- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.961
herkeze slm
kızlar nasıl gidiyo bebişler nasıl bakalım....benim bu hafta seker yüklemem vardı ve yüksek cıktı 172 15 gün diyet yapıcam ve sonra 100 lük yükleme yapılacak...ben diyeti nasıl yapıcam diyet yapan varsa bana biraz bilgi verebilirmi acaba...
bu arada oglusum 930 gram olmus masallah...
amin amin canım benim coooook sevindimm rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin cok sükür bende bulantı falan olmadı..zaten kusmayıda seven biri degilim :)su üç ayı bi doldur bakalım insallah gecer...bendede sürekli gursak kaynaması oluyor hala gecmedi bebeişler saglıklı olsunda razıyım ben...:)
Merhaba Arkadaşlar Bir Sorum Olacak Hemen Hemen Hergün Afedersiniz Hafif idrar Gibi Su Geliyor Bu Normal Midir
Halen Migde Bulantılarım Devam Etmektedir Doktorum 2 Hafta Daha Sabret Dedi Sabrediyorum Ama İçim Dışıma Çıkacak Bögürmekten :18:
kızlar kalinkam hamıle
Selam canim......Bende bu hafta yaptirdim seker yuklememi 153 cikti doktor diyet vermedi sadece sekerli yiyecekler yasak...kontrole gittimde doktor bebisimi gostermedi bana sinir oldum cok merak ediyorum ne kadar oldu diye....masallah kuzuna ne kadar buyuduler
Evet canim ya aynen benim oglusumda oyle ama yinede ozluyorum gormek istiyorum...yaa hic sorma uyuz oluyorum su doktorlara dunyanin muayene ucretini oduyoruz yinede kontrolde bebisimizi gostermiyolar bide ustelik ultrason zararli diyo sanki biz uzaydn geldik bisey bilmiyoruzsenin cok fazla cıkmamıs bakalım benim 100 lük yükleme nasıl olacak odaha kesin sonucmus...
valla benimkide bakmıycaktı ama özellikle istedim ve sordum bu drlara işlerini biz ögreticez sanırım sormasak cevap bile vermiycekler....
büyüdüler yaaa okadar sert hissediyorumki artık hareketlerini oglumun bazen canımı bile acıtabiliyo hatta diyorumki oglum artık uyu ne zman uyucaksın sen diyorum :) konusuyorum onunla... :)
arkadaşlar merhaba benım 13 yıldır bebegım olmuyor tüm tedavılere ragmen..artık tedavı için ne param ne güçüm var ...bızlerden bır ıstegım var 500 yasıne nıyetlendım allah rızası için okurmusunuz....okuyan okumayan herkesten allah razı olsun
Canim Rabbim en kısa zamanda sana hayirli saglikli evlatlar nasip etsin... Okumayi cok isterdim ama namazlarimi bile doğru dürüst kilamiyorum kilarsam da yattigim yerden. Erken doğum riskim var sürekli yatmam gerekiyor... Okurum deyip okuyamazsam irem mi ismin ben yine sana dua etsem ayetel kürsu gönderirim bol bol... Allah yardimcin olsun...
Kızlar bir süredir sayfaya bakamiyordum. Maalesef biraz sorunlu devam ediyor hamileliğimbir bebeğim çok aşağı inmiş baskı yapıyormuş bu durum rahim boyumu çok kısalttı tabi. Sürekli yatıyorum artik, bu gece ciğer geliştirici iğne olucam bide yarin gece erken doğum ihtimaline karsi.... Dualarınıza ihtiyacımız var lütfen bizi de katın olur mu?
Fatoscum niye 100'luk de yapmadi acaba? Cok yuksek cikmamis gerçi ama daha net belli olurdu. Çok şükür iyi çıktı benim ama 141 bile çıksa 100'luk isteyeceklerini söylediler.
Betoka inşallah 100'lukte cikmaz hiç diyet falan ugrasmazsin... Maşallah ogluşuna güzel kilosu...
Kalinkamin güzel haberlerini aldimbirkez daha buradan da tebrik edeyimmm.... Rabbim rahat bir hamilelik geçirip saglikla kucağına aldığı günleri de göstersin...
4343 Canim Allah razi olsun güzel dileklerin için, Aminn.. Tabiki de hicbirinizi unutmadiminşallah sen de en kısa zamanda kuzularina kavuşursun canım...
canım idrar gibi su gelmesi normal olmayabilir biran önce doktoruna durumu anlat... seni korkutmak istemem ama yaşadığım şeyi anlatmak istiyorum gebeliğim 5. haftasında kahverengi lekelenme başladı sonrasında kanama... bu arada benden arada bir bi sıvı geçtiğini hissediyordum ama bu durumu doktoruma hiç söylemedim 18. haftada suyum geldi bebeklerimi kaybettim gebeliğimin ilk haftalarında gelen sıvının bebeğin suyu olup olmadığını bilmiyorum ama dediğin gibi sarı bi sıvıydı suyum gelince gördüm bebeğin içinde bulunduğu sıvıda açık sarı... inşllah senin yaşadığı benim yaşadığımla aynı şey değildir inşallah basit bi durumdur...
Canim doktorumla telefondan gorustum sade su gelmesinde sıkıntı yok yani gelen su cay kasigi kadar gunde 1 kez bazen 2 kez ic camasiri degistiriyorum bundan bir zarar olmaz sadece kan gibi sıvı gelirse o riskli dedi simdilik sıkıntı yok ama bi 10 gun sonra gel bakalim dedi
Çok sagol Canim sana da geçmiş olsun çok, idrar yolu da kötü yaayy canım benim hayırlısıyla gelsin bebişlerin insallah...dua etmezmiyiz arkadasım
insallah cıkmaz canım ya suan diyetteyim zaten ama cok zor gidiyo bakalım umar iyi cıkar 100 lükte..sorunların biri bitiyo biri baslıyo arkadasım kasık agrılarım cok fazla dün acile gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi yatırcaktı yatmadım ilac verdi onları kullanıyorum ama agrılarım cok...su zamanımızı bi tamamlasakta hayırlısıyla dogurabilsek rabbim bebişlerimizi saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin insallah...
Canim doktorumla telefondan gorustum sade su gelmesinde sıkıntı yok yani gelen su cay kasigi kadar gunde 1 kez bazen 2 kez ic camasiri degistiriyorum bundan bir zarar olmaz sadece kan gibi sıvı gelirse o riskli dedi simdilik sıkıntı yok ama bi 10 gun sonra gel bakalim dedi
Canım altta 7. Hafta yaziyor doğru mu? İlk donemler bildiğin su gibi akıntı oluyor onu mu kastediyorsun acaba?Cok sukur migde bulantimda 3 gundur gecti iggggg cok zor bi donemdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?