2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

tatlım senin işin zor gerçekten.yakın bir akraban varsa türkiyede internetten alışveriş yapıp kargoyu onların adrese göndertebilirsin mesela.yoksa nasıl getireceksin ki o kadar çeyizi.biz nişandan 1 hafta önce tuttuk salonu :) iyiki tutmuşuz yoksa yer bulmamız imkansız olucaktı.

bende öyle düsündüm cnm. sevgilimin annesi de diyor ki ceyizini aliriz ev esyasi falan derrt yapma sen ama hepsini onlara aldiramam ki :26:

Hoşgeldin canımm, şimdiden hayırlı olsun, askerin de gidip gelsin hayırlısıyla inşallah

günaydınnn
günaydin cnm naber?

sende benim gibisin zaman birakiyorsun

yok ezgicim bi gelişmee malesef korkuyla bekliorum konu ne zaman acılcak diye bir yandan cevirmeye calısıyorum ama kafam patlıo yine de istedigim yere gitmio biyerden sonra o kafayla sacmalaya baslıyorum nolcak bakalım halim

nime,

ben de senin gibi dusunurek ceyizime basladım dugun mekanına da temmmuzdan sonra karar verip anlasıcaz, dugun haziran 9 diye dusunuyoruz sence temmuz gec olur mu? :18:

bi yerle konustuk haziranda ya da ramazan ayında gelin 2013 icin rezarv. acılmadı daha dediler de :44:

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr

sevgilim burasini okudu ne gitmis dügün salonu tutmayaaaaaa hemde ben bisey demedennn

seneye haziranda düsünüyoruz cnm ramazan girmeden

biz de o zaman dusunuyoruz hatta haziran bası, haziran 9

temmuzda bakabiliriz ancak ramazandan hemen once... o zaman kullancaz izinlerimizi dolasıp bakıcaz bi de 14 temmuzda bir arkadasının dugunu var nisanlımın orayı da bir gorelim istedik ona gore karar vericez

gecen ay bi salonu aradı nısanlım ama daha erken dediler... ramazanda ya da haziran da gelin dediler hayırlısı artık :26:

mekan konusu cok onemli umarım istedigimiz tarihe gonlumuze gore yer buluruz ya :26:

cnm ben daha erken buluyorum salon isini eylülde nisan yaptiktan sonra tam 10 ayimiz var tutmak icin sence gec mi kaliriz ozaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…