- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.981
Kizlar merhaba uzun zamandır girmiyordum öncelikle kalinkam coook cook sevindim haberini alinca rabbim hep böyle hayirli haberler almayi nasip etsin insallah.aksucum rabbim sana ve bebislerine şifa versin insallah hayirli doğumlar nasip etsin sanada.elif arkadasim bulantıların tez zamanda gecer insallah ama 12_14ten önce geçecek diye bekleme bence :) haseki ve fatoscum canlarim sizinde hakkinizda hayirlisi olsun insallah.bana gelirsek ben 25. Haftayida gördüm rabbimin izniyle seker sonucum 74 cıktı hicbir sorunumuz yok çok şükür allah hepinize gonlunuzden gecen ne varsa onu nasip etsin insallah rabbime emanetsiniz...
Canim seni gordugume sevindim insallah yavrularinla beraber 38. Haftayi gorursunuz saglicakla sakin korkma ablamdada senin gibi sikintilar vardi 38. Haftamizda geldi iki melegimiz...senin dua edicem canim allahin izniyle...100 luk seker yaptirmadi bana doktorum neden bilmiyorum sadece sekerli seyler yeme dedi bende dedigini yapiyorum....Kızlar bir süredir sayfaya bakamiyordum. Maalesef biraz sorunlu devam ediyor hamileliğimbir bebeğim çok aşağı inmiş baskı yapıyormuş bu durum rahim boyumu çok kısalttı tabi. Sürekli yatıyorum artik, bu gece ciğer geliştirici iğne olucam bide yarin gece erken doğum ihtimaline karsi.... Dualarınıza ihtiyacımız var lütfen bizi de katın olur mu?
Fatoscum niye 100'luk de yapmadi acaba? Cok yuksek cikmamis gerçi ama daha net belli olurdu. Çok şükür iyi çıktı benim ama 141 bile çıksa 100'luk isteyeceklerini söylediler.
Betoka inşallah 100'lukte cikmaz hiç diyet falan ugrasmazsin... Maşallah ogluşuna güzel kilosu...
Kalinkamin güzel haberlerini aldimbirkez daha buradan da tebrik edeyimmm.... Rabbim rahat bir hamilelik geçirip saglikla kucağına aldığı günleri de göstersin...
4343 Canim Allah razi olsun güzel dileklerin için, Aminn.. Tabiki de hicbirinizi unutmadiminşallah sen de en kısa zamanda kuzularina kavuşursun canım...
Canim senim icin az once aksam namazinda sonra yasin okudum insallah rabbim tez zamanda yavrunu verir dualarim seninle..arkadaşlar merhaba benım 13 yıldır bebegım olmuyor tüm tedavılere ragmen..artık tedavı için ne param ne güçüm var ...bızlerden bır ıstegım var 500 yasıne nıyetlendım allah rızası için okurmusunuz....okuyan okumayan herkesten allah razı olsun
Canim saol rabbim sanada herseyin hayirlisini versin..74 dedigin aclik sekerin sanirim 1 saat sonra tokluk sekerin kac cikti...ne guzep problem yok sende masallah..hamileyken yemege dikkar etmek kadar zor bisey yok heralde...Kizlar merhaba uzun zamandır girmiyordum öncelikle kalinkam coook cook sevindim haberini alinca rabbim hep böyle hayirli haberler almayi nasip etsin insallah.aksucum rabbim sana ve bebislerine şifa versin insallah hayirli doğumlar nasip etsin sanada.elif arkadasim bulantıların tez zamanda gecer insallah ama 12_14ten önce geçecek diye bekleme bence :) haseki ve fatoscum canlarim sizinde hakkinizda hayirlisi olsun insallah.bana gelirsek ben 25. Haftayida gördüm rabbimin izniyle seker sonucum 74 cıktı hicbir sorunumuz yok çok şükür allah hepinize gonlunuzden gecen ne varsa onu nasip etsin insallah rabbime emanetsiniz...
Aleykum selam aysuncumselam kızlarrrrrrrrrrr tatlı hamişlerrr
kalinkam hamileymiş çok sevindim..Allah tamamına erdirsin inşalalh canımmmm
biz iyiyiz doğum iznimiz başladı doğuma da 4 haftamız falan kldı en fazla 5çok heyecanlıyım artık zaman bir an evvel geçsin doğsaun istiyorum..
bugün ankaraya gidiyoruz artık oradayız doğumdan sonra gelicez..
odamızı kıyafetlerimizi herşeyimizi hazır ettik rahatladık..öyle işte canlar..
aksu..fatoş betako kalinkam ve aklıma gelmeyen bi çok arkadaşım püyoum hepinizi
canım kaç gündür aklımdaydın ne oldu acaba diye düşünüyordum... doktorun sorun yok dediyse yoktur :)) çok sevindim rabbim senin ve bütün hamile bayanların hamileliklerini hayırlısıyla tamamına erdirsin...
canım kaç gündür aklımdaydın ne oldu acaba diye düşünüyordum... doktorun sorun yok dediyse yoktur :)) çok sevindim rabbim senin ve bütün hamile bayanların hamileliklerini hayırlısıyla tamamına erdirsin...
