• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben de Eylül'de gireceğim sınava,hakkımızda hayırlısı canımm..:54:

Ne güzel canım benim birlikte de çalışırız yardımlaşırız.
İnşallah çok güzel geçer de ideallerimize ulaşırız cnm.

İyiyim tatlım çalışıyorum, yogun geçiyor gunler. Sezon açıldı yaz geldi:12::9:

Belki benimde 2013 Ekim'e yetişir ama aceleye gelsin de istemiyorum tam bir belirsizliğin içindeyim. Herşey abimin düğününe endekslendi hayırlısı bakalım canım:16:

Tabiki en başta herşeyin hayırlısı canım. Aceleye gelmesini bende istemiyorum tabi ama bunca yıldan sonrada insan sabırsızlanıyorr :)

Bu akşam misafirim var, giremeye bilirim ama inşallah yarın akşam güzel güzel sohbet ederizz :16:
Simge'yide çok merak ediyorumm gelirsenn yaz canımmm Kocaman öpüyorum senide:16::16:

iyi akşamlar şimdiden herkeseee :16::16:

Tabiki en başta herşeyin hayırlısı canım. Aceleye gelmesini bende istemiyorum tabi ama bunca yıldan sonrada insan sabırsızlanıyorr :)

Biz size gore tazeyiz o halde canım:) İnşallah gonlumuze gore olsun herşey. Ben mayıs gelini olmak istiyorum o yuzden beklerim yani:9:

Merhabalarrr benimde 2014 ya da 2015 :97: komşu topicten geliyorum 2013ten :9: günaydın herkese... :)

Hoşbuldummm:42:
uğurlu gelsin bu topik bana 2015 değilde 2014te evleneyim inşalllahhhh :9:

Selammm kızlar nasılsınız bakalımmm :)
Umarım her şey yolundadır.
Final haftasını atlatmış bulunmaktayım :8:
Aramıza yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorumm.:16:

Gizeeemmmmmmmmm nerelerdesin yahuuuuuuuuuuuuu:16::16::16::16:

Biz size gore tazeyiz o halde canım:) İnşallah gonlumuze gore olsun herşey. Ben mayıs gelini olmak istiyorum o yuzden beklerim yani:9:

İnşallah canım. Bende Ya Nisan ya Mayıs Ya da Eylül Ekim arasındayım :)
Kısmet belkide seneye kasım olur :))
Güzel olsunda hava inşallh şansımıza...
O kadar yıl bekleyip kışın ortasında evlenemem :52: :))

Ben çok kararsızım yaaa ay konusunda.:9:

Kış olmasını istemediğim; Kış olmasını istemediğim gibi yaz ortasınında olmasını istemiyorum... Bende sendenim yani :)

Merhabalarrr benimde 2014 ya da 2015 :97: komşu topicten geliyorum 2013ten :9: günaydın herkese... :)

Hoş geldin cnaımm :16:

Selammm kızlar nasılsınız bakalımmm :)
Umarım her şey yolundadır.
Final haftasını atlatmış bulunmaktayım :8:
Aramıza yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorumm.:16:

Gizeeemmmmmmmmm nerelerdesin yahuuuuuuuuuuuuu:16::16::16::16:

Canımmm hoş geldinnn. Dün yoktum :( Çarşamba en son yazı yazdım 1 saate bilgisayar çöktü :ssz::ssz:
Dün canım iizin aldı işten 2 saat erken ama yetişmedi. Bugün sen misin bana karşı gelen bnei nete sokmayan laptobum dedim kolları sıvadım ve yaptım :))

Nasıl geçti cnm sınavların? Dilerim ki çok iyidir... İnşallah karşılarız artık bol boll :16:

detaylı bilgi için websitemiz: Ipeksi Home
profesyonel çeyiz hazırlıklarınız için iletişime geçebilirsiniz..

Eki Görüntüle 440526 Eki Görüntüle 440527 Eki Görüntüle 440528 Eki Görüntüle 440529 Eki Görüntüle 440530 Eki Görüntüle 440531 Eki Görüntüle 440532 Eki Görüntüle 440533 $gelincik (17).webp$topaz.webp$tribeca .webp$gül (16).webp$son ipeksi 1 134.webp$küçük.webp$kelebbek.webp$jjhjh.webp$AMA.webp

sağol tatlımm o kadar güzel şeyler aldım kii
çıkarıp çıkarıp bir daha bakıyorumm :27:
ee artık seneye son hız devam ederiz çeyizciklere :24:

Ya evet canım insan öyle oluyor.Bende öyleyim bakıp bakıp duruyorum.Bide çok mutlu oluyor insan gerçekten:27:

kızlar, yarın pronovias a gidiyorum.. sanki yakında düğün varmış gibi.. eğlencesine gidiyorum resmen.. ama yine de çok mu heyecanlandım ne! :D:D gidip bir göreyim bakalım ne var ne yok, nasıl gelinlikler bana yakışıyor bir öğreneyim :D:D
çok komik bi kızım ben yaa :D

Back
X