Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koaly gelsinn tubikimmm bende alışveriş yaptım internettendün 2 tane elbise almıştım bugünde aşkıma ayakkabı ve spor çanta aldım bide çeyizcik aldımmmm
Eki Görüntüle 424724
Ohh güle güle kullanın cicileriniziii
çeyizciklerin de pek güzeller canımcımm aşkla kullanınn
ezgimm aldıklarını güle güle kullan
leefbeef nerelerde? silinmiş üyeliği noldu ki? :44:
selam hoşgeldinnn.buyur gel tabikiisen neredensin gelincik tanıtırmısın kendini
![]()
selam , olmamı buyur gelll canımm![]()
çok sağolun kızlar
hepinşz İstanbulmuşsunuz galiba ama ben Ankara'danımama benim biricik İstanbul'dan
22 yaşındayım,30 Haziran'da sözleniyoruz nasipse
2.5 yıldır birlikteyiz
2013 te ramazan bayramını müteakiben düğün düşünüyoruz nasipseburada sizinle geçireyim istiyorum bende 1 yılımı
inşAllah tabii
![]()
Allah tamamına erdirsin canım... onumuzdeki sene agustosda oluyor sanırım bayram
agustos gelini olcaksın o zamn
evet tatlım seneye Ağustos gibi galiba,bende ona bakacaktım tarih olarak :18:
valla hiçbirşeyim de yok bilmiyorum nasıl olacak![]()
daha vakit var canım yaaa halolur yavas yavas ceyizlerini almaya baslasan, bahardada esyalara baksanız hayli hayli yetisir
o gunler bi gelsin deoff off
sen niye içlisin bakiim böle
inşAllah yetişir,sadece bi tuzluğumuz bide sahanımız varonuda biricik aldı zaten
sizi uzaktan takip ediyorum da sürekli maşAllahınız var,çeyizler havada uçuşuyooo
bende anca oturayım![]()
zaman bana durdu sanki bu konuda gecmek bilmiyo dugun gunu gelmezmiş gibi geliyo da ondan canım
ceyiz olayına bir daldın mı birdaha cıkamazsın zaten hele bi tam anlamıyla baslaaabize de ilk tuzlugumuzu almıstı askım
ceyiz almak cok eglenceli hem bisekilde vakit geciyooo kuzum yaen kısa zamanda sen de katılmalısın bu kervana
![]()
canım bohçaçıya gideceğiz de annemle,ben kaçayım izninleee
muhabbetin için,benide kabul ettiğin için çok teşekkürler
görüşürüz yine,uzun uzun![]()
çok sağolun kızlar
hepinşz İstanbulmuşsunuz galiba ama ben Ankara'danımama benim biricik İstanbul'dan
22 yaşındayım,30 Haziran'da sözleniyoruz nasipse
2.5 yıldır birlikteyiz
2013 te ramazan bayramını müteakiben düğün düşünüyoruz nasipse
burada sizinle geçireyim istiyorum bende 1 yılımıinşAllah tabii
![]()