Çok sagol Canim sana da geçmiş olsun çok, idrar yolu da kötü yasen çok su icemiyorum diyordum yanlış hatirlamiyorsan simdi içmek zorundasın biliyorsundur...
Canım altta 7. Hafta yaziyor doğru mu? İlk donemler bildiğin su gibi akıntı oluyor onu mu kastediyorsun acaba?
Bu arada yazan haftadaysan gözünü korkutmak gibi olmasin ama bulanti konusunda hemen heveslenme diyimtamamen geçmesi için biraz erken hoş tabi belli olmaz kiminin hic olmuyor geçer inşallah senin de
Selaaaammm canimmmmm ayy inanmiyorum ya Maşallah ne kadar az kalmış doğumaselam kızlarrrrrrrrrrr tatlı hamişlerrr
kalinkam hamileymiş çok sevindim..Allah tamamına erdirsin inşalalh canımmmm
biz iyiyiz doğum iznimiz başladı doğuma da 4 haftamız falan kldı en fazla 5çok heyecanlıyım artık zaman bir an evvel geçsin doğsaun istiyorum..
bugün ankaraya gidiyoruz artık oradayız doğumdan sonra gelicez..
odamızı kıyafetlerimizi herşeyimizi hazır ettik rahatladık..öyle işte canlar..
aksu..fatoş betako kalinkam ve aklıma gelmeyen bi çok arkadaşım püyoum hepinizi
Canim seni gordugume sevindim insallah yavrularinla beraber 38. Haftayi gorursunuz saglicakla sakin korkma ablamdada senin gibi sikintilar vardi 38. Haftamizda geldi iki melegimiz...senin dua edicem canim allahin izniyle...100 luk seker yaptirmadi bana doktorum neden bilmiyorum sadece sekerli seyler yeme dedi bende dedigini yapiyorum....
Canim senim icin az once aksam namazinda sonra yasin okudum insallah rabbim tez zamanda yavrunu verir dualarim seninle..
Canim saol rabbim sanada herseyin hayirlisini versin..74 dedigin aclik sekerin sanirim 1 saat sonra tokluk sekerin kac cikti...ne guzep problem yok sende masallah..hamileyken yemege dikkar etmek kadar zor bisey yok heralde...
Evet canim benim cok sukur...hayalini bile kuramazken bi baktimki bebisim gobisimde simdiyse hareketlerini hissediyorum karnimdan cikarip sevesim geliyo vallaSelaaaammm canimmmmm ayy inanmiyorum ya Maşallah ne kadar az kalmış doğumaya öyle boyle derken zaman geçiyor ben birşey anlamadim hamileliğimden aman ilk 3 ay geçsin sonra yok 2 li test sonra detayli sonra hareketleri derken arada bi donem taaam biraz rahatken şimdide amaan erken doğum olmasın telaşı... Bu günümüze de hamdolsun Rabbim isteyen herkese yaşatsın...
Canimmm yaa inşallah benim de öyle olur ama doktor 32'den sonrasini gececegimizi sanmiyorum gibi konuştu( tabi Rabbim bilir benim gibi olup 36'lari gören de çok... Bense kademe kademe rahatliycam inşallah 30-32-34 ve inşallah 36 Allah'im nasip etsin...
Sen nasilsin Canim ? Nasil geçiyor günlerin? Rahat geziyorsundur sen henüzFatoooş nerden nerelereee geldik yaa şükür Allah'ıma...
Canim seni gordugume sevindim insallah yavrularinla beraber 38. Haftayi gorursunuz saglicakla sakin korkma ablamdada senin gibi sikintilar vardi 38. Haftamizda geldi iki melegimiz...senin dua edicem canim allahin izniyle...100 luk seker yaptirmadi bana doktorum neden bilmiyorum sadece sekerli seyler yeme dedi bende dedigini yapiyorum....
Canim senim icin az once aksam namazinda sonra yasin okudum insallah rabbim tez zamanda yavrunu verir dualarim seninle..
Canim saol rabbim sanada herseyin hayirlisini versin..74 dedigin aclik sekerin sanirim 1 saat sonra tokluk sekerin kac cikti...ne guzep problem yok sende masallah..hamileyken yemege dikkar etmek kadar zor bisey yok heralde...
