- 4 Aralık 2012
- 674
- 54
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #9.001
canım gecmıs olsun allahın ıznıyle hıc bıseycık olmaz..senın yasadıgın bu durumu hemen hemen hepimız yasadık..sadece dınlen ve dua et ınsallah bı sorun cıkmıycaktır..Selam kizlar doktorumun anlatimiyla 9 hafta 6 gunluk hamileyim persembe aksami kahverengine donuk lekeler geldi cok korktumhalende korkuyorum gece 11 de doktorumu aradim acilde doktorlarimiz var fakat yerinden kalkmani tavsiye etmiyorum yat uzan sabah gel dedi veya agrin olursa renkte kirmiziya donerse progestan igne yaptir dedi ama boyle birsey olmazsa sabahi bekle dedi sabahi bekledim baktimki tekrar gelmis dun doktora gittim doktor ultrasona koydu baktim bebisim allah nazardan saklasin ellerini havaya kaldirmis bidis bidis salliyor :)) nekadar mutlu oldum anlatamam kalbi atiyor elleri ayaklari ve kafasi gorunuyor sadece eşi asagi gelmis bu lekelenme ondan olur dedi her ihtimale karsi bana serum bagladi serumdan sonra progestan igne yapti sonrasinda evime geldim surekli yatmam gerektiyini soyledi neyse simdi sabah kalktim gene kahverengi lekelenme geliyor bu normalmidir kafami oraya odaklayipta moralimi bozmak istemiyorum doktorda oraya odaklanma stres yapma heleki uzuntu falan yapma dedi ama iste gelde bana sor ( birileri paylasim yaparsa memnun olurum bu olan seylermi ési asagi gelmis dedi bende bebegi gorunce sevincten es ne oluyor veya es nasil yukari geri cikar demeyi unuttum yardimci
olurmusunuz
canım gecmıs olsun allahın ıznıyle hıc bıseycık olmaz..senın yasadıgın bu durumu hemen hemen hepimız yasadık..sadece dınlen ve dua et ınsallah bı sorun cıkmıycaktır..
Selam kizlar doktorumun anlatimiyla 9 hafta 6 gunluk hamileyim persembe aksami kahverengine donuk lekeler geldi cok korktumhalende korkuyorum gece 11 de doktorumu aradim acilde doktorlarimiz var fakat yerinden kalkmani tavsiye etmiyorum yat uzan sabah gel dedi veya agrin olursa renkte kirmiziya donerse progestan igne yaptir dedi ama boyle birsey olmazsa sabahi bekle dedi sabahi bekledim baktimki tekrar gelmis dun doktora gittim doktor ultrasona koydu baktim bebisim allah nazardan saklasin ellerini havaya kaldirmis bidis bidis salliyor :)) nekadar mutlu oldum anlatamam kalbi atiyor elleri ayaklari ve kafasi gorunuyor sadece eşi asagi gelmis bu lekelenme ondan olur dedi her ihtimale karsi bana serum bagladi serumdan sonra progestan igne yapti sonrasinda evime geldim surekli yatmam gerektiyini soyledi neyse simdi sabah kalktim gene kahverengi lekelenme geliyor bu normalmidir kafami oraya odaklayipta moralimi bozmak istemiyorum doktorda oraya odaklanma stres yapma heleki uzuntu falan yapma dedi ama iste gelde bana sor ( birileri paylasim yaparsa memnun olurum bu olan seylermi ési asagi gelmis dedi bende bebegi gorunce sevincten es ne oluyor veya es nasil yukari geri cikar demeyi unuttum yardimci
olurmusunuz
aksu arkadasımız uzun zmndır yok. ıkızler topiğinede baktım yok. merak ettim. ınsallh ıyısınızdır
kızlar ıkızler topiğine de yazmıştım aksu nerde diye ordaki arkadasları da merak etmiş. bugün akşam 5 te doğuma giriyormuş. ne olur dualarınızı eksık etmeyin. üçü de sağlıklı bir şekılde cıksınlar allah aksunun mınık ıkı kuzusunu bagışlar rabbim. onun ııcın ne olur dua edelim
Ayyy inanamiyorum dogumami giriyomus rabbim insallah saglicakla kurtarir ...haber gelene kadar dokuz dogurucam burda yaaakızlar ıkızler topiğine de yazmıştım aksu nerde diye ordaki arkadasları da merak etmiş. bugün akşam 5 te doğuma giriyormuş. ne olur dualarınızı eksık etmeyin. üçü de sağlıklı bir şekılde cıksınlar allah aksunun mınık ıkı kuzusunu bagışlar rabbim. onun ııcın ne olur dua edelim
Aksi doguma mi giriyormus neden erken giriyo bir problem mi v a r.
