• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

çok teşekkür ederim kızlaaarr darısı isteyen herkesin basınaa :16:

ben de sanki zayıfım diye yakısmıcakmıs gibi dusunuyorummm ayrıca su hiç istemedigin bişeyin deneyince guzel durması ihtimali de cok oluyo genelde o yüzdennn kesinlikle denemeden kafamda model olusturmamaya calısıyorum

pronovias aglaya cok begendigim bir model ama dikmeyi beceremiyo kimse orijinali asırı pahalı o yuzden deneye deneye bulcaz artık yakısanı :1:

ne zaman baslıcaksınız gelinlik bakmaya

ben ocak-subat gibi baslıcam kısmet olursa

eğer diktireceksen 3-4 ay önce başla, arkadaşım yazın hayal kırıklığına uğradı istediği gibi olmadı çünkü, son anda bi aksilik çıkmasın diyosan bu kadar zaman normal

bnde varım 2011 ocKTA nişanlandım sevdiceğim askerde 254günü kaldı bizde kısmetse yaza düşünüyoruz .

Allah kavustursun canımmmmm :16:

benim tarih belli olsunda ona göre karar vericem:)) senin için ocak-şubat uygun ama canım

benim tarih belli olsunda ona göre karar vericem:)) senin için ocak-şubat uygun ama canım. buarada eminim gelinlik çok yakışıcaktır sana:49:

inşallah yaa cok tesekkur edeirm tatlımmm :16:

diktirmek istemiyorum hazır alıp cıksam super olur ama illaki işi olur yine ne kadar erken bi derdi basımdan savarsam o kadar ii

son dakikalarda hala birseyleri dusunmek istemiyorum kınamı da erken yapıcam son 1-2 gün bana kalsın ayaklarımı uzatıp dinleneyim :1:

diktirmek istemiyorum hazır alıp cıksam super olur ama illaki işi olur yine ne kadar erken bi derdi basımdan savarsam o kadar ii

son dakikalarda hala birseyleri dusunmek istemiyorum kınamı da erken yapıcam son 1-2 gün bana kalsın ayaklarımı uzatıp dinleneyim :1:

son 1-2 gün dinlenmek mi ilk defa bi gelin adayının ağzından böyle bişey duyuyorum :)) fırsat olurmu ki ??

son 1-2 gün dinlenmek mi ilk defa bi gelin adayının ağzından böyle bişey duyuyorum :)) fırsat olurmu ki ??

kınamı erken yapıcam canım son gune bırakmıcam hazırlıklar da erken biterse son 1-2 günde bişeyle ilgilenmem heralde diye dusunuyorum :9:

son gün hala kosturmcayla gecmesin zaten dugunde yorulcam stres bi yandan :18:

fırsat olusturmaya calıscam yaniiii :1:

hazır bulmak tabi ki süper olur:)) kınayı erken yapmak çok mantıklı. bende öyle istiyorum.ablamda 2 gün önceden yapmıştı çok daha iyi oluyor öyle. hazırlıkları erken bitirip geriye sadece düğün için heyecanlanmak kalsa ne kadar güzel olur dimi?o koşuşturmacada nefes alıp şöyle bir düşünüp yaşadığın anın, güzelliklerin, heyecanın, yıllardır beklediğin o günün geldiğinin farkına varabilmek...

:9::9: ay canım ilahi bak 8 ay gecmiş kalmıs surda 1 yılım zaten bunun son 4-5 ayını sayma heyecandan telastan nası gecicek bilemiceksin

valla ben hiç korkmadım ole diyen bana da cok oldu... sorunlar olmuyor mu elbette oluyor ama karsılıklı cozume ulastırmayı ogreniyosunuz bir sekilde

valla öle diyenlere kulak asmaaa... nişanlılık harika bir şey... bol bol tadını cıkarıyorum gonlumce gezip tozuyorum yavas yavas hazırlıklarıma bakıyorum :8::8:

bu gunlerimiz geri gelmicek her donemin ayrı bir tadı var :34:

aileden aileye fark var canım.. ben nişanlımla bi yere gidemiyorum.. babam izin vermiyor.. annem idare ediyor beni, ona da kızıyor gitmicekler diyee.. gerisini sen düşün :50:

kınamı erken yapıcam canım son gune bırakmıcam hazırlıklar da erken biterse son 1-2 günde bişeyle ilgilenmem heralde diye dusunuyorum :9:

son gün hala kosturmcayla gecmesin zaten dugunde yorulcam stres bi yandan :18:

fırsat olusturmaya calıscam yaniiii :1:

çok iyi düşünmüşsün ben 1 hafta önce yapmayı falan düşündüm bi ara ama fazla olur büyüsü bozulmasın dedim ama kendimi bildiğim için son ana kadar organizasyonla ilgilenirim gibime geliyor.:)

aileden aileye fark var canım.. ben nişanlımla bi yere gidemiyorum.. babam izin vermiyor.. annem idare ediyor beni, ona da kızıyor gitmicekler diyee.. gerisini sen düşün :50:

o zaman sabretmek zordur tabi :31:

ama 1 yıl cok bi zaman değil canım bir şekilde geciyor zaman ne yıllar gecti omrumuzden

böyle aileleri anlamıyorum yani kaç günlük dünya bırak sevenler istedikleri gibi yaşasınlar bşr daha bugünler geri gelmez... UĞRAŞTIRMAYIN AŞIKLARI....

