- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
cnm bende ister istemez tutusuyor cünkü sevdigim türkiye de ben yurtdisindayim. ceyiz alsam türkiyeye nasil götürücem? ee türkiyeden alsam hangi birini yapiyim söz mü nisan mi bohca mi ceyiz mi vs 2 hafta kalicam cünkü orada :18::18: ee dügün salonu desen dügün tarihi nisan olmadan konusulmaz
hoşgeldin ipekcim:)
hayırlı olsun inşallahh Allah herkese o güzel günleri gösterir. eee anlat bakalım madem tecrübeli gelincik ne gibi hazırlıklar yaptın
MERHABA CANIM :)) YA ŞİMDİ ŞÖYLE SÖYLİYEYİM BEN ÇOK İNCE AYRINTIYA KADAR DÜŞÜNEN BİRİSİ OLDUGUM İÇİN :) BAZILARI BU KONUDA BANA KIZSADA ÖZELLIKLE ANNEM HEHE HEP DEĞİŞİK ŞEYLER BULMAYA ÇALIŞIRIM HERŞEYİN BİR BÜTÜNLÜK İÇİNDE OLMASINI ÇOK SEVİYORUM KIYAFETİM AYAKKABILARIM KAYINVALIDEMIN BANA ALDIKLARI HEPSİ HAZIR . NORMALDE NİŞAN YAPICAGIMIZ İÇİN ÇOĞU KİŞİ SÖZDE BOHÇA YAPMIO AMA TEMSİLEN BİZ YİNEDE YAPTIK
GURCANIN BOHÇASI :)
GÖMLEK
KIRAVAT
EŞOFMAN TAKIMI
ALT ÜST ÇAMAŞIR
ÇORAP
PARFÜM
DAMAT HAVLUSU
BENİM BOHÇAM :)
SÜTYEN TAKIMI
DANTELLİ ATLET TAKIMI
ÇORAPLAR
FANTAZİK İKİ TAKIM
PARFÜM
GELİN HAVLUSU
ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ SIRA GELDİ SÖZ TÖRENİNE ELBİSEM SİYAH BEYAZ OLDUĞU İÇİN KENDİM SÖZ YASTIĞI YAPTIM SİYAH BEYAZ YÜZÜKLER ONLARIN ÜZERİNDE GELİCEK GURCANIN TAKIMIDA SİYAH BEYAZ GÖMLEK FALAN BÜTÜNLÜK OLUCAK SÖZ TEPSİSİ HANİ HAZIR SATILAN TÜLLE KAPLI OLUO YA ONDAN SÖZ YASTIĞIMIN ÜSTÜNE KULLANDIĞIM SÜSLERDEN ONADA KOYDUM TAKIM OLDU SONRA ERKEKLERE VE KADINLARA ÇAM SAKISI ÇOBAN ARMAĞANI HEDİYELER ALDIK KADINLARA YEMENİ TEK TEK KESELERE YERLEŞTİRDİM ERKEKLERE DE ÇORAP ONLARIDA KESELERE KOYDUM . VE BİRDE SÖZÜMÜZE KATILANLARA GİDERKEN DAĞITICAGIMIZ MAGNETLERİMİZ İKİMİZİN RESMİ VE TARİH YAZIYOR BU KONU ÇOK TARTISILDI SİZİN RESİMLERİNİZİ NAPSINLAR DİYENLER OLDU AMA SÖZDE GELENLERIN HEPSİ BİRİNCİ DERECE VE BİZİM AİLE YAPISINA GÖRE DE GÜZEL Bİ HATIRA OLUCAK ONLARIDA BÜZMELİ FARKLI KESELERE KOYDUM KLANYA ŞİESİNİDE AYNI SÜLEMELERLE TAKIM YAPARAK SÜSLEDİM BOHÇAYIDA TEPSİ VE YASTIKLA TAKIM SÜSLÜCEZ BİDE HEDİYELERİN DAĞITILACAĞI SEPETTEN ALDIK UCUZUNDAN ALIP KENDIM EVDE DİĞERLERİYLE ONUDA TAKIM YAPTIM :))
sen bohça işinede girmişsiinnn canım ya zor olmuştur.güzel fikirler üretmişsin.inşallah herşey istediğin gibi olur sözünde
ama şimdi merak ettim ben foto koyarsın artık magnetlerini keselerini falan
Hoşgeldin canımm, şimdiden hayırlı olsun, askerin de gidip gelsin hayırlısıyla inşallah
günaydınnn
günaydın tubişş hoşgeldinn
bütün gelincikler geliyorlarrr teker teker
tatlım senin işin zor gerçekten.yakın bir akraban varsa türkiyede internetten alışveriş yapıp kargoyu onların adrese göndertebilirsin mesela.yoksa nasıl getireceksin ki o kadar çeyizi.biz nişandan 1 hafta önce tuttuk salonu :) iyiki tutmuşuz yoksa yer bulmamız imkansız olucaktı.
