• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Dualariniz ve güzel dileklerinize kocaman bir AMİN.... Herşey o kadar apar topar oldu ki ben de şaşkinim. Ama hamdolsun kuzularim sağ, çok minik olsalar da Allah'ın izni ile atlaticaz bu günleri sağlikla evimize dönücez. Kun feyekün "Ol der ve olur" yeterki Mevlam istesin... Dualarinizi bekliyoruz...

Size bi sorum olucak estrofem ve progestani kacinci haftalarda biraktiniz

Kalinkam msjini görünce hemen yazmak istedim. Estrofemi 12. Gün pozitifi görür görmez kestim ben. Baya arastirdim o donem x grubu bir ilaç çok yan etkisi var kullaniyorsan doktoruna da danişip hemen kes derim... Progestan kapsülü 12-13. Haftaya kadar kullandım...
Özel msjini da gördüm çok sağol ama o donem yazamadim... Taze hamilemiz dualarini eksik etme... İnşallah sen ve diğer arkadaslarimiz vakitli saglikla kucsklarsiniz evlatlarinizi...

Canim ben estrofem kullanmadim ama progestani 12. Haftya kadar kullandim..
Dualariniz ve güzel dileklerinize kocaman bir AMİN.... Herşey o kadar apar topar oldu ki ben de şaşkinim. Ama hamdolsun kuzularim sağ, çok minik olsalar da Allah'ın izni ile atlaticaz bu günleri sağlikla evimize dönücez. Kun feyekün "Ol der ve olur" yeterki Mevlam istesin... Dualarinizi bekliyoruz...
Oyy taze anne dualarimiz seninle asyayi ve bugrayi opuyorum cok:9:

Kalinkam msjini görünce hemen yazmak istedim. Estrofemi 12. Gün pozitifi görür görmez kestim ben. Baya arastirdim o donem x grubu bir ilaç çok yan etkisi var kullaniyorsan doktoruna da danişip hemen kes derim... Progestan kapsülü 12-13. Haftaya kadar kullandım...
Özel msjini da gördüm çok sağol ama o donem yazamadim... Taze hamilemiz dualarini eksik etme... İnşallah sen ve diğer arkadaslarimiz vakitli saglikla kucsklarsiniz evlatlarinizi...

Canim benim seni gordugume okadar cok sevindim ki anlatamam Allah im insallah o hastaneden saglikla cikip evinize gidecek siniz miniklerinde iyi olacak Allah in izniyle onlar sana Rabbimin mucizesi hayata simsiki tutunacaklar insallah... yazini okuyunca endiselendim ben gunde uc olarak kullaniyorum tup doktorumda kadin dogum doktorumda devam etmemi soylediler progestani da gunde uc fitil olarak kullaniyorum onada dvam dediler bide bebe aspirini ile oksapar sulandirici igne kullaniyorum cumartesi normal doktoruma kontrolum var bi konusayim bakalim ne diyecek insallah zarari olmaz bebise...

Canim ben estrofem kullanmadim ama progestani 12. Haftya kadar kullandim..

Oyy taze anne dualarimiz seninle asyayi ve bugrayi opuyorum cok:9:

Fatosum ya ben hala devam ediyorum alev hanim da diger gittigim doktorda devam dediler ama icime kurt dustu ben en iyisi yarin alev hanimi bi arayim cumartesi de diger doktorumla konusurum

Fatosum ya ben hala devam ediyorum alev hanim da diger gittigim doktorda devam dediler ama icime kurt dustu ben en iyisi yarin alev hanimi bi arayim cumartesi de diger doktorumla konusurum
Estrofeme mi devam dediler sanirim kalp atisina kadar devam ettiriyolar ama sen kalp atisini duymussundur...ara sor canim alev hanima ulasamasanda hemsireni ara o mutlaka bilgi verir sana

Estrofeme mi devam dediler sanirim kalp atisina kadar devam ettiriyolar ama sen kalp atisini duymussundur...ara sor canim alev hanima ulasamasanda hemsireni ara o mutlaka bilgi verir sana

Canim cok sukur kalp atislarini duyduk ama alev hanim ilaclara aynen devam dedi hatta normal kadin dogumcumda devam dedi ay valla cok kafam karistiben en iyisi yarin arayayim

Gozun aydın aksucum Insallah hayırlısıyla evlatlarin sağlıkla yuvalarına dönerler mutlu musmutlugunler sizlerin olsun Allahım ogunleri bisede göstersin dualarla kuzum minicikleti bizim Icin kocaman op sevgiler Allaha emanety ol kuzum

Kızlar böyle Gusel haberler okuyunca içim e bir umut doğuyor heycanlaniyorum bende acaba böyle mutlu günlere uyanirmiyim acaba demekkdende kendimi alamıyorum Insallah gelecek öğünler sizleri seviyorum

canım estrofemi olumlu sonucu alınca dr hemen bıraktırdı. 5. haftada kanamalarım yogun başlayınca gittiğim tüm drlar risklı gebelık uzmanı dahıl hepsi aspirini kanı sulandırıyor dıye bıraktırdı. normalde merkez 12 haftaya kadar aspırın kullan demıstı ama kanamadan dolayı aspırın bırakıldı.estrofenede o zaman ben sormustum estrofenı erken kestık ondan mı kanama oluyo demıstım hayır ıyıkı bırakmıssın cunku ılacın ıcındede yazıyor bebegın gelısımını engellıyormuş.gebelık elde edılınce bırakılması gerekıyor.progestanı kanamalardan dolayı 26. haftanın sonuna kadar kullandım. yanında proluton depotuda vuruldum. progestanın hıc zararı yok hatta faydası var rahımdekı kasılmaları engellıyo kanamayı engellıyo

ayyy canım benim gözünüz aydın cok sevindim..tabiki büyüycekler annesi onlar sen onlara cok iyi bakıcaksın ve hemen toparlıycaklar kendilerini....darısı bizim basımıza artık....kokla benim için onları...:)

