• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

hayirlisi olsun cnm rabbim bir yastikta kocatsin :1:
bende daha belli degil dügün ama seneye olucagi kesin :9:

anliyorum seni cnm babalarla konusmak zor oluyor malesef.

anneler neden konusmuyorsa anlam veremiyorum :19:

benimde annem diyor bana git babanla nisan meselesini konus ee nasil konusucak ki utaniyorum babamla bu tür meseleleri konusmaya :1:
utanmayi birak korku daha cok basiyor.

ama bende sana bir tavsiye cnm bütün cesaretini topla ve babana kararli oldugunu göster zaten konusmaya basladinmi gerisi kendiliginden geliyor :34:

canım sanada şimdiden mutluluklar:16:
bende babamla ilk söylediğimde çok zor konuşmuştum kfamı yerden kaldıramamıştım babamda kızıyorum bak sen yere baktıkça demişti :9:

amin canım..sen şimdiden çeyiz hazırlıklarına başla çünkü okadar çok şey çıkıyorki sürekli bişeyler seçmekten yoruluyosun:1:

başladım bilenemmmm:12: mutfak eşyalarının yarısını neredeyse aldım canım.

benimde annem diyor bana git babanla nisan meselesini konus ee nasil konusucak ki utaniyorum babamla bu tür meseleleri konusmaya :1:

ama bende sana bir tavsiye cnm bütün cesaretini topla ve babana kararli oldugunu göster zaten konusmaya basladinmi gerisi kendiliginden geliyor :34:

inşallah en kısa zamanda konuşucam:31:

benim baba derdim yok ayrı oldukları için, ama anneler niçin konuşmuyor işlerinizi kolaylaştırsalar ne güzel olur

canım sanada şimdiden mutluluklar:16:
bende babamla ilk söylediğimde çok zor konuşmuştum kfamı yerden kaldıramamıştım babamda kızıyorum bak sen yere baktıkça demişti :9:
seninki yine öyle demis kuzu :1: benimki bagirdi bana :1: sanki ne var
tesekkür ederim

başladım bilenemmmm:12: mutfak eşyalarının yarısını neredeyse aldım canım.

inşallah en kısa zamanda konuşucam:31:

konus konus sirtindan kocaman bir yük kalkmis olur bende konusmaliyim daha nisan icin.

aileler arasi düsünüyoruz biz nisani.

kizlr hemen cvp yazamiyorum belki görmedigim yorumlar vardir kusura bakmayin artik

benim baba derdim yok ayrı oldukları için, ama anneler niçin konuşmuyor işlerinizi kolaylaştırsalar ne güzel olur

annelerde bir yere kadar konuşuyorlar canım mesela benim annem söylemişti babama ama babam benimle konuşmk istedi sonuçta damat beyi en iyi tanıyan biziz:1:

evet ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm

bencede basla sen ceyize valla ne alcagını sasırıyosunn :52:

çağlammmm aldımmmm bir sürüüüüüüüüüüüüü iyice biriksin paylaşırım:49:

canım benimde ayrı ama bağlarımız hiç kopmadı o yüzden biraz daha zor benim için.

seninki yine öyle demis kuzu :1: benimki bagirdi bana :1: sanki ne var
tesekkür ederim

konus konus sirtindan kocaman bir yük kalkmis olur bende konusmaliyim daha nisan icin.

aileler arasi düsünüyoruz biz nisani.

kizlr hemen cvp yazamiyorum belki görmedigim yorumlar vardir kusura bakmayin artik

canım gerçekten zor bir durum ben anneme söylmiştim eger bana bagırcak,trip yapıcak,soğuk davranıcaksa elçi sen ol babamı üzmeye dayanamam demiştim babacımda sagolsun çok anlayışlı yaklaştı mesajımı aldı demekki:1:

işten ayrıldım çeyiz alışverişine ara verdim çeyizsiz gelin olcam bu gidişle:43:

haklısınız kızlar.bugüne kadar hep okulum bitsin,işim olsun diye bekledim herşey hazır.tam konuşacaktım babamın rahatsızlığı ortaya çıktı.kaç aydır onunla uğraşıyorduk. o kadar kötü günlerdi ki kendimi düşüncek halde değildim. şimdi şükürler olsun herşey yoluna girdi. babam biraz daha toparlasın kendini konuşucam. konuştuktan sonra uzayacağını sanmıyorum (yani inşallah uzamaz) çünkü babam dışında bütün ailem biliyor ve tanıştılar. Sağolun destekleriniz için :16: o kadar çok istiyorum ki o günlerin gelmesini...ahh ahh

çok geçmiş olsun canım, allah sağlıklı ömürler versin, hele bi konu açılsın ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir merak etme..

öyle deme bulunur bi yolu , aileler ne güne duruyo yaparsın yavaş yavaş allah yardım ediyo, benim birkaç ay öncesine kadar hiç bişeyim yoktu birden artıyor, tatlım üzme kendini

başlayınca devamı geliyor canım biliyorum işten ayrılmadan önce almıştım çogu şeyi ama yinede eksikler var aileler destek veriyor tabi ama sonuçta belli yaşa gelmiş insanlarız herşeyimizi kendimiz yapmak istiyoruz işten ayrılmak üzerine bi de bu hastalık bakalım sonumuz hayırlı olsun:5:

başlayınca devamı geliyor canım biliyorum işten ayrılmadan önce almıştım çogu şeyi ama yinede eksikler var aileler destek veriyor tabi ama sonuçta belli yaşa gelmiş insanlarız herşeyimizi kendimiz yapmak istiyoruz işten ayrılmak üzerine bi de bu hastalık bakalım sonumuz hayırlı olsun:5:

Allah sağlık versin gerisi gelir canım. sen sıkma canını moral önemli çünkü sağlığın için. nazar boncuğun olsun bunlar

Allah sağlık versin gerisi gelir canım. sen sıkma canını moral önemli çünkü sağlığın için. nazar boncuğun olsun bunlar

inş. canım yaa 1 hatfadır moralim yerlerde yani nişanlıma benimle ömür geçermi böyle hasta hasta demişim öyle bir psikolojiye girmiştim yani şimdi gülüyorum söylediklerime:1:

Back