2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

çağlammmm aldımmmm bir sürüüüüüüüüüüüüü iyice biriksin paylaşırım

canım benimde ayrı ama bağlarımız hiç kopmadı o yüzden biraz daha zor benim için.

eeee ozaman bundan sonra çeyizciklerimizide paylaşalım arkadaşlar :)) yatak örtüleri, bornozlar, masa örtüleri vs,vs,vs:)) ne güzel olur

inş. canım yaa 1 hatfadır moralim yerlerde yani nişanlıma benimle ömür geçermi böyle hasta hasta demişim öyle bir psikolojiye girmiştim yani şimdi gülüyorum söylediklerime
ah yavrum benim kıyamam

eeee ozaman bundan sonra çeyizciklerimizide paylaşalım arkadaşlar :)) yatak örtüleri, bornozlar, masa örtüleri vs,vs,vs:)) ne güzel olur

paylaşalım çeyizcikleri fikir olur. canım buarada mekanı öğrenicem unutmadım merak etme

kızlar yaşlarımız kaç ilişkilermiz ne kadarlık, bira daha birbirimizi tanıyalımmı ? ne dersiniz.

ben 24 yaşımdayım 5 yıldır beraberiz, herşeyi beraber yaşadık okul bitti askere gitti malumunuz 6 günümüz kaldı dönücek inşallah. Ondan sonrası evlilik hazırlıkları :))

isim ne canım? ben ezgi 22 yaşındayım istanbul(anadolu)da oturuyorum.yarın 4.yılımız bitiyor 5.yılımıza giriyoruzz

25 yaşındayım canım bizde 5.yılımızı doldurduk üniversitede tanıştık benden 2 sınıf büyüktü kendileri zorda olsa tavlandık o gün bugündr tüm mesafelere ragmen aşkımla birlikteyiz nişanldık evlilik hazırlıgındayız yine aramızda yollar var zorda olsa gün sayıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…