2013'te Yeniden Tüp Bebek Deneyeceklerin Paylaşım Alanı

burdayim yanlis anlamadiysam banami yazmisrin arkadasim.doktordaydim.guatr var bende.kücük bir nodül.kan vericem ayin 22 de bide bogazdan bakicak iste.ama tablet bile vermiyor doktor gerek yok diyor.sen nasilsin yarin büyük gün he

sana yazdım tabikide arkadaşım kimse olmayınca bende eskileri okumaya devam memorıale gidenleri okuyorum.2009 dan başladım ancak 11 e gelebildim .bilmediklerini duyuyorsun iyi oluyor.
evet yarın 11 de bakalım neler anlatacak önerecek görücez.ama hangisi samimi gelirse onunla başlıycam çünkü ikisini lab.da iyi.nasip kısmet.
geçmiş olsun sanada neden bir ilaç vermiyor anlamadım.eşimin teyzeside aldırmıştı.rabbim şifa versin

Sağolasın canım. Amin inşaallah...
Evet gitmen çok iyi olacak. İnşaallah hayırlı olur...

ilaca gerek görmüyor doktor ne bilim.iki ablamda vardi ameliyat oldular.genetik anlican
ama bende ilaca bile gerek görmediler burdaki doktorlar

Merhaba Gelincik. Testleri mutlaka yaptır. Benim hiç aklımdan geçmezdi ama çıktı
Zamanın varsa devlet hastanesinde yaptırabilirsin, 1 ay süre veriyorlar. Ben Zeynep Kamil'de yaptırmıştım. Kan veriyorsun sadece.[/QUOTE]

kızlar biraz araştırdım şu kan pıhtılaşma testini....ben kolay bişey olduğunu sanıyordum...ama değilmiş sonuç almak uzun sürüyormuş... bide pahalı bi testmiş...genetik bölümü yapıyormuş....bende ün.hastanesinde yaptırmaya karar verdim....

kızlar biraz araştırdım şu kan pıhtılaşma testini....ben kolay bişey olduğunu sanıyordum...ama değilmiş sonuç almak uzun sürüyormuş... bide pahalı bi testmiş...genetik bölümü yapıyormuş....bende ün.hastanesinde yaptırmaya karar verdim....[/QUOTE]

Benimde 2. negatiften sonra doktorum bende de istedi pıhtılaşmayla olan testi bide kromozon analizi testlerini..
ama daha yaptıramadımm karar veremedim nerde yaptıracağımı önceki tedavimi üniv. hast. olmuştu dosyam var oraya gitmeyi düşünüyorum aslında ama bi türlü gidemedimm..
tedavimede daha var diye erteliyorum ..ama bu testler 2 ayda filan çıkıyomuş sonuçları..
dışarıda gerçekten pahalı bi test...

Ben 1 ayda aldım hem kromozom analizi hem pıhtılaşma sonuçlarımı.

iyi cnm ne güzel çabuk almışsın bana bazı arkadaşalarım öyle dedi ama bu hastaneden hastaneyede değişiyo sanırımm..

Evet galiba. Bana bayağı uzak olmasına rağmen buradaki arkadaşlarımdan tavsiye alarak Zeynep Kamil'e gittim. 1 ay süre vermişlerdi ama sonucu aldığımda raporun üzerinde pıhtılaşmanın 1, kromozom testlerinin de 2 haftada çıktığını gördüm :)

Benimde 2. negatiften sonra doktorum bende de istedi pıhtılaşmayla olan testi bide kromozon analizi testlerini..
ama daha yaptıramadımm karar veremedim nerde yaptıracağımı önceki tedavimi üniv. hast. olmuştu dosyam var oraya gitmeyi düşünüyorum aslında ama bi türlü gidemedimm..
tedavimede daha var diye erteliyorum ..ama bu testler 2 ayda filan çıkıyomuş sonuçları..
dışarıda gerçekten pahalı bi test...[/QUOTE]

ben genetik testimi yaptırdım...Aslında gittiğimde doktora üstüne basa basa da söyledim... Ama doktorlar biraz garip hastayı duymuyorlar bazen... o zamn istek yaparken pıhtılaşma da isteyebilirdi...bu doktorlara muhtacız...ama bazen özensiz davranıyorlar....helede ün.hastanesindekiler....

ay tam kişiyi buldum sanırımm bende zeynep kamile randevu aldımm.tam gidicektim bi arkadaşım kartal eğitim araştırmaya giddi testleri yaptırmak için ve zorluk
çıkarmışlar testi yazmamışlar filan bende duyunca zeynep kamildeki randevumuda iptal ettirdim...ya yazmazlarsa diyee..sen nasıl cnm kolay doktora yazdırabildinmii.
eğer öyleyse ben tekrardan zeynep kamile alayım anadolu yakasındayım ben..ve kartalda yaptıran arkadaşıma sorayım bakalım ne kadar zamanda almış sonuçlarını.
ama 2 haftada çıktıysa zeynep kamilde çokkkkk iyi gerçektennnnnnn

Canım ben elimdeki istek kağıdıyla gittim hastaneye. Eylem Gökmeydan doktorun ismi. Durumumu anlatıp, kağıtlarımı gösterdim. Bir zorluk çıkmadı çok şükür. Dediğim doktor Kartal'daki hastaneye de gidiyormuş, diğer topiğimizde bir arkadaş orada yaptırmıştı.

sağol cnm ya..iyi ne güzel bi sorun çıkmamışş..benimde tedavi yaza kaldığı için acele etmiyodumm..neyseki 2 haftaysa süper..yaaa ben arkadaşıma sorayım onun doktorun ismi neymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…