o zaman sabretmek zordur tabi :31:

ama 1 yıl cok bi zaman değil canım bir şekilde geciyor zaman ne yıllar gecti omrumuzden

haklısın canım ama sürekli kavga ediyoruz.. tamam bitti nişanı atıyoruz dediğimiz bile oldu.. bıktım artık, nişanlım da aynı şekilde.. o yüzden bu sene tüm şartları zorlayacaz.. olmazsa da bilmiyorum nasıl geçecek 1 sene..

haklısın canım ama sürekli kavga ediyoruz.. tamam bitti nişanı atıyoruz dediğimiz bile oldu.. bıktım artık, nişanlım da aynı şekilde.. o yüzden bu sene tüm şartları zorlayacaz.. olmazsa da bilmiyorum nasıl geçecek 1 sene..

aaaa naptınızzz siiiiz daha cok erkeeen kavgalaraaa :10:

ama gerci bizde nişandan bikaç hafta sonra tartısıp o noktaya gelmiştik ailesi yuzundendi amaaaa :47::47:

oluyo böle anlar tatlım hemen yüzük atma boyutuna gelmemek lazım cunku evlendikten sonra da illa olcak sorunlar nişanlılık onlarla bas etmeyi ogrenme evresi biraz da

evliyken arayı bulmak daha kolay olur tek farkı o... bi opucuk kondurursun eriyiverir :9::9::9:

erkekler aslında pekte karmasık organizmalar değill :60:

sartları zorlıcam derken maddi yönden de külfet altına girmeyin ama o zaman da evlenince maddi sorunlar yuzunden huzurunuz kacmasın daha taze evliyken

Allah yardımcın olsun canım. En hayırlısı ne ise onu versin

aaaa naptınızzz siiiiz daha cok erkeeen kavgalaraaa :10:

ama gerci bizde nişandan bikaç hafta sonra tartısıp o noktaya gelmiştik ailesi yuzundendi amaaaa :47::47:

oluyo böle anlar tatlım hemen yüzük atma boyutuna gelmemek lazım cunku evlendikten sonra da illa olcak sorunlar nişanlılık onlarla bas etmeyi ogrenme evresi biraz da

evliyken arayı bulmak daha kolay olur tek farkı o... bi opucuk kondurursun eriyiverir :9::9::9:

erkekler aslında pekte karmasık organizmalar değill :60:

sartları zorlıcam derken maddi yönden de külfet altına girmeyin ama o zaman da evlenince maddi sorunlar yuzunden huzurunuz kacmasın daha taze evliyken

çok doğru söylüyosun, madem bu kadar zor durumdasın bakmayın nasıl olacağına kıyın nikahınızı kapansın herkesin ağzı siz birbirinizi seviyorsanız takılmayın öyle şeylere, evinizi kurun yeter düğündü dernekti herkes en iyisini ister ama imkanlar dahilindedir herşey sıkma kendini.

böyle aileleri anlamıyorum yani kaç günlük dünya bırak sevenler istedikleri gibi yaşasınlar bşr daha bugünler geri gelmez... UĞRAŞTIRMAYIN AŞIKLARI....

babam kıskanıyor sanırım. sevgiliyken de biliyordu var birisi diye, yine evden çıkarken kırk takla atıyordum, nişanlandıktan sonra söylemiyorum giderken, arkamdan anneme soruyor nereye gidiyor diye, annemde nişanlısıyla buluşacak dediği zaman kıyametler kopuyor; gitmeyecek diye.. sürekli de yaptığım şey değil yani.. nişandan sonra ilk defa böyle bişey oldu o da dün :53: bi de gerçeği de demedik yani, konser vardı merkezde oraya gidecektik, babamda izin vermez diye söylemeden çıktım, o beni kursa gidiyor diye biliyordu. erken çıktığım için sordu annemde nişanlısıyla kahvaltı yapmaya gitti dedi.. kızmış anneme :50:

işin ailevi kısmını geçtik, nişanlım gece gündüz çalışıyor, bi işten çıkıyor diğerine gidiyor. geç arıyor beni, konuşurken uyuyor. dayanamıyorum artık :25:

babam kıskanıyor sanırım. sevgiliyken de biliyordu var birisi diye, yine evden çıkarken kırk takla atıyordum, nişanlandıktan sonra söylemiyorum giderken, arkamdan anneme soruyor nereye gidiyor diye, annemde nişanlısıyla buluşacak dediği zaman kıyametler kopuyor; gitmeyecek diye.. sürekli de yaptığım şey değil yani.. nişandan sonra ilk defa böyle bişey oldu o da dün :53: bi de gerçeği de demedik yani, konser vardı merkezde oraya gidecektik, babamda izin vermez diye söylemeden çıktım, o beni kursa gidiyor diye biliyordu. erken çıktığım için sordu annemde nişanlısıyla kahvaltı yapmaya gitti dedi.. kızmış anneme :50:

işin ailevi kısmını geçtik, nişanlım gece gündüz çalışıyor, bi işten çıkıyor diğerine gidiyor. geç arıyor beni, konuşurken uyuyor. dayanamıyorum artık :25:

aslında yalan söylemek yerine karşına alıp konuşsan daha iyi olur belki ama ailenin nasıl tepki vericeği önemli bu noktada sonuçta ben onları tanımıyorum , nişanlınında sürekli çalışıyo olması zor allah sabır versin, zaman herşeyin ilacı

Back