Evet canim benim cok sukur...hayalini bile kuramazken bi baktimki bebisim gobisimde simdiyse hareketlerini hissediyorum karnimdan cikarip sevesim geliyo vallainsan hic gormedigi birini ozlermi? Ozlermis onu anladim...canim benim insallah sende 36 lari goreceksin bebiskolar 2,5 kilo dogacak sonrada annisleri onlari guzel guzel besleyecek
Gunaydin kizlar hamislerimisssssss nasilsimizzzzz uzaun zamandir buraya girmiyodum Kislar
Aksucum fatoscummmm asumayimmmm vediger hamislerimiz RABBIM SAGLIKLI SIHATLI ELI AYAGI DUZ AKILLI ZEKI VE IMAN DOLU EVLATLAR NASIP ETSIN SIZE MASSALLAH HEPINIZONDE AZ KALMIs Allshim bir avazda kurtamayi kucaginaza almayi nasip etsin Kislar banada Dua edin neolur sizin gibi guzel hamislerim duasi Kabul olur kendinize iyi bakin Kislar Allaha emanet olun
Çok sağol Canim Amiiiin.... Rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin emin ol ediyorum dua, saydiklarim arasindasin 4343 diyomsende bizler için et olur mu saglikla kucagimiza almak en önemlisi... kalinkam yolu açti tekrar, darisi sanaa inşallah
İyi akşamlar tatlım etmez olurmuyum tedaviye beraber başlamıştık ben gelince tekrar burada denedim ama yumurtalar kist oldu hayyrlisi artik kuzum Allahım büyüktür Rabbim sen ve senin gibi Bebis bekleyen butun kardeşlerimin hayırlı doğumlar nasip etsin Allahım vatannina milletine annesine babasına hayırlı evlat kilsin sağlıkla sihhatle kucaginiza aldirsin tatlimm evlatlarinizin bahtinii açık eylesin doğru yoldan ayırmasını kendine cok iyi bak emi aksucum senin nekadar kaldı kuzum Allaha emanet ol
Amiiinnn Canim güzel dularin için Allah razi olsun... Canim benim kız asagida baya rahim boyumda kısalmış o yüzden sürekli yatış halindeyim erken doğumu önlemek icin ... 2 ay dayansalar super olur tabi, Rabbim 36lari inşallah görmeyi nasip etsin...
İnşallah senin kuzun da en kisa zamanda sürpriz yapar gelir annesine
Selam kizlar doktorumun anlatimiyla 9 hafta 6 gunluk hamileyim persembe aksami kahverengine donuk lekeler geldi cok korktumhalende korkuyorum gece 11 de doktorumu aradim acilde doktorlarimiz var fakat yerinden kalkmani tavsiye etmiyorum yat uzan sabah gel dedi veya agrin olursa renkte kirmiziya donerse progestan igne yaptir dedi ama boyle birsey olmazsa sabahi bekle dedi sabahi bekledim baktimki tekrar gelmis dun doktora gittim doktor ultrasona koydu baktim bebisim allah nazardan saklasin ellerini havaya kaldirmis bidis bidis salliyor :)) nekadar mutlu oldum anlatamam kalbi atiyor elleri ayaklari ve kafasi gorunuyor sadece eşi asagi gelmis bu lekelenme ondan olur dedi her ihtimale karsi bana serum bagladi serumdan sonra progestan igne yapti sonrasinda evime geldim surekli yatmam gerektiyini soyledi nese simdi sabah kalktim gene kahverengi lekelenme geliyor bu normalmidir kafami oraya odaklayipta moralimi bozmak istemiyorum doktorda oraya odaklanma stres yapma heleki uzuntu falan yapma dedi ama iste gelde bana sor ( birileri paylasim yaparsa memnlun olurum bu olan seylermi ési asagi gelmis dedi bende bebegi gorunce sevincten es ne oluyor veya es nasil yukari geri cikar demeyi unuttum yardimci
olurmusunuz
Canim geçmiş olsun... Maşallah bebişine içini ferah tut Allah'ın izni ile hiçbirşey olmaz. Sen bol bol dinlen ve su iç. Çok fazla kişi yaşiyor senin bahsettiğin durumu eş aşagida dediği plesentanin aşagida olmasi ve büyük çoğunlukta 24. Haftaya kadar kendiliğinden yukarı çıkıyor... Ama zaman zaman kanama lekenme olabiliyor.. Tabi insani tedirgin eden bir durum ama emin ol yaşayan çok hepsi saglikla kucakladi yavrularini, biraz dikkat edeceksin yormayacaksin kendini. Allah'a emanet ol kuzunla ...
canım bızı unutmaman ne hosGunaydin kizlar hamislerimisssssss nasilsimizzzzz uzaun zamandir buraya girmiyodum Kislar
Aksucum fatoscummmm asumayimmmm vediger hamislerimiz RABBIM SAGLIKLI SIHATLI ELI AYAGI DUZ AKILLI ZEKI VE IMAN DOLU EVLATLAR NASIP ETSIN SIZE MASSALLAH HEPINIZONDE AZ KALMIs Allshim bir avazda kurtamayi kucaginaza almayi nasip etsin Kislar banada Dua edin neolur sizin gibi guzel hamislerim duasi Kabul olur kendinize iyi bakin Kislar Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?