How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 yılı içinde gelin olacaklar nerdesinizz?

ben de geldim 30haziran da düğünümz var inşallah gelinliğim,beyaz esya,salon takımı,yemek takımı alındı. evimizi de aldık yalnız içi tam bitmiş değil. nikah kına ve yemek yerleri de ayarlandı yalnız balayına ramazandan sonra gitmeye karar verdimz için henüz onu ayarlamadık kafam artık böyle :52:

Herkes şimdiden hazır maşallah:))

Ben daha fotoğrafçı bulamadım, yemek mekanı bulamadım, yatak odası bulamadım, ev bulamadım,davetiye - nikah şekeri bulamadııım:43:

zaman az iş çok :18:

kızlar bende geldim:54: mayıs gelini olacam kısmetse:16::nazar:
mutfak eşyalarım nevresim takımlarım koltuk takımım gelinliğim bindallım kına ve düğün yapacağım yerler herşeyim hazır:nazar:
evimizi tuttuk sayılır saolsun ev sahibimiz evin içinin tadilatını nisana kadar yetiştirecek ozamana kadarda yemek odası ve yatak odası takımlarımızı alacağız zaten ve nisan sonuna kadar taşınmış olacağız kısmetse:16:kızlar evde ne gibi bir hazırlık içindesiniz yani eşyalarınızı kolilemeye hurçlamaya başladınız mı ben ilk gün yazılacak nevresimimi ütüledim hurçladım ama aldığım nevresimler pamuklu olduğu için hemen buruşuyor ne yapmam lazım çok taktım kafaya çeyiz yazarken tekrardan ütü isteyecek:31:

Ben de mayıs geliniyim sadece beyaz eşyam alındı ve gelinliğim dikiliyor o kadar başka da bir hazırlık yok henüz, maşaAllah birçoğunuz hazırlıklarını baya ilerletmiş,biz niye bu kadar yavaşız, yetişmeyecek sanırım bu gidişle.. :/

Kızlaaaarrrrrrrrrrrrr hareketlenin birazzz, hele mayıs gelinleri nasıl yetiştireceksinizz bunca işi..
İşin biri bitiyo diğeri başlıyo sakın böyle rahat davranmayın.

bende geldim aranıza yetiştim kızlar :)

benim herşeyim hazır bi kuaför ve halılarım kaldı.
inşallah sorunsuz şekilde atlatırız bu dönemi :) herkese mutluluklar

Ben de geldim :)
Benim de düğünüm 31 Ağustos'ta kısmetse.
Şu ana kadar hallolanlar: Düğün yeri, balayı =)
Hallolmayı bekleyenler : Bir evin tüm eşyalarının alınması, gelinlik, gelin buketi vs.:))

Bende 11 ağustosta evleniyorum seninle aynı durumdayım:1:

Müstakbel gelindaşlarım nikah günü almak için neler isteniyo bilen var mıı:26:

biz aldık canım hafta içine birgün aldık
ikimizde aynı yerde ikamet ettiğimiz için kolay oldu sanırım
6 adet fotoğraf
sağlık raporu
nufüs cüzdanı ve fotokopisi(veriliş tarihi 10 yılı geçmeyecek)
kan gruplarımızda ehliyetlerde yazdıı için tekrar çıkartmadık sağlık raporu için o kadar
başkada birşey istemediler
80 lira mı ne birde ücret aldılar

tatlım nikah işlermleri 6 ay önceden yapılabiliyor ben 2gün önce gün ve saatimi belirleyip ön kaydımı yaptırdım bence sende 6 aydan az bi süre varsa git işlemlerine başla hem istediğin saati alma şansın olurr :46:

Aaa iyiymiş.ben en az 3y önceden diye duydum.öyle ise hemen başvurayımda,garanti olsun.

dünya evini cook merak ediyoruumm :)

ben deeeee...
ama biz hala plan aşamasındayız. plan program, hesap kitap, araştırma görüşme safhasını geçebilirsek, eylem kısmına başlayacağız inşallah :32:

kızlar dün halama gittim eksik bir kaç şeyim kalmıştı liste yapıp ellerine verdim onlarda katkıları olsun istemişlerdi böylece onları düşünmeyeceğim sadece benim zevkime başvuracaklar bence sizde ufak tefek kalan çeyizlerinizi aile arasında paylaştırın:34:şimdi tek düşündüğüm düğün fotosunu nerde çektireceğim kuaförüm ve yatak odasıyla yemek odası kaldı:31:

canım seninle aynı gün evleniyoruz galiba İstanbul'da mısın kuaförün kim? Fotoğrafçı buldun mu?

