Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gaydirigubbak hayırlı olsunn şimdiden.nasıl gidiyor söz hazırlıkları? aramıza hoşgeldin gel canım hep beraber gün sayıyoruz mutlu günler gelsin diye dua ediyoruz hep birlikte
gaydirigubbak hoşgeldin aramıza
haziranda söz yapçakmışsın ben de 23 haziranda söz-nişan yapıyorum
çeyiz konusunda senle aynı durumdayım merak etme sadece bi kahve makinem var o da hediyeydi çeyizime saklıyom
günaydın gelinciklerrr nasılsınız?
merhaba kızlarrr :)) benımde allah izin verirse 2013 ağustos gibi düğünüm olucak 17 gün sonra haziran 9 da söz yapıyoruz agustosta malesef 5 aylık bir ayrılık askere gidicek nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum gelince de salonda nişan yapıcaz şubat mart gibi onun yazınada düğün işte şimdilik hersey rayında gidiyo bi problem yok allah evlenıcek kımseyede problemlerle karşılastrmasın
günaydın kuzummmm ii dielim ii olsunnn sen nasılsınn
hoşgeldin canım aramıza...
Allah tamamına erdirsin şimdiden aminnnn inşallah kazasız belasız goruruz o gunleri bizler de
hoşbulduk canım :)) allah herkeze nasip etsin ayrıca sözlenicek arkadaşlar yardım isterseniz burda hazır ve nazır bekliyorum :)) şimdiden hazırlıklarım bitti sizlerlede paylaşabilirim merak ettiklerinizi :)
merhaba kızlarrr :)) benımde allah izin verirse 2013 ağustos gibi düğünüm olucak 17 gün sonra haziran 9 da söz yapıyoruz agustosta malesef 5 aylık bir ayrılık askere gidicek nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum gelince de salonda nişan yapıcaz şubat mart gibi onun yazınada düğün işte şimdilik hersey rayında gidiyo bi problem yok allah evlenıcek kımseyede problemlerle karşılastrmasın
iyiyim kuzumm.var mı bir gelişme?
günaydin prensesler
nasilsiniz bakalim bugün?
günaydın canım :) iyiyim çalışıyorum işte nolsun sen nasılsın?
çok teşekkür ederim canım hoşbulduk
amiiiinnnnn ama ben sindire sindire geçsin istiyorum herşey
söz hazırlıkları tam gaz gidiyor valla
damat bohçasıydı,kayınbaba-kayınanne bohçasıydı derken yoruluyoruz valla
ama çooo..ok zevkli gidiyo
bi yandan da elbise telaşı sürüyo
ayyyy şükür bugünlerede
hoşbulduk canım
benden bir hafta önce yapıyosun sen demek,maşAllah
biz nişanı seneye nisan diye düşündük nasipse bakalım
hazırlıklar ne alemde bakalım
ayyyy napıcaz biz bu çeyizleri canım yaaaa
valla düşündükçe içim kararıyoooo
günaydın gelinciklerrr nasılsınız?
arkadaşlar merhaba,
2012 eylül gelinciği olarak naçizane birkaç tavsiyem olacak.
1. eğer 2013'te evlenmeyi planlıyorsanız şimdiden düğün salonunuzu tutun.neden* çünkü erken rezervasyondan faydalanırsınız daha ucuza tutarsınız,istediğiniz tarihi seçebilirsiniz.son senelerde ramazan tam yazın ortasına denk geldiği için yer bulmak çok sıkıntı oluyor.sonra benim gibi eylül sonlarına kalabilirsiniz.e buna bağlı olarak balayında da sıkıntı yaşanıyor.ben sonbaharda nereye gideceğime karar veremedim hala mesela.
