aranızda benim gibi ablasından önce evlenmeye çalışan varmı
benim ablam yokta , askerin abisi var ve üst üste düğün yapılacak yarış yapıyoruz anlaşılan..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok geçmiş olsun , yağmurlu havalarda tetikliyor sanırım ,
teşekkür ederim kızlar ikinizede anklozan spondilit adında bir hastalık iltihaplı romatizmanın bir türü maalesef tamamen kurtulabilinecek bir tedavi henüz yok sadece hastalığı yavaşlatıyorlar ilerlemesini önlüyorlar bol ağrılı günler çekiyorum yani
benim ablam yokta , askerin abisi var ve üst üste düğün yapılacak yarış yapıyoruz anlaşılan..
Rabbim şifa versinn canımm
benim ki evli
boşver canım erkek tarafının işi biraz daha kolay onlar için zorluk sadece maddi boyutta kız işi daha zor abi kardeş daha kolay arak arkaya evlenmek şimdiden ikinizede mutluluklar
Amin canımm...
sen çok şanslısın yalnız her gelen giden laf sölemiyodur bana olduğu gibi '' acelenmi vardı ablanı bekleyemedinmi'' cümlesi beni boğdu yani
Amin canımm...
sen çok şanslısın yalnız her gelen giden laf sölemiyodur bana olduğu gibi '' acelenmi vardı ablanı bekleyemedinmi'' cümlesi beni boğdu yani
sağol canım.. öle diyosunda onlar önden evlenince bizimki uzuyo masraflar kısılmaya çalışıyo dadadaaaaa...... böyle gidiyo :)
banada daha erken hayatını yaşa diyorlar sinir oluyorum.bilmiyorlar ki benim hayatım aşkım zaten! benim istediğimde "hayatımı" yaşamak
selam kizlaaarr nasilsiniz beni aliyonuzmu araniza bakimm
prensesss hosgeldin canım aramıza
muhendis geçmiş olsun canımmmm
ezgimmmmmmmm ne aldınnn ne aldııııııııııınnn
mrhaba cookie_dough hosbuldum,mmmmmmm
biz tanisiyoruz cnm galiba diger topikten
herkes bir yorum yapmaya bayılıyor zaten yaşın kaç canım çokmu küçüksünki
prensesss hosgeldin canım aramıza
muhendis geçmiş olsun canımmmm
ezgimmmmmmmm ne aldınnn ne aldııııııııııınnn
hoşgeldin prensess nasılsın?
ay evet tutamıyorlar çenelerini.yok canım ya 22 yaşındayım. sen?
çağlammmm alamadım yaaaa bulamadım hiç güzel bişey[/QUOTE
yaş 25 canım
leefbeef kötü etmemişsin tabiki ! diğer topikte mesaj sayısı fazla diye yeni katılımlar olmayacak mı yani. olur mu hiç, oraya da bekleriz..
çağlaaaaaaaammm ben yaz gelini değiliiim