• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Selam kızlar..

Şöyle bir ziyaret edeyim dedim...

İzmirperisi, canım geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış gerçekten. Allah korumuş seni. Şimdi daha iyisindir umarım...

Bugu_su, tatlım sorununuz ne bilmiyorum. Anlatmak istersen dinler ve yardımcı olmaya çalışırım. En azından bizden fikir alsan; biz olaya objektif bakan insanlarız. Sen nasıl aramasını bekliyorsan o da senin aramanı bekliyordur...

Son düzenleme:
Selam kızlar..

İzmirperisi, canım geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış gerçekten. Allah korumuş seni. Şimdi daha iyisindir umarım...

Bugu_su, tatlım sorununuz ne bilmiyorum. Anlatmak istersen dinler ve yardımcı olmaya çalışırım. En azından bizden fikir alsan; biz olaya objektif bakan insanlarız. Sen nasıl aramasını bekliyorsan o da senin aramanı bekliyordur...

Canım işsizlik parasızlık ve uzaklık.

Kavga etmeye çalıştı,ben sustum.

Ben sustukça daha çok konuştu,ben yine sustum.

Ve cumartesi akşamından beri ses yok.:5:

Selam kızlar..

Cok teşekkür ederim canım ... Allah razı olsun şuan iyiym, Şoku da atlattım çok şükür

Canm herkes bu nednlerle tartışıyor ama kendinize yazık etmeyin :((

Annem hasta biliyorsunuzdur hafiften acıkmalar başladı evde ben 1 2 saat bir mutfağa kapanayım izninizlee:16:
Mutlaka gelicem ama :16:
Akşam üzeri falan inşallah kimsenin işi olmazda sohbet ederiz bol bol:16:

Belli ki bu konuyu uzun süre kendi içinde taşıdı ve en saçma sapan anda patlak verdi. Erkekler de böyledir işte en olmadık zamanda çıkarırlar kavgayı. Ne diyim canım Allah yardımcısı olsun inşallah en kısa sürede iş bulur ve içine atmaz pek çok şeyi.
Sen arasan canım?
Cok teşekkür ederim canım ... Allah razı olsun şuan iyiym, Şoku da atlattım çok şükür

Canm herkes bu nednlerle tartışıyor ama kendinize yazık etmeyin :((

Daha iyi ol inşallah canım.

Belli ki bu konuyu uzun süre kendi içinde taşıdı ve en saçma sapan anda patlak verdi. Erkekler de böyledir işte en olmadık zamanda çıkarırlar kavgayı. Ne diyim canım Allah yardımcısı olsun inşallah en kısa sürede iş bulur ve içine atmaz pek çok şeyi.
Sen arasan canım?

Daha iyi ol inşallah canım.

Çok saolasın canım...
Ee neler yapıyorsun cnm :)

Bakınn nee göstercemmm bayılldıgımmmmmm takımmm;
Bakalım beğenecek misiniz:16:

$3200.webp

Tüm takım (5kapılı şifonyer başlıklı) 3400Tl civarı...

$2100.webp

Ben yemek odasında sadece büfe(aynasız) ve masa sandalye takımını almayı düşünüyorum. Yerden tasarruf, Tv yi de büfe üsttüne monte etmek.
Bizim şuanki evimde de bu şekilde. 2100 TL civarı,

$2999,0.webp

Buda takımı 3+2+1+1 olarak 2900TL civarı...

Toplam 8400 ama Karyola olarak bazalı almayı düşünüyorum 750 civarı + Yatak tabi onuda 600 gibi kapatsak + sehpa 250 deseniz iste aşağı yukarı 10000 TL ye geliyor. Biraz tuzlu gibi ama çoook beğendimmmm.

:69::69: Allahım almayı nasip etsiin inşallahhhh
İlk defa bir takıma bu kadar vuruldum o derece istiyorum yanii :)))

Birde ben 2. oda kurmak istemiyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda?
2. odaya 1 kanepe çekyat misafir gelirse diye birde açılıp kapanan çalışma masası şık bir kütüphane asılanlardan olabilir şu şekilde düşüncelerdeyim.

Bakınn nee göstercemmm bayılldıgımmmmmm takımmm;
Bakalım beğenecek misiniz:16:

Eki Görüntüle 455597

Tüm takım (5kapılı şifonyer başlıklı) 3400Tl civarı...

