geçer miiiiiiiiiiiiii kızlar yaaa daha coooook var gibi sanki
geçmesi gerekince geçmiyo
geçmemesi gerekince geciyo
cok garip
geçse iyi olur bencee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçer miiiiiiiiiiiiii kızlar yaaa daha coooook var gibi sanki
geçmesi gerekince geçmiyo
geçmemesi gerekince geciyo
cok garip
afiyet olsun canım. hemde ne sıkıcı...vakit hiç geçmiyor yaa sen hangi semttesin cookie?
pendikteyim ben uzakmışız baya çalıştığım şirkette E5 üzerinde pendikte yine
offf sormaaa canımmmmm
dünyanın iki ucu resmen taaaa cehennemin obur dibi ... istanbul trafigi daha da cekilmez kılıyo tabi herseyi offff
ben de evime yakın calısabilmeyi cok isterdim hiçbişeyden sansım yok galba
ne işle ugrasıyorsun peki?
bence gayet şanslısın.bak ne güzel yuvanı kuruyorsun.iş geçici istediğin zaman hop başka yere geçersin evlenince nerede oturcaksın?
ben iktisat mezunuyum canım ama şuan çok farklı bir işteyim.belgelendrme firmasında çalışıyorum.denetim firması. sen ne iş yapıyorsun kuzu?
ben kendi işimi yapıyorum canım... ingiliz dili edebiyatı mezunuyum simdide bir yayınevinde kitap editörüyüm
evlenince de cekmekoyde oturcam canım anneme 2 durak mesafem var bu alanda iş bulmam zooorr olanlar da hep avrupa yakasında ole bi sanssılıgım var işte
ay bazen yuva kurmak istedigime bile emin olamıyorum kuzum ben yaa
anneye yakın olmak iyidir her zaman. niye emin olamıyorsun kuzum hayırdır birşey mi oldu? ne takılıyor kafana dertleşelim azıcık
sadece aşk yeterli olur mu diyorum...
evlilik kararı almam da aşkın rolü oldu cunku ask ugruna birçok hayalimden vazgeciyorum... hayalimdeki dugunden mesela
bu da canımı sıkmaya basladı artık kuzum
bende aşk uğruna birçok şeyden vazgeçtim.erasmusu kazandım gitmedim, çok farklı kariyer hayallerim vardı onların birçoğundan vazgeçtim,bla bla bla..daha sayabilirim.ama geldiğim noktaya bakıyorum sonuç şu: mutluyum diyebiliyorum.aşk çok ağır basıyor.düğünümde hayalimdeki gibi olmayacak belki ama ben artık hayallerimi iki kişilik kurduğum için hayal kırıklığına yer vermemeye çalışıyorum.bazen diyorum çok mu fedakarlık ediyorum ama bunun karşılığını aldığımı görünce iyi ki yapmışım diyorum. sende öyle yap kuzum hayatındaki güzellikleri görmeye çalış. düğün öncesi olurmuş böyle düşünceler (yani öyle diyor herkes) şuan artık herşey ciddileştiği için seni korkutuyor olabilir canım:114:
sen de buyur gel canım o topiğe
ben de yeni dahil oldum sayılır..kızların arkadaşlıkları o kadar güzel ki
günaydın kızlar..... atarsa 5 sevdiceğim geliyor..:) dün yoktum umarım çok şey kaçırmamışımdır....
cok az kaldı cooookkkk
hayırlısıyla kavusun inşallah