2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Düğün 2014 te ve gelinlik denemeye mi gidiyosun bizimde yüzde 90 2014 bakalım bi nşanı yapalım da temmuza önümüz açılsın

İnsan herşeye meraklanıyor.Demek yaklaşmış ki herşeyi merak ediyoruz:)

Düğün 2014 te ve gelinlik denemeye mi gidiyosun bizimde yüzde 90 2014 bakalım bi nşanı yapalım da temmuza önümüz açılsın

sırf eğlencesine gittik ya.. bugün Londra'daki pronoviasın indirim günüydü.. bizim de canımız sıkılıyordu kaç gündür yurtta, ne yapsak diye düşünürken, arkadaşla hadi gidelim dedik.. yalnız pronovias benim için tam bir hayal kırıklığıydı diyebilirim.. zaten indirimdeki gelinlikler olduğu için (2012 koleksiyonuydu çoğu) genellikle kirlenmiş lekelenmiş, taşları düşmüş vs. idi.. ama düzgün olanlar bile çok da hoşuma gitmedi açıkçası.. yani katalogda gördüğüm, hayal ettiğim gibi değildi hiçbiri.. ama en azından hangi model bana yakışıyor, hangisi yakışmıyor görmüş oldum.. ve bir de çok eğlenceliydi, bir sürü gelinlik denemek

Hee olay Londrada geciyo desene

Selamlar nasılsınız canlar...
Boş kalmış gene topiğimiz...
Bizim düşünceler hala (İnşallahhh ) Olursa 21 Eylül 2013 Olarak düşünmelerdeyiz :)
Hakkımızda hayırlısı olsun...

İzmir kavruluyor sıcaklardan...
Daha 8 9 gün önce dolu yağmıştı birden vurdu valla.
Sizler neler yapıyorsunuz?

ahhhh ah bzmde ne güzel 21 eylül 2013tü hem ogün aşkımın dom gnü ama maalesef maddi sorunlardan dolayı 2014 ndn bukdr ewlenme heweslisisinde ağlıosn dicksnz nişanlıyım askerde we çocuklktan beri aşığız birbrmze (6yaşından başlayın 25 yaşındayz artk sıktı sewgili nişanlı sürünmk cılkını çıkardk anlıcğnz) şmdi en ii ihtimal 1 haziran diorz:26:

Herşeyin hayırlısı olsun canım ama maşallah diyorum aşkınızaa
Biz 5 buçuk yılda çıldırdıysak seni/sizi düşünemiyorum :)
Nazar değmesin inşallah canım.
Herşey güzel sorunsuz olsunda varsın 9 ay geç olsun...
Bize göre 2013 eylül21 ile 2013 Haziran 22 sine taktık...
Ama işte öyle olursada bizim bir güzel kredi çekmemiz gerekiyor Çok sıkıntılı anlar ya Allah yardımcımız olsun...

Ben de bugün KPSS başvurumu yaptım kızlaaaar....

Ohh canım hayırlısı olsun...
Bende 19 unda yapmıştım
İnşallah çok güzel sonuçlarla Alnımızın akıyla çıkarız

Aranız nasıl savdiceğinle ? :13:

Çok şükür iyiyiz canım yaa
Sizin nasıl
Annem rahatsız benimde böbreğinde taş vardı taş kırdırdık paazartesi ama baya çok ağrısı var annemle ilgileniyorum hep ve çok üzülüyorum baya ağladı çünkü.
Bugünde benim canımla yemeğe çıktık. Moralim düzelsin diye bilerek istedi ama annemi de tek bırakmak istemediğimden 2 saat sonra eve döndüm.

Siz neler yapıyorsunuz :)

KPSS hazırlıkları nasıl gidiyor :) İstediğin belirli bir yer var mı?

Biz 4 gündür konuşmuyoruz.

Geçmiş olsun canım,ben de bugün hem diş çektirdim,hem dolgu yaptırdım.:26:

Eski dolgum sızlıyor.

İyi çok şükür canım,hazırlıklar.

Memurluk istiyorum,ne olursa.Yeter ki işim olsun.

Hadi yaa canım çok geçmiş olsun...
Ben dişten çok korkarımmmm Ağrısı fenadır. inşallah ağrıların geçer biran önce.
Diş doktorum 9yıl önce dökülmeyen süt dişlerimin 4 tanesini çekmişti şimdi biri çıkamıyor o da bana çok ağrı yapıyor başka dişin üstüne binik,
4 tanede 20 lik çıkmıyor çene dar. Diyorum normaller çıkamıyor 20 lik nasıl çıksın

Neden görüşemiyorsunuz canım Kötü birşey yok diymi?

Haklısın memurluk olsunda daha doğrusu yapılacak iş olsun biz her türlüsüne razıyız :13:

15 saat uzaktayız canım,en son mayısın yedisinde görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…