• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

:9::9: tesekkur ederim kuzummmmmmm

biran önce o hazırlıklara da baslarız inş

bi 3-4 ay daha gecse iyice hareketleniriz artık ocak ayıyla beraber zaten koparız diye dusunuyorum... :52:

oh ne güzellll , bizde aynı şekilde tek fark ağustos eylül gibi bizde söz olur ondan sonraki dönemler aynı olur sanırım, sizinle herşeyi paylaşıcam burdan dakika dakika:)))

ayyy inşallah bugun bu konusa cok dilekler aldımmmm inşallah yarın fırt diye gecicek :52::52::52:

senin de az kaldııııı :9: elele kolkola gezersin dağ bayır bundan böle :16:

ayyy inşallah bugun bu konusa cok dilekler aldımmmm inşallah yarın fırt diye gecicek :52::52::52:

senin de az kaldııııı :9: elele kolkola gezersin dağ bayır bundan böle :16:

ağzından bal damlıyo şeker :))) hele bi gelsin o dağ senin bu bağ benim gezeriz , hem çok aç kaldı oralarda benim havuçlu kekimi çok özlemiş yapıcam bebeğime :))

ağzından bal damlıyo şeker :))) hele bi gelsin o dağ senin bu bağ benim gezeriz , hem çok aç kaldı oralarda benim havuçlu kekimi çok özlemiş yapıcam bebeğime :))

ohh afiyet olsunnn

benimki de özlese özlese yanık kurabiyelerimi özler :60:

beceriksizin tekiyim de :9::9:

zaman geçsin sıra bize gelsiinn hep beraber hazırlık yapalım eğlenelim evlenelim :36: coştum kızlar:9: bende geri saymak istiyorum net bir tarih istiyorummmm:26:

zaman geçsin sıra bize gelsiinn hep beraber hazırlık yapalım eğlenelim evlenelim :36: coştum kızlar:9: bende geri saymak istiyorum net bir tarih istiyorummmm:26:

ezgicim zaman su gibi geçiyo zaten merak etme sen :) bütün hazırlıkları beraber yapıcaz gülücez eğlenicez.

bakma aslında bizimde tarih netleşmedi ama aramızda konuştuğumuz tarih bu aileler bişey demezse eğer :)

yaz gelinleri ben çıkıyorumm artık eve gitme vakti. :54: bugün güzel birgün oldu sizlerle dahada güzelleşti.:16:

Back