• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

O geçen yıl mezun oldu,sınava hazırlanıyor.:13:

Evinde ders çalışıyor,ben de memlekete döndüm,tatildeyim.:8::8::8:

Kavgalıyız.:14:

Hadi yaa üzüldüm bak şimdi.... :((
Bu yüzden mi 4 gündür görüşmüyorsunuz canım,
Anlatmak istersen her zaman dinlerim...
İnşallah bir an önce aranız iyi olurr.
Sende de stres var onda da KPSS sitresi var...
Birde ney nasıl olucak stresleri :((

Hadi yaa üzüldüm bak şimdi.... :((
Bu yüzden mi 4 gündür görüşmüyorsunuz canım,
Anlatmak istersen her zaman dinlerim...
İnşallah bir an önce aranız iyi olurr.
Sende de stres var onda da KPSS sitresi var...
Birde ney nasıl olucak stresleri :((

Görüşmek de mesajlaşmak haaa.:31:

Evlerinde net de yok.:5: O inat ettikçe ben de ediyorum.:22:

Kaç gündür görüyorum bugu_su m ya :( Barışın artık ..:31:

Elime alıyorum telefonu,geri bırakıyorum.:50:

Canım ama bu çok uzun bir süre ya...
En azından böyle mutlu musun de bir şekillde konuşmaya başlarsınız ama gerçekten seni çok üzüyorsa bırak ondan gelsin adım senden ayrı yapamıcağı kafasına dank etsin

Sorun ne ki¿ Hep sen ilk adımı atan değilsen bu seferlik atıver ne olacak, ara eğer öyleyse:31:

Son düzenleme:
Ya eşittir ilk adımlarımız o da atar,ben de.

Ama bu sefer çok kırgınım.:5::5::5:

Canım anlatmak istersen gerçekten dinliyebiliriz ister özel ister burdan sen nasıl rahat edersen ama böyle üzgün olma inan çok üzülüyorum...
Ne yaptığını seni nasıl üzdüğünü bilmiyorum ki yardımcı olabileyim.... :25::25:

İnşallah canım,ilgine çok teşekkür ederim,bi gün uzun uzun konuşuruz...:6::6::6:

Tabiki canım benim,,,
Ben çıkayım yavaştan birkaç test çözeyim yatıcam canımm:16:
Öpüyorum canım kendine çok iyi bak herşey yoluna illaki girecek üzme kendini:70:
İyi akşamlar canım:16:

Bu aradaa Simgeeeeee:52: Duy sesimi gelll artıkk lütfennnn Ozledimm senii:16:

Herşeyin hayırlısı olsun canım ama maşallah diyorum aşkınızaa :nazar::nazar:
Biz 5 buçuk yılda çıldırdıysak seni/sizi düşünemiyorum :)
Nazar değmesin inşallah canım.
Herşey güzel sorunsuz olsunda varsın 9 ay geç olsun...
Bize göre 2013 eylül21 ile 2013 Haziran 22 sine taktık...
Ama işte öyle olursada bizim bir güzel kredi çekmemiz gerekiyor :ssz: Çok sıkıntılı anlar ya Allah yardımcımız olsun...

bzde öle işte hem kredi hem ew kirası ödersek halimz harap e bn ztn yıllardr çeyiz yapıorm borç ödüorm heray ewlendktn snrada dwm ederse çk sıkılcz düğünü 1sene erteleyelim ddk bzde :ssz: buarada geçmiş olsn taşın çk sancısı olurmş:26:

bzde öle işte hem kredi hem ew kirası ödersek halimz harap e bn ztn yıllardr çeyiz yapıorm borç ödüorm heray ewlendktn snrada dwm ederse çk sıkılcz düğünü 1sene erteleyelim ddk bzde :ssz: buarada geçmiş olsn taşın çk sancısı olurmş:26:

evet canım hemde nasıl delirtti valla annemi :5: Saolasın canım.
Evet 1 sene ertelemek en mantıklısı ama bizim gönlümüzden çıkmyor malesef 2013
Ama pes edersek 2014 olucak...
Eğer 1500 Kredi Ödeyip 500 Kira en uygun evlerden olursa geriye kalanlar faturaları karşılar Araba istiyoruz yakıtını karşılar yada iş için yol paralarımızı vee bize harçlık kalmaz :55:
Hayırlısı olsun canım inşallah. Bu aralıkta belli olur bizim tarih inşallah:16:

Sen nerelisin canım?

evet canım hemde nasıl delirtti valla annemi :5: Saolasın canım.
Evet 1 sene ertelemek en mantıklısı ama bizim gönlümüzden çıkmyor malesef 2013
Ama pes edersek 2014 olucak...
Eğer 1500 Kredi Ödeyip 500 Kira en uygun evlerden olursa geriye kalanlar faturaları karşılar Araba istiyoruz yakıtını karşılar yada iş için yol paralarımızı vee bize harçlık kalmaz :55:
Hayırlısı olsun canım inşallah. Bu aralıkta belli olur bizim tarih inşallah:16:

Sen nerelisin canım?

bzm maaşlar karışılamz işte hem kredi hem kira hem fatura ddğn gbi bi şekilde ödenir belki ama harçlığmz kalmz buda strese sokar ama brz önce konuştk artk çk sıkıldk çocuklktn beri berber hep böle uzatmalı sewgili uzatmalı nişanlı durumundan artk çk yıpratıorz birbrmzi allah yuwa kurana yardmcı olur derler ama sanırım bni görmemzlktn gelio manisadayım bn sn izmirdensn galiba anemde izmirli bnm memleketliyz;)))

bzm maaşlar karışılamz işte hem kredi hem kira hem fatura ddğn gbi bi şekilde ödenir belki ama harçlığmz kalmz buda strese sokar ama brz önce konuştk artk çk sıkıldk çocuklktn beri berber hep böle uzatmalı sewgili uzatmalı nişanlı durumundan artk çk yıpratıorz birbrmzi allah yuwa kurana yardmcı olur derler ama sanırım bni görmemzlktn gelio manisadayım bn sn izmirdensn galiba anemde izmirli bnm memleketliyz;)))

Bizde 1 saattir konuşuyoruz :))
Nedeni ise seneye olsun diye.
Kimseye de yük olmak istemiyoruz. Evimizi en azından kendimiz döşeyelim diyoruz 30bin kredi çeksek 36 ay boyunca 1000Tl ödeme istiyor birçok yer... Nişanlıyken başlarız eğer Haziranda düğün yaparsak 2 buçuk yıl öderiz düğün parasına dokunmak istemiyoruz sadece bir 10 binine dokunsak araba istiyoruz sonrası bankaya faize ev peşinatı olsun diye. İnşallah planlarımızı uygulamak nasip olurr inşallahhh.
Ee o zamanda sıkışıyoruz evde kira olunca.
Nişanlılık çok güzeldir ama bunları konuşmak daha da zorr...
Ki biz nişanlı olmadan bunlarla uğraşıyoruz :) Allah sabır versin.
Birde benim sevdiğimin babası yıllar önce vefat etmiş bu yüzden de biz herşeyi kendimiz yapmak istiyoruz ama düğündür takıdır ailelere ait olucak tabiki.
Aaa çok sevimdim memleketliyiz demek canım :16:
Manisada yakınn :16:

Son düzenleme:
merhaba kızlar :3:
ben 2015 gelini olucam gerçi, ama seneye sözüm var kısmetse :6:
aranızda bana da yer var mı :29:

Back
X