• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bizde 1 saattir konuşuyoruz :))
Nedeni ise seneye olsun diye.
Kimseye de yük olmak istemiyoruz. Evimizi en azından kendimiz döşeyelim diyoruz 30bin kredi çeksek 36 ay boyunca 1000Tl ödeme istiyor birçok yer... Nişanlıyken başlarız eğer Haziranda düğün yaparsak 2 buçuk yıl öderiz düğün parasına dokunmak istemiyoruz sadece bir 10 binine dokunsak araba istiyoruz sonrası bankaya faize ev peşinatı olsun diye. İnşallah planlarımızı uygulamak nasip olurr inşallahhh.
Ee o zamanda sıkışıyoruz evde kira olunca.
Nişanlılık çok güzeldir ama bunları konuşmak daha da zorr...
Ki biz nişanlı olmadan bunlarla uğraşıyoruz :) Allah sabır versin.
Birde benim sevdiğimin babası yıllar önce vefat etmiş bu yüzden de biz herşeyi kendimiz yapmak istiyoruz ama düğündür takıdır ailelere ait olucak tabiki.
Aaa çok sevimdim memleketliyiz demek canım :16:
Manisada yakınn :16:

Bzde nişan olmadn öledk nişan oldu dha beter boğuldk konuşmalara bn nişanlı sandm sni en azından sz nişanlı diilsnz nişanlı olupta beklemk dha zormş dha 9aydır nişanlıyım ama şmdiden sıkmaya başladı we dha 2sne wr ii düşünün öle yapın nişanı

kızlar selam ne zamandır yazamıyordum size özledim sohbetlerimizi...
çeyiz peşinde koşturuyorum bu aralar.. annemle anlaştık her ay ona harçlığımdan cüzi bi miktar vericem, oda üstüne biraz katacak o şekilde devam edicem..
zaten bayağı bişi aldım bu sene onların borcu biraz azalsın devam edicem..

sedefmm hoşgeldn kuzum bu arada

Benim 2015 olacağının bile garantisi yok ama çok güzel arkadaşlıklar edindim bu topiklerde.:31:

Tabiki canım,hoşgeldiiiinn.:16:
hoşbulduk :16:
benim de garantisi yok tabii.. kısmetse diyelim :6:

çeyiz peşinde koşturuyorum bu aralar.. annemle anlaştık her ay ona harçlığımdan cüzi bi miktar vericem, oda üstüne biraz katacak o şekilde devam edicem..

hoşbulduk meleğim :16: çok iyi düşünmüşsün çeyiz işini :34:

merhaba kızlar :3:
ben 2015 gelini olucam gerçi, ama seneye sözüm var kısmetse :6:
aranızda bana da yer var mı :29:

Canımmm sana olmaz mı yerimiz aşkolsunn. Hoş geldinnn iyikii geldinnn :16::16:

Bzde nişan olmadn öledk nişan oldu dha beter boğuldk konuşmalara bn nişanlı sandm sni en azından sz nişanlı diilsnz nişanlı olupta beklemk dha zormş dha 9aydır nişanlıyım ama şmdiden sıkmaya başladı we dha 2sne wr ii düşünün öle yapın nişanı

Haklısın kesinlikle ama seneye düşünmeye başladık işte haziran ya da eylül gibi ama bakalım hayırlısı olsun.
Herkes bilsin rahat olalım diyede istiyoruz, En erken zaten aralık ocakta olur :) Kasımda söz düşünüyoruz, sonrasını zamana bıraktık açıkçası...

Süpersin canım yaa. Ben bayadır ara verdim alamıyorumm:ssz::ssz:
Neler aldın bakalım koydun mu siteye hiç resim :)
Güle güle kullanmanız nasipp olsun canım benimmm :16::16:

Son düzenleme:
aslında bu işler meslek sahibi olduğumuzda da kısa bi zamanda halledebileceğimiz işler, ama gel gelelim ki içimizdeki hevese dur diyemiyoruz :52:

haklısın kuzumm hem heves hem de çok sıkşmaktan korkuyorum o zaman bayağı bişiler alasım var hani :9:

Canımmm sana olmaz mı yerimiz aşkolsunn. Hoş geldinnn iyikii geldinnn :16::16:

Haklısın kesinlikle ama seneye düşünmeye başladık işte haziran ya da eylül gibi ama bakalım hayırlısı olsun.
Herkes bilsin rahat olalım diyede istiyoruz, En erken zaten aralık ocakta olur :) Kasımda söz düşünüyoruz, sonrasını zamana bıraktık açıkçası...