Eki Görüntüle 455598

Ben yemek odasında sadece büfe(aynasız) ve masa sandalye takımını almayı düşünüyorum. Yerden tasarruf, Tv yi de büfe üsttüne monte etmek.
Bizim şuanki evimde de bu şekilde. 2100 TL civarı,

Eki Görüntüle 455599

Buda takımı 3+2+1+1 olarak 2900TL civarı...

Toplam 8400 ama Karyola olarak bazalı almayı düşünüyorum 750 civarı + Yatak tabi onuda 600 gibi kapatsak + sehpa 250 deseniz iste aşağı yukarı 10000 TL ye geliyor. Biraz tuzlu gibi ama çoook beğendimmmm.

:69::69: Allahım almayı nasip etsiin inşallahhhh
İlk defa bir takıma bu kadar vuruldum o derece istiyorum yanii :)))

Birde ben 2. oda kurmak istemiyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda?
2. odaya 1 kanepe çekyat misafir gelirse diye birde açılıp kapanan çalışma masası şık bir kütüphane asılanlardan olabilir şu şekilde düşüncelerdeyim.

Az oda az eşya taraftarıyım ben de...:31:

Olursa tabi.:14::14::14::14:

Ben çok beğendim canım...:nazar::nazar::nazar:

Canımmm sana olmaz mı yerimiz aşkolsunn. Hoş geldinnn iyikii geldinnn :16::16:

Haklısın kesinlikle ama seneye düşünmeye başladık işte haziran ya da eylül gibi ama bakalım hayırlısı olsun.
Herkes bilsin rahat olalım diyede istiyoruz, En erken zaten aralık ocakta olur :) Kasımda söz düşünüyoruz, sonrasını zamana bıraktık açıkçası...

Süpersin canım yaa. Ben bayadır ara verdim alamıyorumm:ssz::ssz:
Neler aldın bakalım koydun mu siteye hiç resim :)
Güle güle kullanmanız nasipp olsun canım benimmm :16::16:
ayy hoşbuldum canım benim :16: bu arada annen için acil şifalar dilerim, senin yaşadığın şeyler de üzücü olmuş, sonuçta gözüne gelebilirdi Allah korumuş canımm verilmiş sadakan varmış, içini ferah tut, geçti bitti, hayır olsun :29:
haklısın kuzumm hem heves hem de çok sıkşmaktan korkuyorum o zaman bayağı bişiler alasım var hani :9:

sağol canımm yok bebeğim koymadım siteye hiç ama bayağı bişiler aldım,genelde tekstil ürünleri aldım... işte oyalı süslü bir sürü havlu, yine oyalı tülbentler, bir sürü patik,oyalı nevresim takımları, seccadeler, boncuk işlemeli salon ttakımı, ççok ama çok şekerr bi klozet takımı vs. vs. :8: daha alacaktım ama annem durdurdu :) biraz bunların yükünü azaltayım yıl sonuna doğru mutfağa başlayacağım.. bizim çeyizde bunlar olmazsa olmaz.. annemle önce bunları alalım dedik :) senin için de hayırlı olsun canım benimm :8:
insan kendini tutamıyo ki kuzum :1: aslında sorun sadece para da değil, ben mesela evime çok şey almak istemiyorum, bir sürü kullanılmıcak tencerelerle tavalarla mutfağımı doldurmak istemiyorum, az eşyadan yanayım, bi de ferahlığı seviyorum, ama gel gör ki o mutfak ıvır zıvırları beni mıknatıs gibi çekiyo :1:

ayy hoşbuldum canım benim :16: bu arada annen için acil şifalar dilerim, senin yaşadığın şeyler de üzücü olmuş, sonuçta gözüne gelebilirdi Allah korumuş canımm verilmiş sadakan varmış, içini ferah tut, geçti bitti, hayır olsun :29:

insan kendini tutamıyo ki kuzum :1: aslında sorun sadece para da değil, ben mesela evime çok şey almak istemiyorum, bir sürü kullanılmıcak tencerelerle tavalarla mutfağımı doldurmak istemiyorum, az eşyadan yanayım, bi de ferahlığı seviyorum, ama gel gör ki o mutfak ıvır zıvırları beni mıknatıs gibi çekiyo :1:

Saolasın canım benim bugün zaten Sevdiğimin babanesi okudu falan baya iyi geldi ya.
Aynen canım ne kadar az eşya huzur bence,, Dediğin gibi ferahlığı seviyoruz. inan okul zamanları her yıl bitiminde 10 Büyük çöp torbası eşya atıyorum sadece odam sade ferah olsun diye.
Ders çalışırken en ufaık daağınıklık olsun çalışamıyorum bile böyle bir sorunum var :)

