bir kötüyüm gelemiyorum...
Sırf yatıp dizi izliyorum :9::9:
Sizde de sohbet çok güzel kaçıyorumm :25:
İnnşallah buu akşamm nete gelebilirim :))

güle güle kullan enişte beyle cnm güzel güzel uyu

Çok sevindim canım benim senin adına,,, Sağlıkla uyumak nasip olsun:69:

Gerçekten güzel bir tercih canım size de sağlıkla uyumak nasip olsun :69:

Ben bu ara biraz rahatsızım :17:
Baya bir kötüyüm gelemiyorum...
Sırf yatıp dizi izliyorum :9::9:
Sizde de sohbet çok güzel kaçıyorumm :25:
İnnşallah buu akşamm nete gelebilirim :))

teşekkür ediyorum kızlarrrrr :)

"izmirperisi" canım snada çok geçmiş olsunnnn

ayy cnm İZMİRPERİSİ geçmiş olsun bende hasyayım valla ama nette giriyorum ayaklarımı uzatmışım kuçağımda leptop bakıyorum keyfime:126:

teşekkür ediyorum kızlarrrrr :)

"izmirperisi" canım snada çok geçmiş olsunnnn
Tşk ederim canım...

ayy cnm İZMİRPERİSİ geçmiş olsun bende hasyayım valla ama nette giriyorum ayaklarımı uzatmışım kuçağımda leptop bakıyorum keyfime:126:

Saol canım :)
Benim masa üstü malesef ki :25:
:)
Eee nasılsınız?

hemende hissetim geldimmmmm :69:

yarama tuz bastınız kızlar su aralar en cok kafama taktıgım konu bu bızde 3 senedır cıkıyoruz ben 2 bucuk sene sonra nısanlanır evlenırız derken erkek arkdasım dıkey gecısle lısansa tamamlamak zorundayımıyı bı ıs bulamam yoksa dedı cok üzülüyorum :(

yarama tuz bastınız kızlar su aralar en cok kafama taktıgım konu bu bızde 3 senedır cıkıyoruz ben 2 bucuk sene sonra nısanlanır evlenırız derken erkek arkdasım dıkey gecısle lısansa tamamlamak zorundayımıyı bı ıs bulamam yoksa dedı cok üzülüyorum :(

ah canımm , hoşgeldin aramıza :) gerçi bak sanırım önlisans mezunu ve bu durumda bildiğim kadarıyla 15 ay mı askerlik yapılıyor , şimdi eğer dgs ile lisans tamamlarsa o askerlik yapcağı sürede okulda olur bir bakıma sonrada 5 ay askerlik yapıp gelir , tabiki davulun sesi uzaktan hoş gelir , senin içini bilemeyiz ...

ben buradayım ama gidiyorum :)) işten yeni geldim yemeğimi yiyeyim 00:00 a kadar telefonum bedava benimkiyle konnuşucam :69: bir haftadır bugünü bekliyodum :) sohbetimizi özledimm :3:

ben buradayım ama gidiyorum :)) işten yeni geldim yemeğimi yiyeyim 00:00 a kadar telefonum bedava benimkiyle konnuşucam :69: bir haftadır bugünü bekliyodum :) sohbetimizi özledimm :3:

hoşgeldiiiiiin güle güle :)) size iyi sohbetler tatlım , bol bol özlem giderin :69:

Back