- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi karauslu34
- #9.021
Size bi sorum olucak estrofem ve progestani kacinci haftalarda biraktiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben estrofem kullanmadim ama progestani 12. Haftya kadar kullandim..Size bi sorum olucak estrofem ve progestani kacinci haftalarda biraktiniz
Oyy taze anne dualarimiz seninle asyayi ve bugrayi opuyorum cokDualariniz ve güzel dileklerinize kocaman bir AMİN.... Herşey o kadar apar topar oldu ki ben de şaşkinim. Ama hamdolsun kuzularim sağ, çok minik olsalar da Allah'ın izni ile atlaticaz bu günleri sağlikla evimize dönücez. Kun feyekün "Ol der ve olur" yeterki Mevlam istesin... Dualarinizi bekliyoruz...
Kalinkam msjini görünce hemen yazmak istedim. Estrofemi 12. Gün pozitifi görür görmez kestim ben. Baya arastirdim o donem x grubu bir ilaç çok yan etkisi var kullaniyorsan doktoruna da danişip hemen kes derim... Progestan kapsülü 12-13. Haftaya kadar kullandım...
Özel msjini da gördüm çok sağol ama o donem yazamadim... Taze hamilemiz dualarini eksik etme... İnşallah sen ve diğer arkadaslarimiz vakitli saglikla kucsklarsiniz evlatlarinizi...
Canim ben estrofem kullanmadim ama progestani 12. Haftya kadar kullandim..
Oyy taze anne dualarimiz seninle asyayi ve bugrayi opuyorum cok
Estrofeme mi devam dediler sanirim kalp atisina kadar devam ettiriyolar ama sen kalp atisini duymussundur...ara sor canim alev hanima ulasamasanda hemsireni ara o mutlaka bilgi verir sanaFatosum ya ben hala devam ediyorum alev hanim da diger gittigim doktorda devam dediler ama icime kurt dustu ben en iyisi yarin alev hanimi bi arayim cumartesi de diger doktorumla konusurum
Estrofeme mi devam dediler sanirim kalp atisina kadar devam ettiriyolar ama sen kalp atisini duymussundur...ara sor canim alev hanima ulasamasanda hemsireni ara o mutlaka bilgi verir sana
Dualariniz ve güzel dileklerinize kocaman bir AMİN.... Herşey o kadar apar topar oldu ki ben de şaşkinim. Ama hamdolsun kuzularim sağ, çok minik olsalar da Allah'ın izni ile atlaticaz bu günleri sağlikla evimize dönücez. Kun feyekün "Ol der ve olur" yeterki Mevlam istesin... Dualarinizi bekliyoruz...
Dualariniz ve güzel dileklerinize kocaman bir AMİN.... Herşey o kadar apar topar oldu ki ben de şaşkinim. Ama hamdolsun kuzularim sağ, çok minik olsalar da Allah'ın izni ile atlaticaz bu günleri sağlikla evimize dönücez. Kun feyekün "Ol der ve olur" yeterki Mevlam istesin... Dualarinizi bekliyoruz...
Kızlar böyle Gusel haberler okuyunca içim e bir umut doğuyor heycanlaniyorum bende acaba böyle mutlu günlere uyanirmiyim acaba demekkdende kendimi alamıyorum Insallah gelecek öğünler sizleri seviyorum
insallah canım insallah en kısa zamanda sende tadarsın bu duyguları rabbim vaktini saatini bekliyordur bol bol dua allahın izniyle dualarımız seninle sende kavusacaksın bebegine..rabbim tez zamanda yüzünü guldürür insallah...
kızlar epeydir foruma giremediğim için kimseden de haberim yoktu bu akşam şöyle bi bakayım dediğimde kimi bebeklerini kucağına almış kiminin almalarına az kalmış, kimisi tekrardan tedaviye başlamış maşallah hepiniz çok yol katletmişsiniz.. aksucum bu arada hep merak ediyodum bebeklerinin cinsiyetini neyseki buakşam onuda öğrendim RABBİM sağlıcakla kucağına verdi yavrularını inşallah hayırlısıylada neşe ile eve götürmeyi nasip etsin bebişlerini ne çabuk zaman geçmiş.... daha dün gibi .hep beraberr test günlerimizi beklerken şimdi bebeklerini kucaklarınıza aldınız zaman su gibi akıp geçiyor. inşallah RABBİM bu duyguları bu güzellikleri evlat sahibi olmak isteyipte olamayan cemi cümlemize ve içinde banada nasip eder...
RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN
AMİN YA RABBİ... AMİN YA RABBİ... AMİN YA RABBİ
Kizlar bir sorum olacak dun kontrole gittim bebegim masallah kipir kipir lakin doktor risk gorunuyor kanama olabilir dedi bebegin esi rahimi kapatmis doktor istirat etmem gerektigini hic bir sey yapmamami onerdi siz ne dersiniz bebegin esi rahim den ayrilirmi veya ne yapmam gerekiyor kafam karisik allah sabir versin hayatimda en cok korktugum ve twreddut ettigim an bu cok istiyorum bisey olur diyede cok korkuyorum lutfen cevap yazin
İyi akşamlar arkafsim Insallah bebislerine bişey olmaz sen doktorun dediğini dinle Allahın izniyle bişey olmaz Allahım bebisrlerinin sağlıkla eline aldirsin
Tesekkur ederim Amin canim saolasin doktorumun soylediklerini uyguluyorum takdiri ilahi rabbim nasip ederse allahim kimseyi siradan ayirmasin..