çağlammmm aldımmmm bir sürüüüüüüüüüüüüü iyice biriksin paylaşırım
canım benimde ayrı ama bağlarımız hiç kopmadı o yüzden biraz daha zor benim için.
ohh maşallah bekliyoruz bi topik kuzumm[/
yaparım kuzuuuummm. mutfak eşyalarımın çoğunu neredeyse aşkım aldı biliyomusunben geçen sene mezun oldum çünkü ancak elim para tuttu. geçen braun mutfak robotu aldı bana hadi yıldönümü hediyesi olsun dedi
işte eş olcak adam böyle oluyor hayat müşterekbenim sevgilimde bana bulaşık makinesi aldı geçen ay yıldönümü hediyesi
işte eş olcak adam böyle oluyor hayat müşterekbenim sevgilimde bana bulaşık makinesi aldı geçen ay yıldönümü hediyesi
eeee böyle sevgilelerimiz var bize destek olan ozaman nedir kızlar doğru adamları seçmişiz allah bozmasın :)
eeee böyle sevgilelerimiz var bize destek olan ozaman nedir kızlar doğru adamları seçmişiz allah bozmasın :)
aminnnn
ah yavrum benim kıyamaminş. canım yaa 1 hatfadır moralim yerlerde yani nişanlıma benimle ömür geçermi böyle hasta hasta demişim öyle bir psikolojiye girmiştim yani şimdi gülüyorum söylediklerime
eeee ozaman bundan sonra çeyizciklerimizide paylaşalım arkadaşlar :)) yatak örtüleri, bornozlar, masa örtüleri vs,vs,vs:)) ne güzel olur
güle güle kullan canım
amiinnnnnnnaferin bize
ah yavrum benim kıyamam
paylaşalım çeyizcikleri fikir olur. canım buarada mekanı öğrenicem unutmadım merak etme
güle güle kullan canım
amiinnnnnnnaferin bize
sagol canım hepimiz mutlulukla ve aşkla kullanalım inş. aldıklarımızı
güle güle kullan canım
sagol canım hepimiz mutlulukla ve aşkla kullanalım inş. aldıklarımızı
aminnn canım inşallah herşey gönlümüzce olur :))
ohh maşallah bekliyoruz bi topik kuzumm[/
yaparım kuzuuuummm. mutfak eşyalarımın çoğunu neredeyse aşkım aldı biliyomusunben geçen sene mezun oldum çünkü ancak elim para tuttu. geçen braun mutfak robotu aldı bana hadi yıldönümü hediyesi olsun dedi
benimkileri de aşkım aldı cogunuu
ben aralık da basladım calısmaya daha once evdeydim uzun süre o ara begendigim herseyi askım aldı... ben daha yeniyeni basladım diebilirim hala da eger onla alısverişe cıkınca begenirsem yanımdaysa yani o alır bana odetmez
eminönünde hangi mekan bende öğrenebilirmiyim :26:
benimkileri de aşkım aldı cogunuu
ben aralık da basladım calısmaya daha once evdeydim uzun süre o ara begendigim herseyi askım aldı... ben daha yeniyeni basladım diebilirim hala da eger onla alısverişe cıkınca begenirsem yanımdaysa yani o alır bana odetmez
maşallah canım maşalllah :) nazar değmesin
eminönünde hangi mekan bende öğrenebilirmiyim :26:
bende bilmiyorum canım öğrenicem ama ozaman söyliycem
kızlar yaşlarımız kaç ilişkilermiz ne kadarlık, bira daha birbirimizi tanıyalımmı ? ne dersiniz.
ben 24 yaşımdayım 5 yıldır beraberiz, herşeyi beraber yaşadık okul bitti askere gitti malumunuz 6 günümüz kaldı dönücek inşallah. Ondan sonrası evlilik hazırlıkları :))
maşallah canım maşalllah :) nazar değmesin
amin canımmmmhiçbirimize degmesin
ben 24 yasındayım... nişanlıcım onun tabiriyle 28.5
bizim ilişkimiz 2 yıllık... farklı bi tanışma hikayemiz oldu ilginç tesadüfler sonucu...
8 aydır da nişanlıyım...
isim ne canım? ben ezgi 22 yaşındayım istanbul(anadolu)da oturuyorum.yarın 4.yılımız bitiyor 5.yılımıza giriyoruzz
kızlar yaşlarımız kaç ilişkilermiz ne kadarlık, bira daha birbirimizi tanıyalımmı ? ne dersiniz.
ben 24 yaşımdayım 5 yıldır beraberiz, herşeyi beraber yaşadık okul bitti askere gitti malumunuz 6 günümüz kaldı dönücek inşallah. Ondan sonrası evlilik hazırlıkları :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?