günaydin cnm naber?Hoşgeldin canımm, şimdiden hayırlı olsun, askerin de gidip gelsin hayırlısıyla inşallah
günaydınnn
yok canım malesef beklemelerdeyim bennnn :44:
çok sağol tavsiyeler için çok doğru söylüyorsun.bütün hazırlıkların bitti mi? nasıl bir düğün yapacaksın?
ezgimmm günaydın canım..yorgunum ben yine ama iyiyim çok şükür
sen nasılsın?
günaydınn özgemm.iyiyim kuşum bende iş güç devam
bende öyle düsündüm cnm. sevgilimin annesi de diyor ki ceyizini aliriz ev esyasi falan derrt yapma sen ama hepsini onlara aldiramam ki :26:
işte onlara da kolay gibi geliyor biranda herşeyi yapmak ama işe girişmeden anlamıyor insan.
hayır hayatım temmuz gec olmaz gayet iyi bir zamanlama bence
sen bohça işinede girmişsiinnn canım ya zor olmuştur.güzel fikirler üretmişsin.inşallah herşey istediğin gibi olur sözünde
canım var actıgım konularda magnetler elbısem yastık falan geri klanlarıda koyarım :)
canım var actıgım konularda magnetler elbısem yastık falan geri klanlarıda koyarım :)
dur canım bakayım
düğünün nasıl olacak canım? bitti mi hazırlıklar?
buarada çağlacımm inşallah gönlüne göre olurr kuzummm
Hoşbuldum canımm
geldim ondan sonra da hiçç giremedim. bu hafta 3 günde iki hafta çalışmış gibi yoruldum
günaydin cnm naber?
iyi canım senden naber?
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
sevgilim burasini okudu ne gitmis dügün salonu tutmayaaaaaa hemde ben bisey demedennn
hazırlıklar hiç bitmiyor canım 10 haziranda koltuklarım geliyor ondan sonra perde ve halılar alınacak.çok birşey kalmadı çok şükür.
http://www.kadinlarkulubu.com/salon...seminin-cicileri-bakmadan-gecmeyin-sakin.html koltuklarıma burdan bakabilirsiniz :) 2.sayfada dayatak odam var.
sizin dugun hangi ay olcak pekiii
cok erken diil mi ya
seneye haziranda düsünüyoruz cnm ramazan girmeden
biz de o zaman dusunuyoruz hatta haziran bası, haziran 9
temmuzda bakabiliriz ancak ramazandan hemen once... o zaman kullancaz izinlerimizi dolasıp bakıcaz bi de 14 temmuzda bir arkadasının dugunu var nisanlımın orayı da bir gorelim istedik ona gore karar vericez
gecen ay bi salonu aradı nısanlım ama daha erken dediler... ramazanda ya da haziran da gelin dediler hayırlısı artık :26:
mekan konusu cok onemli umarım istedigimiz tarihe gonlumuze gore yer buluruz ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?