• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

çağlammmm aldımmmm bir sürüüüüüüüüüüüüü iyice biriksin paylaşırım:49:

canım benimde ayrı ama bağlarımız hiç kopmadı o yüzden biraz daha zor benim için.

eeee ozaman bundan sonra çeyizciklerimizide paylaşalım arkadaşlar :)) yatak örtüleri, bornozlar, masa örtüleri vs,vs,vs:)) ne güzel olur

ohh maşallah bekliyoruz bi topik kuzumm :34::34:[/

yaparım kuzuuuummm. mutfak eşyalarımın çoğunu neredeyse aşkım aldı biliyomusun:16: ben geçen sene mezun oldum çünkü ancak elim para tuttu. geçen braun mutfak robotu aldı bana hadi yıldönümü hediyesi olsun dedi:21:

işte eş olcak adam böyle oluyor hayat müşterek :1: benim sevgilimde bana bulaşık makinesi aldı geçen ay yıldönümü hediyesi :17:

inş. canım yaa 1 hatfadır moralim yerlerde yani nişanlıma benimle ömür geçermi böyle hasta hasta demişim öyle bir psikolojiye girmiştim yani şimdi gülüyorum söylediklerime:1:
ah yavrum benim kıyamam:31:

eeee ozaman bundan sonra çeyizciklerimizide paylaşalım arkadaşlar :)) yatak örtüleri, bornozlar, masa örtüleri vs,vs,vs:)) ne güzel olur

paylaşalım çeyizcikleri fikir olur. canım buarada mekanı öğrenicem unutmadım merak etme:40:

ohh maşallah bekliyoruz bi topik kuzumm :34::34:[/

yaparım kuzuuuummm. mutfak eşyalarımın çoğunu neredeyse aşkım aldı biliyomusun:16: ben geçen sene mezun oldum çünkü ancak elim para tuttu. geçen braun mutfak robotu aldı bana hadi yıldönümü hediyesi olsun dedi:21:

benimkileri de aşkım aldı cogunuu :9::9::9:

ben aralık da basladım calısmaya daha once evdeydim uzun süre o ara begendigim herseyi askım aldı... ben daha yeniyeni basladım diebilirim hala da eger onla alısverişe cıkınca begenirsem yanımdaysa yani o alır bana odetmez :1:

benimkileri de aşkım aldı cogunuu :9::9::9:

ben aralık da basladım calısmaya daha once evdeydim uzun süre o ara begendigim herseyi askım aldı... ben daha yeniyeni basladım diebilirim hala da eger onla alısverişe cıkınca begenirsem yanımdaysa yani o alır bana odetmez :1:

maşallah canım maşalllah :) nazar değmesin

kızlar yaşlarımız kaç ilişkilermiz ne kadarlık, bira daha birbirimizi tanıyalımmı ? ne dersiniz.

ben 24 yaşımdayım 5 yıldır beraberiz, herşeyi beraber yaşadık okul bitti askere gitti malumunuz 6 günümüz kaldı dönücek inşallah. Ondan sonrası evlilik hazırlıkları :))

kızlar yaşlarımız kaç ilişkilermiz ne kadarlık, bira daha birbirimizi tanıyalımmı ? ne dersiniz.

ben 24 yaşımdayım 5 yıldır beraberiz, herşeyi beraber yaşadık okul bitti askere gitti malumunuz 6 günümüz kaldı dönücek inşallah. Ondan sonrası evlilik hazırlıkları :))

isim ne canım? ben ezgi 22 yaşındayım istanbul(anadolu)da oturuyorum.yarın 4.yılımız bitiyor 5.yılımıza giriyoruzz:16:

25 yaşındayım canım bizde 5.yılımızı doldurduk üniversitede tanıştık benden 2 sınıf büyüktü kendileri zorda olsa tavlandık :9: o gün bugündr tüm mesafelere ragmen aşkımla birlikteyiz nişanldık evlilik hazırlıgındayız yine aramızda yollar var zorda olsa gün sayıyoruz:ssz:

Back