- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Canım ben de İzmir' deyim. Düğünüm haziran ayında. Dış çekim fotoğraf çekimimizi Selda Atiniz yapacak. Bir bak istersen...
saol cnm bak onu ben unutmuşum benim iş arkadaşımın çocukluk arkadaşı selda hanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben de İzmir' deyim. Düğünüm haziran ayında. Dış çekim fotoğraf çekimimizi Selda Atiniz yapacak. Bir bak istersen...
yatak odasını aldınız mı? önerebileceğiniz bir marka/model/fiyat var mı? günlük yemek tabaklarım, halılar,perdeler,nikah günü off hiç birisi daha olmadı.. düğün günüyle alakalı hiç heyecan duymaya fırsatım bile yok.. biran önce olsun bitsin istiyorum.. çok telaşe, bide çalışınca aman allah ım her hafta mobilyacıya git gel..nişanlımın doğru düzgün yüzünü göremiyorum bile..
yatak odasını aldınız mı? önerebileceğiniz bir marka/model/fiyat var mı? günlük yemek tabaklarım, halılar,perdeler,nikah günü off hiç birisi daha olmadı.. düğün günüyle alakalı hiç heyecan duymaya fırsatım bile yok.. biran önce olsun bitsin istiyorum.. çok telaşe, bide çalışınca aman allah ım her hafta mobilyacıya git gel..nişanlımın doğru düzgün yüzünü göremiyorum bile..
bende 2013 gelınıyım esyalar salon tamam 5 ay var ama kuafor kamereman balayı gelınlık yok en zorları bence nısanlım hıc onem vermıyor bu konulara yanlızım yanı( yardımcı olursanız sevınırım denizlde bana önerbıleceğiniz kuafor var mı bıde balayını nereyı dusunuyosunuz 15 -19 agustos benım dugunum gelınlık ve gelın sacı hakkında hıcbır fıkrım yok ınternettekı resımler nekarar eskı bırbırımıze yardımcı olalım lutfen bulduklarımzı paylasalım kız dayanısması :)))
Kendi tasarımım olan bu gelin damat kadehlerini ve takı kurdelasını paylaşmak istedim.
Hem bir fikir olur ve satın almak isterseniz sizin için özel hazırlayabilirim.
Eki Görüntüle 651134 Eki Görüntüle 651135