2013 yılı içinde gelin olacaklar nerdesinizz?

günaydın hepinize şekerler
kızlar balayı yerlerinizi ayarladınız mı? nereleri ayarladınız veya ayarlamayı düşünüyorsunuz? ve fiyat nedir?

bende geldimm haziranda bende gelinim kısmetse :)))
gelinliğim dikiliyor iki provam kaldı, damatlık hazır
ev tadilatta ama mobilyaları beyz eşyaları ufak ev alet gereçleri yorgan yastık vb. şeyler hazır bi halı perde ve avizeler kaldıı
bitsede kurtulsak şu koşuşturmacalardan çok yorucu yahuu

merhaba kızlaar bende ağustos gelini olacağım inşallah :)
benimde düğün kına yerim kuaförüm gelinliğim ve balayı yerim hazııııııııııırrrr
allah hepimize kolaylık versinn düğün yapmak çok zor

kızlarrr ben de varımmm 2013 ! :) 25ağustos'da düğünümüz...mekan tamam mutfak eşyaları ıvır zıvır tamam çeyiz tamam yastık-yorgan- nevresim vs tamam mobilyalar tamam beyaz eşyalar tamam fotoğrafcı tamam sinema sistemi bile tamam :) ama daha gelinlik var damatlık var makyaj var perde var halı var altınlar var avize var balayı var ev var varvarvarvarvarvarvarvarvaravar bitmioo

Selam kızlaaarrr,
Benim düğünümde 2 Haziranda :)

Kına, düğün mekanım tamam..Gelinliğim dikiliyo, 2 provaya gittim. Bindallıma daha bakmadım.
Damatlığada daha hiç bakmadık..
Balayı yerimiz tamam... Fotoğrafçımız tamam.
Evimizi aldık, büyük eşyalarımız tamam. mobilya tv ünitesi vs bunları özel yaptırdık. Bu cumartesi evimize kurulacaklar.
Beyaz eşya, küçük mutfak aletleri bunların hiçbirini almadım.
Anneler gününü bekliyorum ozaman indirim olcak ya öyle alıcam hepsini

Öyle tabi tatlım nişanlımla farklı sehirlerdeyiz bi araya gelebilsek seçip alıcaz ben yalnız begenıp almak ıstemıyorum.

bendeeeee herşeyi ayrı ayrı seçmek zzorunda kalıyoruz ama gelinliği beraber almak istiyorum ve nişamlım 7 gün çalışıyor ne yapacağız bakalım

günaydın hepinize şekerler
kızlar balayı yerlerinizi ayarladınız mı? nereleri ayarladınız veya ayarlamayı düşünüyorsunuz? ve fiyat nedir?

daha beyaz eşyalarımız ve yemek odası takımımız dışında hiçbirşey yok ama biz balayı bakmaya başladık ve bir yer beğendik. biraz fiyatlı ama cok begendik oraya gideceğiz galiba.

selam kızlar bende burdayım
dugun 13hazıranda.
su ana kadar dugun mekanı,kına mekanı,kına kıyafetı ve gelınlık sıparısı(dıkılecek ınsallah)
ceyızlerımın buyuk cogunlugu,yatak odası sıparısı(yapılıyo),altın dusuk oldugu ıcın takılarımıda aldık:)
sımdılık bukadar.
bende calısan bır bayan oldugum ıcın ve yasadıgım kucuk ılcede pazar gunlerı heryer kapalı oldugu ıcın eksıklerımı tamamlamamda sadece cumartesı gunlerım var.yanı mayısın sonuna kadar 15 gunum var:)

maşallah 2013 gelinciklerimiz epey çoğalmış
Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bir süreç gerçekten

merhaba kızlar,

bende eylül geliniyim.allahımdan tek istediğim bir aksilik olmadan,ağzımın tadıyla dünya evine girmek :)

şu anda düğün salonu,balayı yerimizi ayarladık.
gelinliklere bakıyorum.haziran gibi full hazırlıklar başlar bende .

bişey sorucam nikah tarihini ne kadar önceden almak gerekiyor?

herkeze mutluluklar dileriimm.allah yardımcımız olsun veee gönlümüze göre olsun .

tatlım nikah işlermleri 6 ay önceden yapılabiliyor ben 2gün önce gün ve saatimi belirleyip ön kaydımı yaptırdım bence sende 6 aydan az bi süre varsa git işlemlerine başla hem istediğin saati alma şansın olurr

merhaba arkadaşlar bende eylül 1 de evleniyorum :)
beyaz eşyalar,çeyiz alındı,mekan ayarlandı,fotoğrafçı ayarlandı :)
Bu ay mobilya alacağız.Çok stresliyim herşeye kırılır bi insan oldum :) Bir yandanda okuyorum bu yaz mezuniyetim var onunda etkisi oluyor tabii :)
Antalyada yaşıyorum,24 yaşındayım :) İngilizce işletme öğrencisiyim.4 yıldır tanışıyoruz nişanmlımla :) Herkese mutluluklar :)

işte geldim burdayımmm :)) şöyle bir baktım da en erken benim galiba nikahıma 10 gün, düğünüme 40 günüm kalmış Allah"ın izniyle:) 14.03.2013 nikah 13.04.2013 düğün

bizim de mekan falan hazır, ev de tamam.. beyaz eşyaların büyük çoğunluğu hazır. mobilya bakmaya başladık, gelinliğe de bakıcaz yakında inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…