kızlar hepini anadolu yakasındasınız ne tesadüf bi ben kalmışım bu yakada:)
kuzucummm niye ayrısın ki? eniştenin işinden dolayı mı?
aaa neden öyle canım
işinden dolayı kızlar deniz subayı benimki maalesef
ben de çalışmak icin avrupa yasamak icin anadolu yapanlardanım ama cok yorucu trafik rezaleeeeeeeet
bu arada benim adım da cagla
ben de çalışmak icin avrupa yasamak icin anadolu yapanlardanım ama cok yorucu trafik rezaleeeeeeeet
her gün gidince insan iyice çıldırıyor bende işi bırakmadan önce öleydim karadan git,denizden git tekrar karadan git git yol bitmiyordu resmen
benim işimle evim arası 10 dk. o açıdan şanslıyım köprü trafiği rezalet allah sabır versin
benim işimle evim arası 10 dk. o açıdan şanslıyım köprü trafiği rezalet allah sabır versin
çağlammm olsun yuvanız bir olcak ya o en güzeli
haklısın canım benim aşkımda leventte çalışıyor hergün o yolu çekmek zorunda
erkekler için bir nebze daha kolay bayanlar için çok zor otobüste falan hele ki adet dönemlerinde iyice çeklilmez oluyor
ole kızlar bi yuvamız olcak ama işte ben o yuvada askımla ne kdr durabilcem bilemiyorum bekle bekle dur
işi eve yakın olanlar bence cok sanslısınız trafik resmen insanın omrunden calıyo
taksiye bindiğim zaman en fazla 10 dk sürüyor ama minibüsle gitceksem 6-7 dk yürüme bir okadarda minibüs sürüyor. minibüslere binmekten nefret ediyorum kendimi nasıl koruyacağımı şaşırıyorum insanlar kudurmuş gibi bakıyor ya
ah çağla hep hasret olacak aranızda, bi yandan iyi bi yandan kötü, ama kavuşmalarınız güzel olur sizin :))
oyle tabi canımmm napalım onu beklemek bile güzel... özlem askı canlı tutar diye avutuyoruz kendimizi
hayırlısı artıkk offf cok özledim zaten 2 haftadır gormuyorummm
yağmura katılıyorum çağlammm sizin kavuşmalarınız güzel olurbenim avatarımdaki gibi sımsıkı sarılırsınız birbirinize, falan filan
yağmur benim canm ya ben bişi demedim kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?