• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

bu arada dün yoktum boş durmadım ama, sizler için araştırmada yaptım :)) çeyizciklerinde eksiklik olan varsa, ev tekstiliyle ilgili english home da çok cici şeyler var, birde bakırköyde bir çeyiz evi var harika haberiniz ola :)

geçti bitti canım. buarada çeyizcikler için bir yer duydum bende eminönünde bir mağaza varmış marka ürünleri uyguna satıyormuş:53:

yaaa bu havalar ne zaman düzelicek, haftaya sevgili geliyo ben yıllık izinimi aldım ya havalar böyle olursa nasıl gezilecek :(

yaz gelmicek gibi sanki dimi bu sene :50:

inşallah seneye de böle olmaz kızlar... haziran basında evlenicem kısmetse havalar o zamanda böle olursa donarımmmm gelinlikle :26:

ay evet gelinciklerim yaa ısınamadık bir türlü...zaten çok üşüyen bir insanım :1: bu hafta böyle geçecekmiş hep inşallah haftaya güzel olur. Çağlammm sen merak etme heyecandan sıcak basar üşümezsin:12:

ay evet gelinciklerim yaa ısınamadık bir türlü...zaten çok üşüyen bir insanım :1: bu hafta böyle geçecekmiş hep inşallah haftaya güzel olur. Çağlammm sen merak etme heyecandan sıcak basar üşümezsin:12:

ezgimmmm ben heyecandan daha cok usuyorum yaaa genelde sıcak da basar ama cogunlukla usurum elim ayagım buz keser

istemeden once ailecek oturmaya gelmişlerdi bize askım ve ailesi...

ailesini ilk defa gorucektim nasıl heyecanlandım anlatamam usuyorum böle ellerim buz gibi... geldiler herkes girdi askım en arkadan girdi içeri bunun elini bi sıktımm ama beeeennn askım elimi koparcaksın sandım buza dokunmus gibi oldum dedi

elinde de cicek vardı onu bile almaya unuttum, o da erkek kardeşime verdi al sana cicek aldım dedi kardeşime :9::9: ablan begenmedi heralde almıyo diye :1:

Son düzenleme:

ezgimmmm ben heyecandan daha cok usuyorum yaaa genelde sıcak da basar ama cogunlukla usurum elim ayagım buz keser

ailesini ilk defa gorucektim nasıl heyecanlandım anlatamam usuyorum böle ellerim buz gibi... geldiler herkes girdi askım en arkadan girdi içeri bunun elini bi sıktımm ama beeeennn askım elimi koparcaksın sandım buza dokunmus gibi oldum dedi

elinde de cicek vardı onu bile almaya unuttum, o da erkek kardeşime verdi al sana cicek aldım dedi kardeşime :9::9: ablan begenmedi heralde almıyo diye :1:

ay bebikim çok güldümm yaaa:1: kim bilir ben ne halde olurum istemeye geldiklerinde. bütün ailesini tanıyorum ama isteme olayı çok başka. buarada öğle tatiline az kaldı saat 12 oldumu hemen koşucam hediye bakmaya:8:

ay bebikim çok güldümm yaaa:1: kim bilir ben ne halde olurum istemeye geldiklerinde. bütün ailesini tanıyorum ama isteme olayı çok başka. buarada öğle tatiline az kaldı saat 12 oldumu hemen koşucam hediye bakmaya:8:

:9::9::9: biz de hatırladıkca gülüyoruzz canımmmm

sen tanıyosan daha rahat edersin hiç görmeyince cok zor oluyooooo :52:

hadi bakalım ne alcagını cooook merak ediyorummm :52::52::52:

ne hoş anılar. insanın o günleri düşününce yüzünde bi tebessüm olması çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin...
bende aileyi tanıyorum ama sanırım o gün odadan çıkamicam :) kahveleri birinin üzerine dökmezsem iyidir.:) bu arada sen tuzlu kahve yaptınmı damat beye :))

aaa burası da 2013 gelinciklerinin..
yahu niye ayrı ayrı 10 tane topik açıyosunuuz bir yerde toplaşsaydık yaa :40:

Back