günaydın kızlarrr![]()
Günaydın canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrr![]()
Allah daim etsin mutluluğunuyok canım askerlik geçti çok şükür. önce benim okulumun bitmesini bekledik. sırf ayrılığa dayanamadığımdan erken bitirdim okulu üstten ders aldım yaz okuluna gittim 3 yılda bitirdim. (farklı bir şehirde okudum üniversiteyi) sonra işe giriyim düzenimi kuruyım falan dedim oda oldu ama bir türlü babamla konuşamıyorum.karşısına hazır bir şekilde çıkmak için bekledim herşey hazır ama o değil malesef. herkesin gönlü olsun istiyorum onun rızası oladan kesinlikle birşey yapmam. annem falan zaten benden yana onun ailesiyle görüşüyoruz tanışıyoruz sözlü gibiyiz ama resmiyet yok anlıyacağın
günaydın yaz gelinleriii![]()
anladım canım..olsun zaman çabuk geçiyo o kadar sene beklemişsiniz bu sene de çok çabuk geçecek inşallah
biz de maddiyattan dolayı seneye bıraktık düğünü..yoksa ikimiz de işinde gücünde insanlarız ama sıkışmayalım rahat rahat yapalım diye öyle karar verdik
hep birlikte geri saycaz burda birbirimize destek oclaz inşallah
günaydın canım
'yaz gelini' ne güzel geliyor kulağa![]()
günaydın yaz gelinleriii![]()
anladım canım..olsun zaman çabuk geçiyo o kadar sene beklemişsiniz bu sene de çok çabuk geçecek inşallah
biz de maddiyattan dolayı seneye bıraktık düğünü..yoksa ikimiz de işinde gücünde insanlarız ama sıkışmayalım rahat rahat yapalım diye öyle karar verdik
hep birlikte geri saycaz burda birbirimize destek oclaz inşallah
evet canım sabrediyoruz bizde. oh ne güzel hep beraber hazırlık yapıp destek olacaz böylece zaman daha çabuk geçiçek![]()
eiiii
babaya solemek zor kısımmm
benim annem solemişti![]()
ayy geçmiş olsun canımmmmm
bizde babamla birbirimize cok duskunuzdur bir de benim babam coooook duygusal bir adam hasta olsam gelip basımda aglar eliimi tutup öle bir adam
ama duydugunda tepkisi guzel oldu... kızım mutlu olacaksa kızımı mutle eden adamı ve ailesini tanımak isterim ben de gelsin bakalım bir tanısalım once kendisiyle dedi
ilk basta askıma bi ters davrandıııı ama sonra cok sevdi
ben dugun gununden cekiniyoruummm babam aglamaya geceden baslar annemden cok aglar heralde onu öle görünce ben de mahvolurummmm vaz bile gecebilirim heralde![]()
o günleri bizler de görelim artık kızlar ya..çok imreniyorum bu yaz evlenen arkadaşlara
su gibi akıp geçsin zaman![]()