2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım gecmıs olsun allahın ıznıyle hıc bıseycık olmaz..senın yasadıgın bu durumu hemen hemen hepimız yasadık..sadece dınlen ve dua et ınsallah bı sorun cıkmıycaktır..

canım gecmıs olsun allahın ıznıyle hıc bıseycık olmaz..senın yasadıgın bu durumu hemen hemen hepimız yasadık..sadece dınlen ve dua et ınsallah bı sorun cıkmıycaktır..

Tesekkur ederim canim allah razi olsun bende oyle yapiyorum surekli yatiyorum dua ediyorum zaten elimizdende baska bisey gelmez takdiri ilahi

canım hiç uzulme korma ben 3 ay bitene kadar kahverengi lekeler kanamalarla ugrastım hep yattım ama bebeğim gayet iyiydi progestan ignelerinden afedersin popmda yer kalmamıstı bol bol dua et canım allahın izniyle hersey yoluna girer...

aksu arkadasımız uzun zmndır yok. ıkızler topiğinede baktım yok. merak ettim. ınsallh ıyısınızdır

aksu arkadasımız uzun zmndır yok. ıkızler topiğinede baktım yok. merak ettim. ınsallh ıyısınızdır

kızlar ıkızler topiğine de yazmıştım aksu nerde diye ordaki arkadasları da merak etmiş. bugün akşam 5 te doğuma giriyormuş. ne olur dualarınızı eksık etmeyin. üçü de sağlıklı bir şekılde cıksınlar allah aksunun mınık ıkı kuzusunu bagışlar rabbim. onun ııcın ne olur dua edelim

rabbim saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin insallah hayırlısıyla kurtulsun 3 üde...

Ayyy inanamiyorum dogumami giriyomus rabbim insallah saglicakla kurtarir ...haber gelene kadar dokuz dogurucam burda yaaa

Aksi doguma mi giriyormus neden erken giriyo bir problem mi v a r.
kac haftalikti aksu
Allahim saglikla sihhatle kavustursun bebislerine insallah.
duaciniz canimmm

Gunaydin arkadaslar sizleri merak ettim bi bakayim dedim aksu kardesimiz bebekleriyle birlikte iyidir insallah Rabbim tez vakitte kucagina alip eve goturmeyi nasip eder insallah canim benim 30 haftayi doldurmusmuydu acaba Allah im korusun insallah onlari... bende sali gunu takiplerimi yapacak olan doktora gittim cok sukur fasulyemin kalp sesini duydum ama ultrasonda 1hafta kucuk gorunuyodu normalde merkezdeki randevum cumaydi bende orayada gitmeye karar verdim bugun aradim randevu icin yarin doktorum yokmus bugun 3.5 da gel dediler insallah tup doktorumdan herseyin yolunda oldugunu duyar ve rahatlarim hepiniz Allah a emanet olun canlarim...

Aksi doguma mi giriyormus neden erken giriyo bir problem mi v a r.
kac haftalikti aksu
Allahim saglikla sihhatle kavustursun bebislerine insallah.
duaciniz canimmm

Canim senin dogumada az kalmis Rabbim hayirli saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah

canım öncelikle bebegın hayırlı olsun sagsalım kucagına alırsın ınsallh.16 hafta cıkana kadar ev ısı fazla hareket yapma cnm.aksuyla aramda ıkı hafta vardı.29 haftalık dıye bılıyorum. ınsallah ucu de çok ıyıdir..

Sagol canim Allah razi olsun kucagimiza aldigimizida gormek nasip olur insallah elimden geldigince dikkat ediyorum evdeyim zaten genelde yatar vaziyetteyim Rabbim insallah o haftalari gormeyi nasip eder hayirlisiyla ilk uc ayi atlatsam bi oh cekicem doktora gidicem birazdan hep korkular var icimde insallah bu sefer hersey guzel gider Allah im hepimizin yavrusunu korusun insallah

ınsallh cnm göreceksın.ben görduysem valla herkes götür.24 haftaya kadar süreklı kanamam oldu. hastanelerde yattım. enfeksıyon gecirdim..şimdıde erken doğum rıskım var. hala yatıyorum.şımdıkı aklım olsa asla dru dınlemezdım. yatardım. 12 gun full yattım olumlu sonucu alınca dr gunluk hayatına dön dedi. 6.hftada kanama sorunu basladı. o yuzden çok dıkkat et kendıne..her zmn olumlu dusun .drlar hep benım bebegıme düşecek dedi Allahım korudu.tabı herkesınkı aynı olmaz ama korumak lazım

Gözün aydın canım masallah bebisine..Allah tamamina erdirsin insallah.
Cok rahat bi hamilelik geciresin

selam kızlar, az önce kalinkamın yazısında, hala gebe kalmaya çalışanlar bölümünde :) gördüm aksu ile ilgili doğum haberini.... inşallah üçü de çok çok çok iyidir.... Rabbim hepinizin sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin inşallah.... fatoşcum, betokacım,aysunayy.... hepiniz inşallah çok çok çok iyi olun, zamanında ve sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhh....

Canim azonce ikiz gebelik bolumunde okudum oglumuzun kilosunun az oldugu haftasindan geri oldugu tespit edildigi icin dogum olmus kizimiz1200oglumuz720gr dunyaya gelmisler hepsi iyiymis cok sukur Allah im insallah hayirlisiyla ucune birlikte o hastaneden saglikla cikip evlerine gitmeyi nasip etsin insallah su guzel cuma nin hurmetine

Cok sagol canim benim... insallah

Oyyyy kiyamam cok minikler...iyi olmalarina cok sevindim daha da iyi olacaklar insallah.

ah canımmmm miniciklerr.... Rabbim sağlık versin hepsine inşallahh

amin canım insallah....hayırlısıyla bizde kucaklarımıza alırız insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…