• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

kızlar yaşlarımız kaç ilişkilermiz ne kadarlık, bira daha birbirimizi tanıyalımmı ? ne dersiniz.

ben 24 yaşımdayım 5 yıldır beraberiz, herşeyi beraber yaşadık okul bitti askere gitti malumunuz 6 günümüz kaldı dönücek inşallah. Ondan sonrası evlilik hazırlıkları :))

25 yaşındayım canım bizde 5.yılımızı doldurduk üniversitede tanıştık benden 2 sınıf büyüktü kendileri zorda olsa tavlandık :9: o gün bugündr tüm mesafelere ragmen aşkımla birlikteyiz nişanldık evlilik hazırlıgındayız yine aramızda yollar var zorda olsa gün sayıyoruz:ssz:

kızlar yaşlarımız kaç ilişkilermiz ne kadarlık, bira daha birbirimizi tanıyalımmı ? ne dersiniz.

ben 24 yaşımdayım 5 yıldır beraberiz, herşeyi beraber yaşadık okul bitti askere gitti malumunuz 6 günümüz kaldı dönücek inşallah. Ondan sonrası evlilik hazırlıkları :))

25 yaşındayım canım bizde 5.yılımızı doldurduk üniversitede tanıştık benden 2 sınıf büyüktü kendileri zorda olsa tavlandık :9: o gün bugündr tüm mesafelere ragmen aşkımla birlikteyiz nişanlandık evlilik hazırlıgındayız yine aramızda yollar var zorda olsa gün sayıyoruz:ssz:

25 yaşındayım canım bizde 5.yılımızı doldurduk üniversitede tanıştık benden 2 sınıf büyüktü kendileri zorda olsa tavlandık :9: o gün bugündr tüm mesafelere ragmen aşkımla birlikteyiz nişanlandık evlilik hazırlıgındayız yine aramızda yollar var zorda olsa gün sayıyoruz:ssz:

allah kavuştursun canım benim ...

çok güzel canım allah nazarlardan saklısın mutluluğunuz daim olsun, seviyorum mutlu insanları

amin canımmmm :16::16:

hepimiz hemen kavusalım inşallah...

ben de genelde ayrıyım askımdan evlendikten sonra bile ayrı olcam buyuk ihtimal cogu zaman... evlenince tamamen kavuscaksınız kıymetini bilin :52:

Back