• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

Herkes mesgul galiba :26:herkese kolay gelsin ben kuafore gider gelincikler gelince gorusmek uzere
:9:

Ohh güle güle kullanın cicileriniziii

çeyizciklerin de pek güzeller canımcımm aşkla kullanınn :16:

sağol canımm.aşk dolu şeyler aldım zaten hep :9: kalpli kek kalıbımla aşk pastası yapıp aşk tepsime koyup aşkıma yediricem :62: tam aşk böcüü oldm yaaa:16:
kpss çalışıyodun dimi kuzum sen şuan bi yerde çalışıyomusun peki?

selam hoşgeldinnn.buyur gel tabikii:40: sen neredensin gelincik tanıtırmısın kendini :31:

selam , olmamı buyur gelll canımm :34::1:

çok sağolun kızlar:16:

hepinşz İstanbulmuşsunuz galiba ama ben Ankara'danım:6: ama benim biricik İstanbul'dan:16:
22 yaşındayım,30 Haziran'da sözleniyoruz nasipse:38:
2.5 yıldır birlikteyiz:nazar:
2013 te ramazan bayramını müteakiben düğün düşünüyoruz nasipse:nazar::16::16::16::16:
burada sizinle geçireyim istiyorum bende 1 yılımı:6: inşAllah tabii:31:

hepinşz İstanbulmuşsunuz galiba ama ben Ankara'danım:6: ama benim biricik İstanbul'dan:16:
2013 te ramazan bayramını müteakiben düğün düşünüyoruz nasipse:nazar::16::16::16::16:burada sizinle geçireyim istiyorum bende 1 yılımı:6: inşAllah tabii:31:

Allah tamamına erdirsin canım... onumuzdeki sene agustosda oluyor sanırım bayram

agustos gelini olcaksın o zamn

daha vakit var canım yaaa halolur yavas yavas ceyizlerini almaya baslasan, bahardada esyalara baksanız hayli hayli yetisir

o gunler bi gelsin de :31: off off

sen niye içlisin bakiim böle:ssz:
inşAllah yetişir,sadece bi tuzluğumuz bide sahanımız var :1: onuda biricik aldı zaten:1:

sizi uzaktan takip ediyorum da sürekli maşAllahınız var,çeyizler havada uçuşuyooo:6:
bende anca oturayım:5:

sen niye içlisin bakiim böle:ssz:
inşAllah yetişir,sadece bi tuzluğumuz bide sahanımız var :1: onuda biricik aldı zaten:1:

sizi uzaktan takip ediyorum da sürekli maşAllahınız var,çeyizler havada uçuşuyooo:6:
bende anca oturayım:5:

zaman bana durdu sanki bu konuda gecmek bilmiyo dugun gunu gelmezmiş gibi geliyo da ondan canım :1:

ceyiz olayına bir daldın mı birdaha cıkamazsın zaten hele bi tam anlamıyla baslaaa :52: bize de ilk tuzlugumuzu almıstı askım :9:

ceyiz almak cok eglenceli hem bisekilde vakit geciyooo kuzum ya :9: en kısa zamanda sen de katılmalısın bu kervana :34:

zaman bana durdu sanki bu konuda gecmek bilmiyo dugun gunu gelmezmiş gibi geliyo da ondan canım :1:

ceyiz olayına bir daldın mı birdaha cıkamazsın zaten hele bi tam anlamıyla baslaaa :52: bize de ilk tuzlugumuzu almıstı askım :9:

ceyiz almak cok eglenceli hem bisekilde vakit geciyooo kuzum ya :9: en kısa zamanda sen de katılmalısın bu kervana :34:

Ayyy inşAllah öyle olur yaaa:16: zaten evimiz için birşeyler almak nasıl bi heyecandır kimbilir:16::16:

söz için çamaşır felan aldık da dün mutluluktan uçtum resmen:16:
yeniden aşık olduuummmm:17::17::16::16::54::54:

bir yıldan da fazla benim ama sanki çok çabuk geçecekmiş gibi:38:

canım bohçaçıya gideceğiz de annemle,ben kaçayım izninleee:7:

muhabbetin için,benide kabul ettiğin için çok teşekkürler:21:

görüşürüz yine,uzun uzun:6:

Tabii kii özel bir düğün,nişan fotoğraf çekimi yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim. artık normal klasik fotoğrafçılarda çekim kalmadı.

2013 te ramazan bayramını müteakiben düğün düşünüyoruz nasipse:nazar::16::16::16::16:
burada sizinle geçireyim istiyorum bende 1 yılımı:6: inşAllah tabii:31:

gaydirigubbak hayırlı olsunn şimdiden.nasıl gidiyor söz hazırlıkları? aramıza hoşgeldin :46: gel canım hep beraber gün sayıyoruz mutlu günler gelsin diye dua ediyoruz hep birlikte :16:

Back