Süpersin canım yaa. Ben bayadır ara verdim alamıyorumm:ssz::ssz:
Neler aldın bakalım koydun mu siteye hiç resim :)
Güle güle kullanmanız nasipp olsun canım benimmm :16::16:

sağol canımm yok bebeğim koymadım siteye hiç ama bayağı bişiler aldım,genelde tekstil ürünleri aldım... işte oyalı süslü bir sürü havlu, yine oyalı tülbentler, bir sürü patik,oyalı nevresim takımları, seccadeler, boncuk işlemeli salon ttakımı, ççok ama çok şekerr bi klozet takımı vs. vs. :8: daha alacaktım ama annem durdurdu :) biraz bunların yükünü azaltayım yıl sonuna doğru mutfağa başlayacağım.. bizim çeyizde bunlar olmazsa olmaz.. annemle önce bunları alalım dedik :) senin için de hayırlı olsun canım benimm :8:

haklısın kuzumm hem heves hem de çok sıkşmaktan korkuyorum o zaman bayağı bişiler alasım var hani :9:

sağol canımm yok bebeğim koymadım siteye hiç ama bayağı bişiler aldım,genelde tekstil ürünleri aldım... işte oyalı süslü bir sürü havlu, yine oyalı tülbentler, bir sürü patik,oyalı nevresim takımları, seccadeler, boncuk işlemeli salon ttakımı, ççok ama çok şekerr bi klozet takımı vs. vs. :8: daha alacaktım ama annem durdurdu :) biraz bunların yükünü azaltayım yıl sonuna doğru mutfağa başlayacağım.. bizim çeyizde bunlar olmazsa olmaz.. annemle önce bunları alalım dedik :) senin için de hayırlı olsun canım benimm :8:

Güle güle kullan canım onlarda önemli elbet...

İyi akşamlar herkese...
Benim için zor bir akşam...
Sabahtan beridir üstümde bir şey var ama kalkmıyo kasvet gibi anlatamam.
Akşam üstü sevdiğimle buluştuk 8 gibi 8 çeyrek gibi zekasından şüphelendiğim 3 çocuk oyun için oyuncak tabancadan ufak toplar-mermiler atıyordu kafe karşısındaki evden.
Benim de sağ gözümün 2 cm aşağısına geldi.
Kötü oldum çünkü şişti hemen.
Bir kadınında sırtına yaptılar.
Annesine haber verdik hemen çocuklar 8 9 yaşlarında. Bilemedim 10...
Kadınla atıştık mı desem ne desem, çünkü ben bağırdım çağırdım kadın özür diledi. Çocuğu aşağı getircen dedim geldi özür diledi ama öldürcektim resmen içten içe.
ufak mermide bende kadının çocuğuunun ismine kadar aldım polise gitcem diye ama gitmeye korktum açıkcası .
Eve gidince babam bana çok düşkündür hemen polise gidiyoruz dedi. Giyinmeye başladı ee ona korktum çünkü sert tepki verecekti. Her halinden belliydi.
O yaştaki çocuğa ne yaptırabilcem diyede düşündüm bu fikrime ne kadar kızsada babam şikayetçi olup napıcam bişey olmadan üzüldüğümüze onlarla tartışmaya değmicek birde babam çok hassastır bizlere karşı, kalbide var...
O yüzden kavgadan da korktum. Çocuklar güzel de azarlandı.
Şuanda da çok kötüyüm bir ağlama krizi geliyo ama yutkunuyorum ağlamak istemiyorum.
Bugünde hayır dağıttım annem rahatsız diye.
Gözüme gelebilirdi...
Sanki herşey üst üste geliyor yaa. Gece gece canınızı da sıktım ama yazmak istedim... :14::14:

Son düzenleme:
İyi akşamlar herkese...
Akşam üstü sevdiğimle buluştuk 8 gibi 8 çeyrek gibi zekasından şüphelendiğim 3 çocuk oyun için oyuncak tabancadan ufak toplar-mermiler atıyordu kafe karşısındaki evden.
Kadınla atıştık mı desem ne desem, çünkü ben bağırdım çağırdım kadın özür diledi. Çocuğu aşağı getircen dedim geldi özür diledi ama öldürcektim resmen içten içe.
ufak mermide bende kadının çocuğuunun ismine kadar aldım polise gitcem diye ama gitmeye korktum açıkcası .
Eve gidince babam bana çok düşkündür hemen polise gidiyoruz dedi. Giyinmeye başladı ee ona korktum çünkü sert tepki verecekti. Her halinden belliydi.
O yaştaki çocuğa ne yaptırabilcem diyede düşündüm bu fikrime ne kadar kızsada babam şikayetçi olup napıcam bişey olmadan üzüldüğümüze onlarla tartışmaya değmicek birde babam çok hassastır bizlere karşı, kalbide var...
Şuanda da çok kötüyüm bir ağlama krizi geliyo ama yutkunuyorum ağlamak istemiyorum.
Gözüme gelebilirdi...
Sanki herşey üst üste geliyor yaa. Gece gece canınızı da sıktım ama yazmak istedim... :14::14:

canım benimm çok geçmiş olsun olur mu başınızı şişirdim :20: çok üzüldüm tatlım verilmiş sadakan varmış ya gözün gelseydi? sen de haklısın verdiğin tepkide, baban da... içinden dua et biraz tatlım güzel bi duş al yat dinlen... etkilenimişsin belli ki kıyamam sana tekrar geçmiş olsun canım benim :54:

İyi akşamlar herkese...
Gözüme gelebilirdi...

geçmş olsn memleketlim gerçktn werilmş sadakan warmış ama çocuk işte npcksın ne durdan anlıo ne çüşten derler yaama bnce bukdrla kaldğna dua edip konuyu kapatın ewt gözüne gelebilirdi ama çnkü böle hem bbn sinirlenck sinirlendkçe tansiyonu çıkck tansiyon çıkınca kalp zorlanck (çnkü bnm bbmında kalbinde sorun wr)bnm fikrim böle açıkçası bnmde bbm bna çk düşkündr bn hep saklarm bişi oldumu çnkü en ufak bşi olsun uykuları kaçıo :emir_bebek:

canım benimm çok geçmiş olsun olur mu başınızı şişirdim :20: çok üzüldüm tatlım verilmiş sadakan varmış ya gözün gelseydi? sen de haklısın verdiğin tepkide, baban da... içinden dua et biraz tatlım güzel bi duş al yat dinlen... etkilenimişsin belli ki kıyamam sana tekrar geçmiş olsun canım benim :54:

Saolasın canım benim Çok teşekkür ederim. Sabahta bir güzel duşumu aldım dünü unutmak adına.
Etkilendim birde yanımda bizimki olmasa heralde kavga ederdim içimde de kaldı :)
Gözüme gelebilme ihtimali beni zaten kötü yaptı. :((
Birde burda bir bayanın başına gelmişti trende miyken biri taş atmış denk gelmiş onları hatırladım yüzüm yanıyor noldu yüzüme dedim cevap yok ondan sonra korktum şoka girdim tabi.
Şuan Yanağımın şişliği hafiiften indi. Şükür canım valla ya.

geçmş olsn memleketlim gerçktn werilmş sadakan warmış ama çocuk işte npcksın ne durdan anlıo ne çüşten derler yaama bnce bukdrla kaldğna dua edip konuyu kapatın ewt gözüne gelebilirdi ama çnkü böle hem bbn sinirlenck sinirlendkçe tansiyonu çıkck tansiyon çıkınca kalp zorlanck (çnkü bnm bbmında kalbinde sorun wr)bnm fikrim böle açıkçası bnmde bbm bna çk düşkündr bn hep saklarm bişi oldumu çnkü en ufak bşi olsun uykuları kaçıo :emir_bebek:

Haklısın canım çok teşekkür ediyorum. Bende normalde saklardım da annem telaş yapınca yüzümü gördüğünde birden bağırdı öylelikle duydu. Yoksa genellikle anneme söylerim babam üzülmesin diye saklarım. Dediklerinin aynısını dün hissettim yaşadım. Dün gene dua ettim bol bol hem olanlar hemde tüm hastalar için.

Çook teşeekkür ederim kızlar çook sağolun. Bugün şoku atlattım çok şükür güzel bir güne başladım inşallah hepimizin günü güzel geçer:16:

Son düzenleme:
günaydın canlarım herkeze günaydın ben çok ihmal ettim burayı :3::3::3::3:

Back
X