• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

iyiyim canım sağolasın sen nasılsın? işe geldim bir yandan çalışıyorum:1: sen neler yapıyorsun?:31:

ben de öyle geldim iş yerime
yarın muhtemelen alyanslarımızı alcaz,haftasonu da takıları alırız sanki
biz 23 haziranda nişan yapçaz
sizde oldu mu söz-nişan?

ay canım ne güzel yaaa.heyecanlısındır sen şimdi:21: yok canım bizde olmadı daha malesef :( beklemedeyiz...

Allah daim etsin mutluluğunu :21: yok canım askerlik geçti çok şükür. önce benim okulumun bitmesini bekledik. sırf ayrılığa dayanamadığımdan erken bitirdim okulu üstten ders aldım yaz okuluna gittim 3 yılda bitirdim. (farklı bir şehirde okudum üniversiteyi) sonra işe giriyim düzenimi kuruyım falan dedim oda oldu ama bir türlü babamla konuşamıyorum.karşısına hazır bir şekilde çıkmak için bekledim herşey hazır ama o değil malesef. herkesin gönlü olsun istiyorum onun rızası oladan kesinlikle birşey yapmam. annem falan zaten benden yana onun ailesiyle görüşüyoruz tanışıyoruz sözlü gibiyiz ama resmiyet yok anlıyacağın

Allah daim etsin mutluluğunu :21: yok canım askerlik geçti çok şükür. önce benim okulumun bitmesini bekledik. sırf ayrılığa dayanamadığımdan erken bitirdim okulu üstten ders aldım yaz okuluna gittim 3 yılda bitirdim. (farklı bir şehirde okudum üniversiteyi) sonra işe giriyim düzenimi kuruyım falan dedim oda oldu ama bir türlü babamla konuşamıyorum.karşısına hazır bir şekilde çıkmak için bekledim herşey hazır ama o değil malesef. herkesin gönlü olsun istiyorum onun rızası oladan kesinlikle birşey yapmam. annem falan zaten benden yana onun ailesiyle görüşüyoruz tanışıyoruz sözlü gibiyiz ama resmiyet yok anlıyacağın

anladım canım..olsun zaman çabuk geçiyo o kadar sene beklemişsiniz bu sene de çok çabuk geçecek inşallah
biz de maddiyattan dolayı seneye bıraktık düğünü..yoksa ikimiz de işinde gücünde insanlarız ama sıkışmayalım rahat rahat yapalım diye öyle karar verdik
hep birlikte geri saycaz burda birbirimize destek oclaz inşallah :16:

günaydın yaz gelinleriii :1:

günaydın canım
'yaz gelini' ne güzel geliyor kulağa :69:

anladım canım..olsun zaman çabuk geçiyo o kadar sene beklemişsiniz bu sene de çok çabuk geçecek inşallah
biz de maddiyattan dolayı seneye bıraktık düğünü..yoksa ikimiz de işinde gücünde insanlarız ama sıkışmayalım rahat rahat yapalım diye öyle karar verdik

günaydın canım
'yaz gelini' ne güzel geliyor kulağa :69:

dimi kuzuuuumm çok güzelll yaz aşkı gibi :1::1::1:

inşallah hepimiz yaz gelinleri olucazz aynı zamanlarda aynı telaslar harikaaa :52:

kesinlikle öyle
zaten sizden öğreneceğim çok şey var benim
nişanı atlatayım,çeyiz işine gireyim sizden fikir alcam hep :17:

çeyiz almak cok eglenceliiii :1::1:

en kısa zamanda hayırlısıyla atlatırsın inşallah özgeeeeeemmmciiiiiimmm :16: ayyyy çoook cici telaşlar yaaa

günaydın yaz gelinleriii :1:

günaydın canımmm:21:

evet canım sabrediyoruz bizde. oh ne güzel hep beraber hazırlık yapıp destek olacaz böylece zaman daha çabuk geçiçek:16:

eiiii

babaya solemek zor kısımmm :52::52:

benim annem solemişti :17::17::17:

bide ben babama çok düşkünüm oda bana.ailede en küçük benim o yüzden dahada zor :( konuyu açmaya çalıştım şuan hazır değilim birşey söyleme bana dedi sonrada araya hastalık falan girdi kaldı bizim iş.ama babacım iyi olsun ben beklerimmm:16:

ayy geçmiş olsun canımmmmm

bizde babamla birbirimize cok duskunuzdur bir de benim babam coooook duygusal bir adam hasta olsam gelip basımda aglar eliimi tutup öle bir adam

ama duydugunda tepkisi guzel oldu... kızım mutlu olacaksa kızımı mutle eden adamı ve ailesini tanımak isterim ben de gelsin bakalım bir tanısalım once kendisiyle dedi

ilk basta askıma bi ters davrandıııı ama sonra cok sevdi :9:

ben dugun gununden cekiniyoruummm babam aglamaya geceden baslar annemden cok aglar heralde onu öle görünce ben de mahvolurummmm vaz bile gecebilirim heralde :43::43:

ayy geçmiş olsun canımmmmm

bizde babamla birbirimize cok duskunuzdur bir de benim babam coooook duygusal bir adam hasta olsam gelip basımda aglar eliimi tutup öle bir adam

ama duydugunda tepkisi guzel oldu... kızım mutlu olacaksa kızımı mutle eden adamı ve ailesini tanımak isterim ben de gelsin bakalım bir tanısalım once kendisiyle dedi

ilk basta askıma bi ters davrandıııı ama sonra cok sevdi :9:

ben dugun gununden cekiniyoruummm babam aglamaya geceden baslar annemden cok aglar heralde onu öle görünce ben de mahvolurummmm vaz bile gecebilirim heralde :43::43:

sağol canımm benim. ay kıyamam yaaaa..baba başka oluyor dimi..çok güzel tepki vermiş helal olsun valla.ben babamın tepkisi ne olur bilemiyorum.ama umarım iyi olur:18:
sen şimdiden böyle şeyleri düşünüp üzülme kuzucum yaa hem babişkon senin ne kadar mutlu bir evliliğin olduğunu görünce çok daha huzurlu olcak. :16: ağlamalar düğün gününde kalıcak sonra herkes mutlu mesut hayatına devam edicek. ay masal gibi anlattım:1:

Back