• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 YGS/LYS'ye Girecekler

Ben de gittim biraz kitap okudum biraz puzzle yaptım yemek yedim çay içtim geldim geri :1:
Nolcak kız bu halimiz :1:

Ne kitap okuyup puzzle mı yaptın :9:
Şaka gibi gerçekteen ikisinide çok severim her gün kesin puzzle yaparım bende kitap zaten dünyam :9:

Ne kitap okuyup puzzle mı yaptın :9:
Şaka gibi gerçekteen ikisinide çok severim her gün kesin puzzle yaparım bende kitap zaten dünyam :9:

:9: Canım ben aslında bu sene sınava girmekten baya baya vazgeçmiştim. Puzzle direk masamın üzerine yayılmıştı yani çoktan. 2014te girmeyi düşünüyodum sınava. Sonra sevdiceğimin askere gideceğini öğrendim benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü bi güzel. Dedim bir şeylerle meşgul olmalıyım yoksa geçmez bu 15 ay. Puzzlemı annemin yardımıyla kaldırdım masamdan ay çok zor oldu ama sorma :1: O gün bi oturdum derse o gazla 1 hafta kadar gittim
Artık puzzle koltuğumun üzerinde gidip gelip yapıyorum her gün. Kitap okumaya da geçen sene ara vermiştim sınav ve testti resmen bütün hayatım. Bu sene yine başladım hep evde olunca :)
ÖYle yani bayılırım ben de :1:

Kızlar deneme sınavı sonucum çok iç acıcı gelmeyince moralim bozuldu 2 gündür ders çalışmıyorum nerdeyse...
Tarih ve coğrafyadan batırmışım varmı böyle bişey :50:

Benim matematik kötü gelirdi hep şimdi ise o düzelmiş tarih coğrafya berbat.
Hep böyle oluyor :50:
Nerde eksik anlamadım ki...

Geçen sınavda da benim tarih ve coğrafyam kötü geldi ama bu sefer çok iyi geldi :44:
Ya bende bi anlayabilsem neden hep böyle oluyor :61:
Neden birisi iyi birisi kötü geliyor ya keşke hepsi iyi gelse :106:

Geçen sınavda da benim tarih ve coğrafyam kötü geldi ama bu sefer çok iyi geldi :44:
Ya bende bi anlayabilsem neden hep böyle oluyor :61:
Neden birisi iyi birisi kötü geliyor ya keşke hepsi iyi gelse :106:

Aynen biri yükselse biri düşüyor.
Sendemi eşit ağırlıksın canım ?

bende sınava gircegim ama zate halihazırda okumaktayım hatta son sınıftayım:) matematik bölümünü okuyorum ilkögretim mat. ögretmenligi için girecegim bkalım olacakmı henüz kendi okul derslerimden başlayamadım bilee sınava çalışmaya.sanırım kendimi denemek için girmiş olacagım çalışmadan fizik kimya biyolojiyi nasıl çözcemki :)

Son düzenleme:
bende sınava gircegim ama zate halihazırda okumaktayım hatta son sınıftayım:) matematik bölümünü okuyorum ilkögretim mat. ögretmenligi için girecegim bkalım olacakmı henüz kendi okul derslerimden başlayamadım bilee sınava çalışmaya,sanırım kendimi denemek için girmiş olacagım çalışmadan fizik kimya biyolojiyi nasıl çözcemki :)

kızlar benim bir sorum var geçen sene sınava girmiştim ve tercihte yaptım ama yerleşemedim bu yıl gireceğim sınavda puanım düşer mi ?ve de ne kadar düşer ?ilgilenirseniz sevinirim

Çalışma istediğim nereye kaçtıysa geri gelsin nolur ya ne zamandır adam aklıı çalışamıyorum :14:

Back