günaydın kızlar..... atarsa 5 sevdiceğim geliyor..:) dün yoktum umarım çok şey kaçırmamışımdır....
ay canımmm benimm bişeycik kalmamış bitmiş bak hadi hayırlısıyla kavuşun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar..... atarsa 5 sevdiceğim geliyor..:) dün yoktum umarım çok şey kaçırmamışımdır....
uzun donem miydi canım?
geçti bitti canım. buarada çeyizcikler için bir yer duydum bende eminönünde bir mağaza varmış marka ürünleri uyguna satıyormuş
ay evet gelinciklerim yaa ısınamadık bir türlü...zaten çok üşüyen bir insanım bu hafta böyle geçecekmiş hep inşallah haftaya güzel olur. Çağlammm sen merak etme heyecandan sıcak basar üşümezsin
ezgimmmm ben heyecandan daha cok usuyorum yaaa genelde sıcak da basar ama cogunlukla usurum elim ayagım buz keser
istemeden once ailecek oturmaya gelmişlerdi bize askım ve ailesi...
ailesini ilk defa gorucektim nasıl heyecanlandım anlatamam usuyorum böle ellerim buz gibi... geldiler herkes girdi askım en arkadan girdi içeri bunun elini bi sıktımm ama beeeennn askım elimi koparcaksın sandım buza dokunmus gibi oldum dedi
elinde de cicek vardı onu bile almaya unuttum, o da erkek kardeşime verdi al sana cicek aldım dedi kardeşime ablan begenmedi heralde almıyo diye
ay bebikim çok güldümm yaaa kim bilir ben ne halde olurum istemeye geldiklerinde. bütün ailesini tanıyorum ama isteme olayı çok başka. buarada öğle tatiline az kaldı saat 12 oldumu hemen koşucam hediye bakmaya
ezgimmmm ben heyecandan daha cok usuyorum yaaa genelde sıcak da basar ama cogunlukla usurum elim ayagım buz keser
istemeden once ailecek oturmaya gelmişlerdi bize askım ve ailesi...
ailesini ilk defa gorucektim nasıl heyecanlandım anlatamam usuyorum böle ellerim buz gibi... geldiler herkes girdi askım en arkadan girdi içeri bunun elini bi sıktımm ama beeeennn askım elimi koparcaksın sandım buza dokunmus gibi oldum dedi
elinde de cicek vardı onu bile almaya unuttum, o da erkek kardeşime verdi al sana cicek aldım dedi kardeşime ablan begenmedi heralde almıyo diye