2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Çok sağol Canim Amin...Maşallah Canim sevindim iyi olmaniza inşallah hep güzel haberler veririz...

selam kızlarrrrrrrrrrr tatlı hamişlerrr

kalinkam hamileymiş çok sevindim..Allah tamamına erdirsin inşalalh canımmmm

biz iyiyiz doğum iznimiz başladı doğuma da 4 haftamız falan kldı en fazla 5 çok heyecanlıyım artık zaman bir an evvel geçsin doğsaun istiyorum..

bugün ankaraya gidiyoruz artık oradayız doğumdan sonra gelicez..

odamızı kıyafetlerimizi herşeyimizi hazır ettik rahatladık..öyle işte canlar..

aksu..fatoş betako kalinkam ve aklıma gelmeyen bi çok arkadaşım püyoum hepinizi

Canim seni gordugume sevindim insallah yavrularinla beraber 38. Haftayi gorursunuz saglicakla sakin korkma ablamdada senin gibi sikintilar vardi 38. Haftamizda geldi iki melegimiz...senin dua edicem canim allahin izniyle...100 luk seker yaptirmadi bana doktorum neden bilmiyorum sadece sekerli seyler yeme dedi bende dedigini yapiyorum....
Canim senim icin az once aksam namazinda sonra yasin okudum insallah rabbim tez zamanda yavrunu verir dualarim seninle..
Canim saol rabbim sanada herseyin hayirlisini versin..74 dedigin aclik sekerin sanirim 1 saat sonra tokluk sekerin kac cikti...ne guzep problem yok sende masallah..hamileyken yemege dikkar etmek kadar zor bisey yok heralde...

Aleykum selam aysuncum seni gorsugumede sevindim seni takip ediyorum zaten..kizimizin gelmesine az kalmis masallah saglikla gewlsin insallah...ne gunlerden gectik zaman gecmiyo dedik ama bak ne cabuk gecmis..sen sezeryanla dogum yapicaksin herhalde rabbim yardimcin olsun

Allah razi olsun canim Aynen sorun yok boyle devam dedi bi 10 gun sonra gel dedi gidecem bakalim :)

Valla bende anlamadim 3 gun once falan doktora gittigimde doktor 9 hafta gordu bebisin gelismeleri guzel dedi hersey iyi suan dedi 15 gun sonra tekrar gel dedi pesinden 3 uncu ayinda tekrar bakacagiz dedi tabi ufaktan bi su meselesi var aynen ic camasirin islenmesi bi cay kasigi kadar bi su gunde 1 kez veya 2 kez islatiyor renk falan yok sade su gibi tabi migde bulantisi konusuna gelince bu sabah uyanir uyanmaz cok kotu migdem bulandi yataktan firladim bayagida bogurdum bogurmenin etkisiyle dunden kalma jelle beraber az bi su daha akti

Selaaaammm canimmmmm ayy inanmiyorum ya Maşallah ne kadar az kalmış doğuma ya öyle boyle derken zaman geçiyor ben birşey anlamadim hamileliğimden aman ilk 3 ay geçsin sonra yok 2 li test sonra detayli sonra hareketleri derken arada bi donem taaam biraz rahatken şimdide amaan erken doğum olmasın telaşı... Bu günümüze de hamdolsun Rabbim isteyen herkese yaşatsın...

Canimmm yaa inşallah benim de öyle olur ama doktor 32'den sonrasini gececegimizi sanmiyorum gibi konuştu ( tabi Rabbim bilir benim gibi olup 36'lari gören de çok... Bense kademe kademe rahatliycam inşallah 30-32-34 ve inşallah 36 Allah'im nasip etsin...
Sen nasilsin Canim ? Nasil geçiyor günlerin? Rahat geziyorsundur sen henüz Fatoooş nerden nerelereee geldik yaa şükür Allah'ıma...

Evet canim benim cok sukur...hayalini bile kuramazken bi baktimki bebisim gobisimde simdiyse hareketlerini hissediyorum karnimdan cikarip sevesim geliyo vallainsan hic gormedigi birini ozlermi? Ozlermis onu anladim...canim benim insallah sende 36 lari goreceksin bebiskolar 2,5 kilo dogacak sonrada annisleri onlari guzel guzel besleyecek

Canim benden iki tüp kan aldilar o da glikozu içip bir saat sonra verdim.ayrica ben yediklerime dikkat ediyorum yaa ayrica hergun ictigim siya limon sikiyorum alkali hale geliyor bununda kilo almamaya etkisi var.ikikilo aldim sadece :) o da sanirim bebek amniyon sivisi ve rahmin agirligi :)

allah razı olsun arkadaşım...

