Selam kizlar doktorumun anlatimiyla 9 hafta 6 gunluk hamileyim persembe aksami kahverengine donuk lekeler geldi cok korktum
halende korkuyorum gece 11 de doktorumu aradim acilde doktorlarimiz var fakat yerinden kalkmani tavsiye etmiyorum yat uzan sabah gel dedi veya agrin olursa renkte kirmiziya donerse progestan igne yaptir dedi ama boyle birsey olmazsa sabahi bekle dedi sabahi bekledim baktimki tekrar gelmis dun doktora gittim doktor ultrasona koydu baktim bebisim allah nazardan saklasin ellerini havaya kaldirmis bidis bidis salliyor :)) nekadar mutlu oldum anlatamam kalbi atiyor elleri ayaklari ve kafasi gorunuyor sadece eşi asagi gelmis bu lekelenme ondan olur dedi her ihtimale karsi bana serum bagladi serumdan sonra progestan igne yapti sonrasinda evime geldim surekli yatmam gerektiyini soyledi neyse simdi sabah kalktim gene kahverengi lekelenme geliyor bu normalmidir kafami oraya odaklayipta moralimi bozmak istemiyorum doktorda oraya odaklanma stres yapma heleki uzuntu falan yapma dedi ama iste gelde bana sor
( birileri paylasim yaparsa memnun olurum bu olan seylermi ési asagi gelmis dedi bende bebegi gorunce sevincten es ne oluyor veya es nasil yukari geri cikar demeyi unuttum yardimci
olurmusunuz