• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

cnm ben daha erken buluyorum salon isini eylülde nisan yaptiktan sonra tam 10 ayimiz var tutmak icin sence gec mi kaliriz ozaman?

gec sayılmaz bence canım...

ben de o aralarda tutmus olucam 10.5 ay falan kalmıs olcak dugune arastırmalar temmuz sonuna kdr devam ederse

dugun hazırlık takvimlerinde mekan icin

12-8 ay diyor

1 Yıl kala arastırmaya baslamak ve en gec 8 ay kala mekan konusunu kapatmıs olmak gerekiomus... eger istedigim tarih olsun diosan bu yıllarda ramazan yaza denk geldigi ve araya ramazan girdigi için 8 ay cok gec tabi bence eylüle kalabilirz aksi takdirde iyi bi mekan olsun dersek :50::50:

o yuzden nişandan hemen sonra tutabilirsiniz bence ama daha geciktirmemek gerek sanırım

buarada aldıklarımı gösteriyimmm:12:
bunu bugün aldım(westwing)aşkıma seçtirdim ben yine pembişli beğenmiştim ama o bunu istedi
$nevresim.JPG
bunlarıda geçen gün aldım beklemedeyimm paylaşmıştım gerçi ama olsunn:1: (markafoni)
$ufak detaylar2.jpg
bunlarıda önceden almıştım bugün geliyorrr kargosuu çok mutluyumm(westwing)
$ufak detaylar.JPG
bunlarıda limangodan almıştımm
$1CAHKDAQD.jpg
$1CAQ2TX11.jpg

ezgicaaaaaaaaaaaaannn ne cicileeer güle güle kullannnnn :16::16:

bomba gibi gidiyorsun ceyiz gorunce mutlu oluorum :9::9:

bebişkomm benim sekerim azcık yuksek cıkmıstı da 107 civarı şimdi ne yicemi sasırıyorum o yuzden dr. dikkat et demişti ben de şimdi gidip beslenme programı alıcam

cunku herseyden kesersem kilo veriyorum bu sefer zaten zayıfım... kilo vermeden dikkat nası edicem onu ogrenicem inşallah :44:

ezgicaaaaaaaaaaaaannn ne cicileeer güle güle kullannnnn :16::16:

bomba gibi gidiyorsun ceyiz gorunce mutlu oluorum :9::9:

bebişkomm benim sekerim azcık yuksek cıkmıstı da 107 civarı şimdi ne yicemi sasırıyorum o yuzden dr. dikkat et demişti ben de şimdi gidip beslenme programı alıcam

cunku herseyden kesersem kilo veriyorum bu sefer zaten zayıfım... kilo vermeden dikkat nası edicem onu ogrenicem inşallah :44:

kuzum geçmiş olsun,dikkat et kendine :29:

sağolunn bebişlerimm benimmm daha iyileri sizin olsun :21:
çağlacımmm aman dikkat et kuzum şimdiden önlemini almakla iyi yapıyosun canım.git bakalım bi ne diyecek dr amca

sağol tatlımm.nerelerdesin yaa bu topiğin gelincikleri yok olmaya başladıı:40:

canım doktor kontrollerim vardı onları tamamladım,iş görüşmesine gittim falan bi kaç gündür yoğun geçti :5: başka kim kayıp hayırdır:53:

canım doktor kontrollerim vardı onları tamamladım,iş görüşmesine gittim falan bi kaç gündür yoğun geçti :5: başka kim kayıp hayırdır:53:

umarım sonuçlar iyidir canım hem doktor hem iş görüşme sonuçların güzel olur inşallahhh :16: ben çıkıyorum büşracım eve gidince girerim belki öptüm seni :3:

umarım sonuçlar iyidir canım hem doktor hem iş görüşme sonuçların güzel olur inşallahhh :16: ben çıkıyorum büşracım eve gidince girerim belki öptüm seni :3:
:16:

sonuçlarım iyi çıktı canım çok şükr bu arada kandilin mübarek olsun görüşmk üzere

Back