2. eğer hala çeyiz hazırlığına başlamadıysanız an itibari ile başlamanızı tavsiye ederim.beyaz eşyalarınızı ve yemek takımı,çatal bıçak takımı alıp ohh büyükleri aldım rahata erdim diye düşünmeyin çünkü asıl mesele ondan sonra başlıyor.o her zaman son ana bırakılan incik cincik dediğim,ucuz diye sona sakladığımız kıvır zıvırlar birleşince insanın canını öyle bir acıtıyor kii...kıvız zıvırdan kastım biblo,rende, limon sıkcağı gibi şeyler.
3. bahsettiğim kıvır zıvırlar için internetten kampanyaları takip edin.ben çoğunu internetten aldım ve daha uyguna geldiğ gerçekten.
4. eğer hala nişan yapmadıysanız kesinlikle evde nişan yapmayın.küçük de olsa uydurukta olsa bir salon tutun bir pasta yaptırın ve mümkün olduğunca cok kişiyi çağırın nişanınıza.işi ticarete dökmüşsün diye düşünebilirsiniz ama sadece evde zor olur sığamayız diye düşündüğüm nişanda gerçekten iyi para takıldı ve ben nişanda toplanan paralardan kına salonumun parasını cıkarttım ve beyaz eşyalarımı aldım.
5. ve bir hevesle her şeye saldırmayın :) ne kadar az borç o kadar huzur demek benden söylemesi :)
arkadaşlar merhaba,
1. eğer 2013'te evlenmeyi planlıyorsanız şimdiden düğün salonunuzu tutun.neden* çünkü erken rezervasyondan faydalanırsınız daha ucuza tutarsınız,istediğiniz tarihi seçebilirsiniz.son senelerde ramazan tam yazın ortasına denk geldiği için yer bulmak çok sıkıntı oluyor.sonra benim gibi eylül sonlarına kalabilirsiniz.e buna bağlı olarak balayında da sıkıntı yaşanıyor.ben sonbaharda nereye gideceğime karar veremedim hala mesela.
2. eğer hala çeyiz hazırlığına başlamadıysanız an itibari ile başlamanızı tavsiye ederim.beyaz eşyalarınızı ve yemek takımı,çatal bıçak takımı alıp ohh büyükleri aldım rahata erdim diye düşünmeyin çünkü asıl mesele ondan sonra başlıyor.o her zaman son ana bırakılan incik cincik dediğim,ucuz diye sona sakladığımız kıvır zıvırlar birleşince insanın canını öyle bir acıtıyor kii...kıvız zıvırdan kastım biblo,rende, limon sıkcağı gibi şeyler.
3. bahsettiğim kıvır zıvırlar için internetten kampanyaları takip edin.ben çoğunu internetten aldım ve daha uyguna geldiğ gerçekten.
4. eğer hala nişan yapmadıysanız kesinlikle evde nişan yapmayın.küçük de olsa uydurukta olsa bir salon tutun bir pasta yaptırın ve mümkün olduğunca cok kişiyi çağırın nişanınıza.işi ticarete dökmüşsün diye düşünebilirsiniz ama sadece evde zor olur sığamayız diye düşündüğüm nişanda gerçekten iyi para takıldı ve ben nişanda toplanan paralardan kına salonumun parasını cıkarttım ve beyaz eşyalarımı aldım.
5. ve bir hevesle her şeye saldırmayın :) ne kadar az borç o kadar huzur demek benden söylemesi :)
totom tutusmaya basladi :18::18::18: daha henüz ceyizim hazir degill :18:
hoşgeldin ipekcim:)
hayırlı olsun inşallahh Allah herkese o güzel günleri gösterir. eee anlat bakalım madem tecrübeli gelincik ne gibi hazırlıklar yaptın
iyiyim kuzumm.var mı bir gelişme?
