• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

gec sayılmaz bence canım...

ben de o aralarda tutmus olucam 10.5 ay falan kalmıs olcak dugune arastırmalar temmuz sonuna kdr devam ederse

dugun hazırlık takvimlerinde mekan icin

12-8 ay diyor

1 Yıl kala arastırmaya baslamak ve en gec 8 ay kala mekan konusunu kapatmıs olmak gerekiomus... eger istedigim tarih olsun diosan bu yıllarda ramazan yaza denk geldigi ve araya ramazan girdigi için 8 ay cok gec tabi bence eylüle kalabilirz aksi takdirde iyi bi mekan olsun dersek :50::50:

o yuzden nişandan hemen sonra tutabilirsiniz bence ama daha geciktirmemek gerek sanırım
bizde nisandan sonra tutalim diyoruz en azindan ailelerde konusmus olur :1: simdi anneme desem salon bakiyoruz hemen diycek "daha nisanli bile degilsiniz ne salonu"

buarada aldıklarımı gösteriyimmm:12:
bunu bugün aldım(westwing)aşkıma seçtirdim ben yine pembişli beğenmiştim ama o bunu istedi
Eki Görüntüle 426817
bunlarıda geçen gün aldım beklemedeyimm paylaşmıştım gerçi ama olsunn:1: (markafoni)
Eki Görüntüle 426806
bunlarıda önceden almıştım bugün geliyorrr kargosuu çok mutluyumm(westwing)
Eki Görüntüle 426804
bunlarıda limangodan almıştımm
Eki Görüntüle 426803
Eki Görüntüle 426802

canimmmm cicilerin hayirli olsun cok begendim hepsinii :16:

güle güle kullan

evet evet bugün cumaaa yaşasınnn yarın tatil:1: özgecim hazırlıklar ne alemdee?

canım bi pasta, kurabiyeler, ve nişanda geleceklere dağıtılacak hediyeler falan kaldı benim kendimin ilgileneceği
diğerleriyle ailem ilgilencek zaten
1 aydan az kaldı, yavaştan heyecanlanmaya başladım
bi yandan da bi an önce olup bitse diyorum ama bi yandan da tadını çıkarmak lazım bi kere olcak çünkü
karmaşık duygular içerisindeyim :27:

sen nasılsın canım benim?

Son düzenleme:
nisan kina hazirligini kendimiz mi yapmaliyiz yoksa ailemizmi?? benim bi arkadas hepsini kendi organize etmis nisaninda :53:
aileside ödemis herseyi.

mesela benim ailem bu iliskiyi istemiyor bende mi herseyimle kendim tek basima ilgilenmeliyim?

nisan kina hazirligini kendimiz mi yapmaliyiz yoksa ailemizmi?? benim bi arkadas hepsini kendi organize etmis nisaninda :53:
aileside ödemis herseyi.

mesela benim ailem bu iliskiyi istemiyor bende mi herseyimle kendim tek basima ilgilenmeliyim?

ailem bu ilişkiyi istemiyo semişsin canım, onlardan habersiz olmucak ama nişan di mi onlarla beraber olcak?
biz evde yapçaz, ve şöyle anlaştık..birbirimize alacağımız bohçaları 2miz gidip aldık, aileler karışmadı hepsini biz ödedik
ama aileler de birbirlerine bohça yapmak istiyo o nedenle onları da onlar halletçek, biz de onlara karışmıcaz

ailem bu ilişkiyi istemiyo semişsin canım, onlardan habersiz olmucak ama nişan di mi onlarla beraber olcak?
biz evde yapçaz, ve şöyle anlaştık..birbirimize alacağımız bohçaları 2miz gidip aldık, aileler karışmadı hepsini biz ödedik
ama aileler de birbirlerine bohça yapmak istiyo o nedenle onları da onlar halletçek, biz de onlara karışmıcaz

hayirli olsun cnm ne güzel halletmissin bazi seyleri :31:

bizde evde olsun istiyoruz bohca falan annem dedi nisandan önce konusuruz. bende aileme cok yük olmak istemiyorum fakat bu islerden de pek anlamam yani hangi yerde daha ucuz nerede daha kaliteli gibi.

bizde bakicaz artik.

siz evde nasil nisani yapmayi düsünüyorsunuz cnm? müzikli falan mi?

Back