Kızlar böyle Gusel haberler okuyunca içim e bir umut doğuyor heycanlaniyorum bende acaba böyle mutlu günlere uyanirmiyim acaba demekkdende kendimi alamıyorum Insallah gelecek öğünler sizleri seviyorum

insallah canım insallah en kısa zamanda sende tadarsın bu duyguları rabbim vaktini saatini bekliyordur bol bol dua allahın izniyle dualarımız seninle sende kavusacaksın bebegine..rabbim tez zamanda yüzünü guldürür insallah...

insallah canım insallah en kısa zamanda sende tadarsın bu duyguları rabbim vaktini saatini bekliyordur bol bol dua allahın izniyle dualarımız seninle sende kavusacaksın bebegine..rabbim tez zamanda yüzünü guldürür insallah...

Aminnn canim benim Rabbim senin evladinida hayırlısıyla sihhatle kucağına almayı nasip etsin cok mutlu günler görüşün Insallah Rabbim yar ve yardicin olsun sevgilerv

kızlar epeydir foruma giremediğim için kimseden de haberim yoktu bu akşam şöyle bi bakayım dediğimde kimi bebeklerini kucağına almış kiminin almalarına az kalmış, kimisi tekrardan tedaviye başlamış maşallah hepiniz çok yol katletmişsiniz.. aksucum bu arada hep merak ediyodum bebeklerinin cinsiyetini neyseki buakşam onuda öğrendim RABBİM sağlıcakla kucağına verdi yavrularını inşallah hayırlısıylada neşe ile eve götürmeyi nasip etsin bebişlerini ne çabuk zaman geçmiş.... daha dün gibi .hep beraberr test günlerimizi beklerken şimdi bebeklerini kucaklarınıza aldınız zaman su gibi akıp geçiyor. inşallah RABBİM bu duyguları bu güzellikleri evlat sahibi olmak isteyipte olamayan cemi cümlemize ve içinde banada nasip eder...
RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN

AMİN YA RABBİ... AMİN YA RABBİ... AMİN YA RABBİ

kızlar epeydir foruma giremediğim için kimseden de haberim yoktu bu akşam şöyle bi bakayım dediğimde kimi bebeklerini kucağına almış kiminin almalarına az kalmış, kimisi tekrardan tedaviye başlamış maşallah hepiniz çok yol katletmişsiniz.. aksucum bu arada hep merak ediyodum bebeklerinin cinsiyetini neyseki buakşam onuda öğrendim RABBİM sağlıcakla kucağına verdi yavrularını inşallah hayırlısıylada neşe ile eve götürmeyi nasip etsin bebişlerini ne çabuk zaman geçmiş.... daha dün gibi .hep beraberr test günlerimizi beklerken şimdi bebeklerini kucaklarınıza aldınız zaman su gibi akıp geçiyor. inşallah RABBİM bu duyguları bu güzellikleri evlat sahibi olmak isteyipte olamayan cemi cümlemize ve içinde banada nasip eder...
RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN

AMİN YA RABBİ... AMİN YA RABBİ... AMİN YA RABBİ

amin canım amin rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün rabbim isteyen herkeze saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin....

Kizlar bir sorum olacak dun kontrole gittim bebegim masallah kipir kipir lakin doktor risk gorunuyor kanama olabilir dedi :( bebegin esi rahimi kapatmis doktor istirat etmem gerektigini hic bir sey yapmamami onerdi siz ne dersiniz bebegin esi rahim den ayrilirmi veya ne yapmam gerekiyor :( kafam karisik allah sabir versin hayatimda en cok korktugum ve twreddut ettigim an bu cok istiyorum bisey olur diyede cok korkuyorum :( lutfen cevap yazin

Kizlar bir sorum olacak dun kontrole gittim bebegim masallah kipir kipir lakin doktor risk gorunuyor kanama olabilir dedi :( bebegin esi rahimi kapatmis doktor istirat etmem gerektigini hic bir sey yapmamami onerdi siz ne dersiniz bebegin esi rahim den ayrilirmi veya ne yapmam gerekiyor :( kafam karisik allah sabir versin hayatimda en cok korktugum ve twreddut ettigim an bu cok istiyorum bisey olur diyede cok korkuyorum :( lutfen cevap yazin

İyi akşamlar arkafsim Insallah bebislerine bişey olmaz sen doktorun dediğini dinle Allahın izniyle bişey olmaz Allahım bebisrlerinin sağlıkla eline aldirsin

İyi akşamlar arkafsim Insallah bebislerine bişey olmaz sen doktorun dediğini dinle Allahın izniyle bişey olmaz Allahım bebisrlerinin sağlıkla eline aldirsin

Tesekkur ederim Amin canim saolasin doktorumun soylediklerini uyguluyorum takdiri ilahi rabbim nasip ederse allahim kimseyi siradan ayirmasin..

Tesekkur ederim Amin canim saolasin doktorumun soylediklerini uyguluyorum takdiri ilahi rabbim nasip ederse allahim kimseyi siradan ayirmasin..

canım benimde hep eşi öndeydi hep kanama olur dedi dr ama cok sukur ki 12. haftadan sonra hiç sikayetim olmadı aşagıda olması dısında bebek hep aşagıda hiç yukarı cıkmadı cok fazla yormucan kendini dikkat ecen allahın izniyle bişey olmaz.

Back