İnşallah canimm hepimiz saglikla alalim kuzularimizi kucağınıza aynen bende gobişimi sıkıştırarak seviyorum resmen şimdiden boyleyse Allah'ın izni ile kucagimiza alinca kimbilir nasildir

Gunaydin kizlar hamislerimisssssss nasilsimizzzzz uzaun zamandir buraya girmiyodum Kislar
Aksucum fatoscummmm asumayimmmm vediger hamislerimiz RABBIM SAGLIKLI SIHATLI ELI AYAGI DUZ AKILLI ZEKI VE IMAN DOLU EVLATLAR NASIP ETSIN SIZE MASSALLAH HEPINIZONDE AZ KALMIs Allshim bir avazda kurtamayi kucaginaza almayi nasip etsin Kislar banada Dua edin neolur sizin gibi guzel hamislerim duasi Kabul olur kendinize iyi bakin Kislar Allaha emanet olun

Çok sağol Canim Amiiiin.... Rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin emin ol ediyorum dua, saydiklarim arasindasin 4343 diyom sende bizler için et olur mu saglikla kucagimiza almak en önemlisi... kalinkam yolu açti tekrar, darisi sanaa inşallah

İyi akşamlar tatlım etmez olurmuyum tedaviye beraber başlamıştık ben gelince tekrar burada denedim ama yumurtalar kist oldu hayyrlisi artik kuzum Allahım büyüktür Rabbim sen ve senin gibi Bebis bekleyen butun kardeşlerimin hayırlı doğumlar nasip etsin Allahım vatannina milletine annesine babasına hayırlı evlat kilsin sağlıkla sihhatle kucaginiza aldirsin tatlimm evlatlarinizin bahtinii açık eylesin doğru yoldan ayırmasını kendine cok iyi bak emi aksucum senin nekadar kaldı kuzum Allaha emanet ol

Amiiinnn Canim güzel dularin için Allah razi olsun... Canim benim kız asagida baya rahim boyumda kısalmış o yüzden sürekli yatış halindeyim erken doğumu önlemek icin ... 2 ay dayansalar super olur tabi, Rabbim 36lari inşallah görmeyi nasip etsin...
İnşallah senin kuzun da en kisa zamanda sürpriz yapar gelir annesine

Günaydın canim Insallah bebislerin sağlıkla ve zamanında dogarlllar dileklerinde Icin cok tesekkur ederim Allah herkesin gönlüne gore versin bebislerinle sen Allaha emanet olun

Selam kizlar doktorumun anlatimiyla 9 hafta 6 gunluk hamileyim persembe aksami kahverengine donuk lekeler geldi cok korktum halende korkuyorum gece 11 de doktorumu aradim acilde doktorlarimiz var fakat yerinden kalkmani tavsiye etmiyorum yat uzan sabah gel dedi veya agrin olursa renkte kirmiziya donerse progestan igne yaptir dedi ama boyle birsey olmazsa sabahi bekle dedi sabahi bekledim baktimki tekrar gelmis dun doktora gittim doktor ultrasona koydu baktim bebisim allah nazardan saklasin ellerini havaya kaldirmis bidis bidis salliyor :)) nekadar mutlu oldum anlatamam kalbi atiyor elleri ayaklari ve kafasi gorunuyor sadece eşi asagi gelmis bu lekelenme ondan olur dedi her ihtimale karsi bana serum bagladi serumdan sonra progestan igne yapti sonrasinda evime geldim surekli yatmam gerektiyini soyledi neyse simdi sabah kalktim gene kahverengi lekelenme geliyor bu normalmidir kafami oraya odaklayipta moralimi bozmak istemiyorum doktorda oraya odaklanma stres yapma heleki uzuntu falan yapma dedi ama iste gelde bana sor ( birileri paylasim yaparsa memnun olurum bu olan seylermi ési asagi gelmis dedi bende bebegi gorunce sevincten es ne oluyor veya es nasil yukari geri cikar demeyi unuttum yardimci
olurmusunuz

Canim geçmiş olsun... Maşallah bebişine içini ferah tut Allah'ın izni ile hiçbirşey olmaz. Sen bol bol dinlen ve su iç. Çok fazla kişi yaşiyor senin bahsettiğin durumu eş aşagida dediği plesentanin aşagida olmasi ve büyük çoğunlukta 24. Haftaya kadar kendiliğinden yukarı çıkıyor... Ama zaman zaman kanama lekenme olabiliyor.. Tabi insani tedirgin eden bir durum ama emin ol yaşayan çok hepsi saglikla kucakladi yavrularini, biraz dikkat edeceksin yormayacaksin kendini. Allah'a emanet ol kuzunla ...

Tesekkur ederim canim dinleniyorum surekli.yataktayim ihtiyacim olmadigi surece kalkmiyorum bir nebze olsun rahatladim :)) tekrar tesekkurler allah razi olsun canim

canım bızı unutmaman ne hosben ıyıyım hamdolsun sızlerden guzel haberler aldıkca dahada mutlu oluyorum ınsallah sendende guzel haberler gelecek allahın ıznıyle her namazdan sonra mutlaka dualarıma katıyorum sızlerı...rabbım sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar versın her bırımıze ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…