Mutfak eşyalarına gelince bence çook haklısın o konuda. Herşeyden az ama olsun buda eksik aa ama bu yokki bundan da alayım durumları olmayacaak değil zaten :)

of off bizim daha 2015 de anca yıllar yıllar var..

bizim de 2015 canım :31: burda sohbet muhabbet derken yicez yılları :1:

Olsunn önümüzde uzun yıl/yıllar olsun fark edermi...
Güzel dostluklarımızla bitireceğim günlerimizi vee düğün günümüz geldiğinde daha dün 2-3 yıl var diyorduk biz olucaz inşallahhh :9:

Bu arada evinizi daha doğrusu mutfağınızda hangi renkler hakim olsun istersiniz :)
Ben morcuyum. Birde açık mavi.
İnşallah nasip olsun mürdüm rengiyle mutfaklar oluyor ya onlardan olsun isterim mutfağım :16:
Kepçelerim kevgirlerim maşalarım vs mor renkli olsun istiyorum. Öyle değişik bir isteğim var benim :16:
Tabi gri vişne çürüğü kırmızı mutfaklarda hoşuma gitmiyor değil :))

*Bu arada mor derken mosmor değil tabi, açık tonlarda mor :)

Son düzenleme:
Böyle mor ıvır zıvırlarım olsun işte :68:

$2,1.webp$2,10.webp$4,950.webp$7,3.webp$9,71.webp$7,25.webp

Ben gene hallere dallama girdim valla :9::9:

Eklentiler

• $2,6.webp
    $2,6.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
bayılırım bn mora aşığım resmen bunların hpsi ha-ri-kaaaaaa:52: ama bn mutfağımı kırmızı siyah beyaz düzüorm sanırım ya bnyo ya oturma odasını mor yapcm allah nasip ederse

Bende banyo mu ya da 2. ıvır zıvır odamı mor yapmak istiyorum bakalım bende çok bayılıyorum yaa :))
İnşallah Allah nasip eder kurduğumuz hayalleri gerçekleştirmeyi :16:

Saolasın canım benim bugün zaten Sevdiğimin babanesi okudu falan baya iyi geldi ya.
Aynen canım ne kadar az eşya huzur bence,, Dediğin gibi ferahlığı seviyoruz. inan okul zamanları her yıl bitiminde 10 Büyük çöp torbası eşya atıyorum sadece odam sade ferah olsun diye.
Ders çalışırken en ufaık daağınıklık olsun çalışamıyorum bile böyle bir sorunum var :)

Mutfak eşyalarına gelince bence çook haklısın o konuda. Herşeyden az ama olsun buda eksik aa ama bu yokki bundan da alayım durumları olmayacaak değil zaten :)

Olsunn önümüzde uzun yıl/yıllar olsun fark edermi...
Güzel dostluklarımızla bitireceğim günlerimizi vee düğün günümüz geldiğinde daha dün 2-3 yıl var diyorduk biz olucaz inşallahhh :9:

Bu arada evinizi daha doğrusu mutfağınızda hangi renkler hakim olsun istersiniz :)
Ben morcuyum. Birde açık mavi.
İnşallah nasip olsun mürdüm rengiyle mutfaklar oluyor ya onlardan olsun isterim mutfağım :16:
Kepçelerim kevgirlerim maşalarım vs mor renkli olsun istiyorum. Öyle değişik bir isteğim var benim :16:
Tabi gri vişne çürüğü kırmızı mutfaklarda hoşuma gitmiyor değil :))

*Bu arada mor derken mosmor değil tabi, açık tonlarda mor :)
aynen tatlım az olsun öz olsun, zaten eksik de olsa olur, evlendikten sonra elbet değişik bişeyler görüp yine almak isticez :1:
ahh tatlım beni can yerimden vurdun bu mutfak eşyalarıyla :1: mora aşığım :17: bi de annemin boyamaları pembe mor ağırlıklı hani görmüştün ya, kalan eşyalarımı da mor almak istiyorum. ama benim sevdicek rengarenk istiyo :8: her canlı renkten istiyo, mesela bi kahvaltı seti beğenmiş, daha almadık ama göstereyim

$2222.webp

$1111.webp

$36.webp

bi de şunlar favorim :31:

$kthya porselen medusa lüks 850.webp

Eki Görüntüle 456379

Eki Görüntüle 456381

Back
X