26 mayıs düğün benim :) canım istanbuldayım kuaför buldum sayılır. bahçelievler de nexus olacak galiba.
fotoğraf olark biz dış çekim düşünüyorz yakın olsun diye florya sahili tercih ettik fotoğrafçılar 2 kişi olacak arkadaşlarımız var fotoğrafçı onların düğün hediyesi bize :)
sen nerdensin hangi kuaför seçtin ?

selamlar gelincik hanımlar :16::16:
ne güzel hazırlıklar devam ediyor
bende haftasonu fırsat bulmuşken çeyizlik eşyalarımın hepsini bir odaya topladım ufak tefek eksikler çıktı onları not ettim
onlarıda aldım mı hiç bir eksiğim kalmayacak Allah'ın izniyle
amma velakin ben bu hesapları yaparken nişanlım işinden dolayı düğünümüzü eylüle ertelemek zorunda olduğumuzu söyledi
martın sonunda ertelenip ertelenmeyeceği kesin belli olacak ama büyük bir ihtimal ertelenecek :37:
üzüldüm biraz ama yapacak bi şey yok
bu netleşince gidip gelinlik ve bindallı için ayrıca düğün mekanı için görüşmem lazım
geç olsunda güç olmasın diyorum ama bir yandan da üzülmeden edemiyorum :14:
zaten eşyayı almamıştık o da bu gidişle ağustosa falan kalacak :27:

kızlar dün halama gittim eksik bir kaç şeyim kalmıştı liste yapıp ellerine verdim onlarda katkıları olsun istemişlerdi böylece onları düşünmeyeceğim sadece benim zevkime başvuracaklar bence sizde ufak tefek kalan çeyizlerinizi aile arasında paylaştırın:34:şimdi tek düşündüğüm düğün fotosunu nerde çektireceğim kuaförüm ve yatak odasıyla yemek odası kaldı:31:

Selam canım,

Ajansred'i tavsiye ederim fotoğraf çekiminiz için..
İşlerinde gerçekten çok iyiler.

Bizimde fotoğrafımızı onlar çekecekler.

Son düzenleme:
Selam canım,

Ajansred'i tavsiye ederim fotoğraf çekiminiz için..
İşlerinde gerçekten çok iyiler.

Bizimde fotoğrafımızı onlar çekecekler.

teşekkür ederim cnm biz izmirdeyiz istanbulda galiba sizin önerdiğiniz firma nişanlımın arkadaşlarıda var profesyonel fotoğraf çeken ama bizim problemimiz dış mekan mı stüdyo mu mayısta yağmur yağar diyorlar ama bilemiyoruz karar veremedik daha ne yapacağımıza :31:

teşekkür ederim cnm biz izmirdeyiz istanbulda galiba sizin önerdiğiniz firma nişanlımın arkadaşlarıda var profesyonel fotoğraf çeken ama bizim problemimiz dış mekan mı stüdyo mu mayısta yağmur yağar diyorlar ama bilemiyoruz karar veremedik daha ne yapacağımıza :31:

Canım ben de İzmir' deyim. Düğünüm haziran ayında. Dış çekim fotoğraf çekimimizi Selda Atiniz yapacak. Bir bak istersen...

yatak odasını aldınız mı? önerebileceğiniz bir marka/model/fiyat var mı? günlük yemek tabaklarım, halılar,perdeler,nikah günü off hiç birisi daha olmadı.. düğün günüyle alakalı hiç heyecan duymaya fırsatım bile yok.. biran önce olsun bitsin istiyorum.. çok telaşe, bide çalışınca aman allah ım her hafta mobilyacıya git gel..nişanlımın doğru düzgün yüzünü göremiyorum bile..

Back