MERHABA CANIM :)) YA ŞİMDİ ŞÖYLE SÖYLİYEYİM BEN ÇOK İNCE AYRINTIYA KADAR DÜŞÜNEN BİRİSİ OLDUGUM İÇİN :) BAZILARI BU KONUDA BANA KIZSADA ÖZELLIKLE ANNEM HEHE HEP DEĞİŞİK ŞEYLER BULMAYA ÇALIŞIRIM HERŞEYİN BİR BÜTÜNLÜK İÇİNDE OLMASINI ÇOK SEVİYORUM KIYAFETİM AYAKKABILARIM KAYINVALIDEMIN BANA ALDIKLARI HEPSİ HAZIR . NORMALDE NİŞAN YAPICAGIMIZ İÇİN ÇOĞU KİŞİ SÖZDE BOHÇA YAPMIO AMA TEMSİLEN BİZ YİNEDE YAPTIK
GURCANIN BOHÇASI :)
GÖMLEK
KIRAVAT
EŞOFMAN TAKIMI
ALT ÜST ÇAMAŞIR
ÇORAP
PARFÜM
DAMAT HAVLUSU
BENİM BOHÇAM :)
SÜTYEN TAKIMI
DANTELLİ ATLET TAKIMI
ÇORAPLAR
FANTAZİK İKİ TAKIM
PARFÜM
GELİN HAVLUSU
ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ SIRA GELDİ SÖZ TÖRENİNE ELBİSEM SİYAH BEYAZ OLDUĞU İÇİN KENDİM SÖZ YASTIĞI YAPTIM SİYAH BEYAZ YÜZÜKLER ONLARIN ÜZERİNDE GELİCEK GURCANIN TAKIMIDA SİYAH BEYAZ GÖMLEK FALAN BÜTÜNLÜK OLUCAK SÖZ TEPSİSİ HANİ HAZIR SATILAN TÜLLE KAPLI OLUO YA ONDAN SÖZ YASTIĞIMIN ÜSTÜNE KULLANDIĞIM SÜSLERDEN ONADA KOYDUM TAKIM OLDU SONRA ERKEKLERE VE KADINLARA ÇAM SAKISI ÇOBAN ARMAĞANI HEDİYELER ALDIK KADINLARA YEMENİ TEK TEK KESELERE YERLEŞTİRDİM ERKEKLERE DE ÇORAP ONLARIDA KESELERE KOYDUM . VE BİRDE SÖZÜMÜZE KATILANLARA GİDERKEN DAĞITICAGIMIZ MAGNETLERİMİZ İKİMİZİN RESMİ VE TARİH YAZIYOR BU KONU ÇOK TARTISILDI SİZİN RESİMLERİNİZİ NAPSINLAR DİYENLER OLDU AMA SÖZDE GELENLERIN HEPSİ BİRİNCİ DERECE VE BİZİM AİLE YAPISINA GÖRE DE GÜZEL Bİ HATIRA OLUCAK ONLARIDA BÜZMELİ FARKLI KESELERE KOYDUM KLANYA ŞİESİNİDE AYNI SÜLEMELERLE TAKIM YAPARAK SÜSLEDİM BOHÇAYIDA TEPSİ VE YASTIKLA TAKIM SÜSLÜCEZ BİDE HEDİYELERİN DAĞITILACAĞI SEPETTEN ALDIK UCUZUNDAN ALIP KENDIM EVDE DİĞERLERİYLE ONUDA TAKIM YAPTIM :))
hiç tutuşmasın canım eğer şimdiden başlarsanız rahat rahat alır öderseniz.bizde 2013de evlenmeyi planlıyorduk sonra biranda karar değişitirip 2012de evlenmeye karar verdik bu kararı verdiğimizde aylardan ocaktı :) biraz çılgınca oldu.çok sıkıştım şuan aldığım maaşı götürüp direk borclara veriyorum bunalmaya başladım bu yüzden.e bunun mobilyası var halısı perdesi var çeyizin haricinde.allah hepinize kolaylıklar versin :)
günaydin prensesler
nasilsiniz bakalim bugün?
yok canım malesef beklemelerdeyim bennnn :44:bende iyi sayilirim canm senin gibi calisiyorum iste.
ne var ne yok? bi gelisme falan var mi hayatinda?
arkadaşlar merhaba,