How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 yılı içinde gelin olacaklar nerdesinizz?

Canım ben de İzmir' deyim. Düğünüm haziran ayında. Dış çekim fotoğraf çekimimizi Selda Atiniz yapacak. Bir bak istersen...

saol cnm bak onu ben unutmuşum benim iş arkadaşımın çocukluk arkadaşı selda hanım :9: siz ne kadara anlaştınız cnm bende bir fiyat alayım:9:

yatak odasını aldınız mı? önerebileceğiniz bir marka/model/fiyat var mı? günlük yemek tabaklarım, halılar,perdeler,nikah günü off hiç birisi daha olmadı.. düğün günüyle alakalı hiç heyecan duymaya fırsatım bile yok.. biran önce olsun bitsin istiyorum.. çok telaşe, bide çalışınca aman allah ım her hafta mobilyacıya git gel..nişanlımın doğru düzgün yüzünü göremiyorum bile..

hayırlııs olsun, ben yatak odamı 4750 e aldım,
perdeleri eminönünden aldım,

bende 2013 gelınıyım esyalar salon tamam 5 ay var ama kuafor kamereman balayı gelınlık yok en zorları bence nısanlım hıc onem vermıyor bu konulara yanlızım yanı :(( yardımcı olursanız sevınırım denizlde bana önerbıleceğiniz kuafor var mı bıde balayını nereyı dusunuyosunuz 15 -19 agustos benım dugunum gelınlık ve gelın sacı hakkında hıcbır fıkrım yok ınternettekı resımler nekarar eskı bırbırımıze yardımcı olalım lutfen bulduklarımzı paylasalım kız dayanısması :)))

Kendi tasarımım olan bu gelin damat kadehlerini ve takı kurdelasını paylaşmak istedim.
Hem bir fikir olur ve satın almak isterseniz sizin için özel hazırlayabilirim.
:34: $1.jpg $223510_411565255601588_1921988226_n.jpg

bende geldimmm benim düğünde ağustos 14 sadece yer hazır ne gelinlik ne ev nede eşya henüz bişey yokkk atamayı bekliyoruz maleseff :( bu arada sivasta evlenecek varmıı

bende 15-18 ağustosta hayırlısıyla evlenecem memurum nişanlımda polis ama daha ne eşya aldım ne gelinlik hazır netten bakıyorum gelinliklere aklımda olan bi model var ama onu hazırda bulcağımı sanmıyorum o yüzden diktirmeyi düşünüyorum onuda bu ay yada nisanda yaptırcam fiyatlar uygun olur bu ay ve nisandada nikamız olacak tayinimi istemem için artık bundan sonra tatlı telaşlar başlar inş. her şey güzel olacak:40:

kızlar sizden yardım istiyorum giresun ya da trabzonda gelinlik diken bildiğiniz iyi bir gelinlikçi var mı?? benimde daha hiçbir şeyim hazır değil ve son bir ayda hazırlamak zorundayım :( iyi bir yer bulayım en azından kafam rahat olsun istiyorum

bende haziranda evleniyorum benimde daha hiç bir şeyim hazır değil. nasipse bu ay sonunda başlıycaz

kızlar düğünüm ağustosta nişanım var 2 hafta sonra. dans şarkısı burcu güneş- ateş ve suyun aşkı, pasta şarkısıda burcu güneş- mutluyuz düşnüyorum nasıl sizce? lütfen fikir verin

Bende geldımmm benımde 25 haziran ınş beyaz esyalar düğün mekanı dısına hazır birsey yok tempolu günler beni bekliyor:10:

yatak odasını aldınız mı? önerebileceğiniz bir marka/model/fiyat var mı? günlük yemek tabaklarım, halılar,perdeler,nikah günü off hiç birisi daha olmadı.. düğün günüyle alakalı hiç heyecan duymaya fırsatım bile yok.. biran önce olsun bitsin istiyorum.. çok telaşe, bide çalışınca aman allah ım her hafta mobilyacıya git gel..nişanlımın doğru düzgün yüzünü göremiyorum bile..

Bellonaya bakabilirsin kuzenim evleniyor tüm mobilyalarını hepsini ordan seçebildi modelleri gerçekten güzel onu önerebilirim.Sanırım şuanda da kampanya var sen bir bak internetten

bende 2013 gelınıyım esyalar salon tamam 5 ay var ama kuafor kamereman balayı gelınlık yok en zorları bence nısanlım hıc onem vermıyor bu konulara yanlızım yanı :(( yardımcı olursanız sevınırım denizlde bana önerbıleceğiniz kuafor var mı bıde balayını nereyı dusunuyosunuz 15 -19 agustos benım dugunum gelınlık ve gelın sacı hakkında hıcbır fıkrım yok ınternettekı resımler nekarar eskı bırbırımıze yardımcı olalım lutfen bulduklarımzı paylasalım kız dayanısması :)))

Benimde düğünüm denizli de ben.sürekli gittiğim kuaföre gideceğim küçük bir yer ama cok güzel modeller yapıyor. Daha lüks bir yer istersen çizgi yada bülent&doğan . Gelinbaslarini yaptıran arkadaşlarım var ıkisinede ama ilgi konusunda biraz zayıfmış oralar.

Back