isim ne canım? ben ezgi 22 yaşındayım istanbul(anadolu)da oturuyorum.yarın 4.yılımız bitiyor 5.yılımıza giriyoruzz
isim ne canım? ben ezgi 22 yaşındayım istanbul(anadolu)da oturuyorum.yarın 4.yılımız bitiyor 5.yılımıza giriyoruzz
kızlar yaşlarımız kaç ilişkilermiz ne kadarlık, bira daha birbirimizi tanıyalımmı ? ne dersiniz.
ben 24 yaşımdayım 5 yıldır beraberiz, herşeyi beraber yaşadık okul bitti askere gitti malumunuz 6 günümüz kaldı dönücek inşallah. Ondan sonrası evlilik hazırlıkları :))
kızlar yaşlarımız kaç ilişkilermiz ne kadarlık, bira daha birbirimizi tanıyalımmı ? ne dersiniz.
ben 24 yaşımdayım 5 yıldır beraberiz, herşeyi beraber yaşadık okul bitti askere gitti malumunuz 6 günümüz kaldı dönücek inşallah. Ondan sonrası evlilik hazırlıkları :))
25 yaşındayım canım bizde 5.yılımızı doldurduk üniversitede tanıştık benden 2 sınıf büyüktü kendileri zorda olsa tavlandıko gün bugündr tüm mesafelere ragmen aşkımla birlikteyiz nişanlandık evlilik hazırlıgındayız yine aramızda yollar var zorda olsa gün sayıyoruz
amin canımmmmhiçbirimize degmesin
ben 24 yasındayım... nişanlıcım onun tabiriyle 28.5
bizim ilişkimiz 2 yıllık... farklı bi tanışma hikayemiz oldu ilginç tesadüfler sonucu...
8 aydır da nişanlıyım...
çok güzel canım allah nazarlardan saklısın mutluluğunuz daim olsun, seviyorum mutlu insanları
allah kavuştursun canım benim ...
çok güzel canım allah nazarlardan saklısın mutluluğunuz daim olsun, seviyorum mutlu insanları
amin canımmmm
hepimiz hemen kavusalım inşallah...
ben de genelde ayrıyım askımdan evlendikten sonra bile ayrı olcam buyuk ihtimal cogu zaman... evlenince tamamen kavuscaksınız kıymetini bilin
ismim büşra istanbul (anadolu)
memnun oldum kızlar. Allah sevdiceğimize kavuştursun hepimizi bir an önce
büşracım hangi semttesin?
amin canımmmm
hepimiz hemen kavusalım inşallah...
ben de genelde ayrıyım askımdan evlendikten sonra bile ayrı olcam buyuk ihtimal cogu zaman... evlenince tamamen kavuscaksınız kıymetini bilin
beykoz canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?