kac haftalikti aksu
Allahim saglikla sihhatle kavustursun bebislerine insallah.
duaciniz canimmm
Gunaydin arkadaslar sizleri merak ettim bi bakayim dedim aksu kardesimiz bebekleriyle birlikte iyidir insallah Rabbim tez vakitte kucagina alip eve goturmeyi nasip eder insallah canim benim 30 haftayi doldurmusmuydu acaba Allah im korusun insallah onlari... bende sali gunu takiplerimi yapacak olan doktora gittim cok sukur fasulyemin kalp sesini duydum ama ultrasonda 1hafta kucuk gorunuyodu normalde merkezdeki randevum cumaydi bende orayada gitmeye karar verdim bugun aradim randevu icin yarin doktorum yokmus bugun 3.5 da gel dediler insallah tup doktorumdan herseyin yolunda oldugunu duyar ve rahatlarim hepiniz Allah a emanet olun canlarim...
canım öncelikle bebegın hayırlı olsun sagsalım kucagına alırsın ınsallh.16 hafta cıkana kadar ev ısı fazla hareket yapma cnm.aksuyla aramda ıkı hafta vardı.29 haftalık dıye bılıyorum. ınsallah ucu de çok ıyıdir..
Sagol canim Allah razi olsun kucagimiza aldigimizida gormek nasip olur insallah elimden geldigince dikkat ediyorum evdeyim zaten genelde yatar vaziyetteyim Rabbim insallah o haftalari gormeyi nasip eder hayirlisiyla ilk uc ayi atlatsam bi oh cekicem doktora gidicem birazdan hep korkular var icimde insallah bu sefer hersey guzel gider Allah im hepimizin yavrusunu korusun insallah
Gunaydin arkadaslar sizleri merak ettim bi bakayim dedim aksu kardesimiz bebekleriyle birlikte iyidir insallah Rabbim tez vakitte kucagina alip eve goturmeyi nasip eder insallah canim benim 30 haftayi doldurmusmuydu acaba Allah im korusun insallah onlari... bende sali gunu takiplerimi yapacak olan doktora gittim cok sukur fasulyemin kalp sesini duydum ama ultrasonda 1hafta kucuk gorunuyodu normalde merkezdeki randevum cumaydi bende orayada gitmeye karar verdim bugun aradim randevu icin yarin doktorum yokmus bugun 3.5 da gel dediler insallah tup doktorumdan herseyin yolunda oldugunu duyar ve rahatlarim hepiniz Allah a emanet olun canlarim...
Canim senin dogumada az kalmis Rabbim hayirli saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah
selam kızlar, az önce kalinkamın yazısında, hala gebe kalmaya çalışanlar bölümünde :) gördüm aksu ile ilgili doğum haberini.... inşallah üçü de çok çok çok iyidir.... Rabbim hepinizin sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin inşallah.... fatoşcum, betokacım,aysunayy.... hepiniz inşallah çok çok çok iyi olun, zamanında ve sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhh....
Cok sagol canim benim... insallahselam kızlar, az önce kalinkamın yazısında, hala gebe kalmaya çalışanlar bölümünde :) gördüm aksu ile ilgili doğum haberini.... inşallah üçü de çok çok çok iyidir.... Rabbim hepinizin sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin inşallah.... fatoşcum, betokacım,aysunayy.... hepiniz inşallah çok çok çok iyi olun, zamanında ve sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhh....
Canim azonce ikiz gebelik bolumunde okudum oglumuzun kilosunun az oldugu haftasindan geri oldugu tespit edildigi icin dogum olmus kizimiz1200oglumuz720gr dunyaya gelmisler hepsi iyiymis cok sukur Allah im insallah hayirlisiyla ucune birlikte o hastaneden saglikla cikip evlerine gitmeyi nasip etsin insallah su guzel cuma nin hurmetine
ah canımmmm miniciklerr.... Rabbim sağlık versin hepsine inşallahhCanim azonce ikiz gebelik bolumunde okudum oglumuzun kilosunun az oldugu haftasindan geri oldugu tespit edildigi icin dogum olmus kizimiz1200oglumuz720gr dunyaya gelmisler hepsi iyiymis cok sukur Allah im insallah hayirlisiyla ucune birlikte o hastaneden saglikla cikip evlerine gitmeyi nasip etsin insallah su guzel cuma nin hurmetine
selam kızlar, az önce kalinkamın yazısında, hala gebe kalmaya çalışanlar bölümünde :) gördüm aksu ile ilgili doğum haberini.... inşallah üçü de çok çok çok iyidir.... Rabbim hepinizin sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin inşallah.... fatoşcum, betokacım,aysunayy.... hepiniz inşallah çok çok çok iyi olun, zamanında ve sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?