• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

işinden dolayı kızlar deniz subayı benimki maalesef :50:

ben de çalışmak icin avrupa yasamak icin anadolu yapanlardanım ama cok yorucu trafik rezaleeeeeeeet :52::52:

bu arada benim adım da cagla :9:

her gün gidince insan iyice çıldırıyor bende işi bırakmadan önce öleydim karadan git,denizden git tekrar karadan git git yol bitmiyordu resmen:47:

işinden dolayı kızlar deniz subayı benimki maalesef :50:

ben de çalışmak icin avrupa yasamak icin anadolu yapanlardanım ama cok yorucu trafik rezaleeeeeeeet :52::52:

bu arada benim adım da cagla :9:

çağlammm olsun yuvanız bir olcak ya o en güzeli:21:

her gün gidince insan iyice çıldırıyor bende işi bırakmadan önce öleydim karadan git,denizden git tekrar karadan git git yol bitmiyordu resmen:47:

haklısın canım benim aşkımda leventte çalışıyor hergün o yolu çekmek zorunda:ssz:

çağlammm olsun yuvanız bir olcak ya o en güzeli:21:

haklısın canım benim aşkımda leventte çalışıyor hergün o yolu çekmek zorunda:ssz:

erkekler için bir nebze daha kolay bayanlar için çok zor otobüste falan hele ki adet dönemlerinde iyice çeklilmez oluyor:19:

erkekler için bir nebze daha kolay bayanlar için çok zor otobüste falan hele ki adet dönemlerinde iyice çeklilmez oluyor:19:

taksiye bindiğim zaman en fazla 10 dk sürüyor ama minibüsle gitceksem 6-7 dk yürüme bir okadarda minibüs sürüyor. minibüslere binmekten nefret ediyorum kendimi nasıl koruyacağımı şaşırıyorum insanlar kudurmuş gibi bakıyor ya:47:

ole kızlar bi yuvamız olcak ama işte ben o yuvada askımla ne kdr durabilcem bilemiyorum bekle bekle dur :31::31:

işi eve yakın olanlar bence cok sanslısınız trafik resmen insanın omrunden calıyo :31:

ole kızlar bi yuvamız olcak ama işte ben o yuvada askımla ne kdr durabilcem bilemiyorum bekle bekle dur :31::31:

işi eve yakın olanlar bence cok sanslısınız trafik resmen insanın omrunden calıyo :31:

ah çağla hep hasret olacak aranızda, bi yandan iyi bi yandan kötü, ama kavuşmalarınız güzel olur sizin :))

taksiye bindiğim zaman en fazla 10 dk sürüyor ama minibüsle gitceksem 6-7 dk yürüme bir okadarda minibüs sürüyor. minibüslere binmekten nefret ediyorum kendimi nasıl koruyacağımı şaşırıyorum insanlar kudurmuş gibi bakıyor ya:47:

çok haklısın otobüse ve minibüse binmek işkence artık gerçekten ne kadar sapık bir milletimiz var anlamış değilim..

ah çağla hep hasret olacak aranızda, bi yandan iyi bi yandan kötü, ama kavuşmalarınız güzel olur sizin :))

oyle tabi canımmm napalım onu beklemek bile güzel... özlem askı canlı tutar diye avutuyoruz kendimizi :9:

hayırlısı artıkk offf cok özledim zaten 2 haftadır gormuyorummm :31:

bende geldim geçerken uğruyayım didim "yazın düşünenler dediği için" ama mecbur eylül ekimi beklemek zorundayız kısmet tabi ama gönül yaz ister daha doğrusu mayıs,haziran başı iyi birde eylül ekim benim için hava çoook sıcak olmasın :16:
RAHATSIZ ETTİYSEM KUSURUMA BAKMAYIN KIZLAR:55:

yağmura katılıyorum çağlammm sizin kavuşmalarınız güzel olur:16: benim avatarımdaki gibi sımsıkı sarılırsınız birbirinize, falan filan :1:

Back