• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canim insallah hayirli gizel sonuclar alirsin bu sefer..bu sefer sendn cok umutluyum tipkibenim gibi taze tedaviYle guzel sonuclar alacaksin allahin izniyle sonradakucagimiza aliriz insllah..:21:

Sagol arkadasim zaten sen benim umudumsun insallah bende senin kadar bende sansli kismetli olurum insallah bu son olur

Canim gecmis olsun insallah atlatmissinizdir kotu gunleri. Bende seni merak etmistim ugramiyodun ne zamandir.bebisler iki tane olunca sikintilarda biraz daha fazla oluyo saglicakla kucagimiz aliriz insallah. Bu hafta benimde komtrolum vardi bebis karnimda tersmis kasiklarimda bu nedenle sancim cok oluyo hamilelik iste problemsiz olmuyo yavrularimizi kucagimiza alinca bunlarin hepsini unutucaz insallah.

Çok sağol Canim... Risk geçmiş değil tabi Canim tam olarak, dinleniyorum bol su içiyorum Rabbime kalmış gerisi, Mevlam korusun yavrularimizi... Tersmiş derken canım ayakları mı aşağidaymış? Benimde birisi baş aşagi diğeri ayak aşagiydi şimdi ikiside baş aşagi. Ama daha değişebilirmiş bu haftalarda rahat dönebiliyorlar ya. Sen hareketini de daha çok kasıkta mi hissediyorsun? Baş aşaği olunca çok daha fazla hissediliyor hareketleri bende öyle oldu...
hepinizi tek tek kucaklıyorum... öncelikle HASEKİ arkadaşım geçenlerde aklıma gelmiştin acaba nasıldır diye aklımdan geçirmiştim ALLAH sabır versin evlat ecısı çok zor biliyosun bende 28 haftalık dünyaya gelen kızımı kaybetmiştim insan hiçbizaman unutmuyo ama acısıyla yaşamayı öğreniyo onun kabrine gidip çiçekler ekmek o çiçeklerin bakımını yapmak belkide bana en iyi gelen şey... inşallah tez vakitte hayırlısı ile hamile kalır ve hayırlı sağlıklı yavrunu kucağına alırsın... o minik yavrun tüm acılarını dindirir...

diğer arkadaşlarım inşallah sizde hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alıp büyütürsünüz bana gelirsek kısmetse yarın saat 09:00'da taze transferim olacak yine 5.gün balastokist embriyolarımız kısmetse iki tane konulacak dualarınızı eksik etmeyin hepiniz ALLAH'a emanet olun...

Canım bu sefer ben de senle ilgili güzel şeyleri hissediyorum inşallah :16: hatta seni bizim ikizler topiğine alabiliriz :1: Tabi gönlünden ne geçiyor bilmiyorum ama Rabbim hayirlisi ile pozitif sonucu alıp saglikla vaktinde evladini kucaklamayi nasip etsin... Güzel haberlerini bekliyoruz Canim :16:

Canım bu sefer ben de senle ilgili güzel şeyleri hissediyorum inşallah :16: hatta seni bizim ikizler topiğine alabiliriz :1: Tabi gönlünden ne geçiyor bilmiyorum ama Rabbim hayirlisi ile pozitif sonucu alıp saglikla vaktinde evladini kucaklamayi nasip etsin... Güzel haberlerini bekliyoruz Canim :16:[/QUOTE]

Sağol aksu cuğum canım benim bana pozitif enerji gönderen birilerinin olması çok güzel inşallah bu seferherşey güzel olucak... ikiz bebeğimin olmasını tabiki çok çok isterim sadece gebeliği riskli olduğu için olmasa mı diyorum Allah ım herşeyin hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

Sagol arkadasim zaten sen benim umudumsun insallah bende senin kadar bende sansli kismetli olurum insallah bu son olur
​Canim insallah hayirli sonuclarini bekliyorum...sana bisey sormak istiyorum asinda hatirlatmak istemezdim ama merak ettim bi yavrunu 28 haftalikken kaybetmissin nedeni neydi..

hepinizi tek tek kucaklıyorum... öncelikle HASEKİ arkadaşım geçenlerde aklıma gelmiştin acaba nasıldır diye aklımdan geçirmiştim ALLAH sabır versin evlat ecısı çok zor biliyosun bende 28 haftalık dünyaya gelen kızımı kaybetmiştim insan hiçbizaman unutmuyo ama acısıyla yaşamayı öğreniyo onun kabrine gidip çiçekler ekmek o çiçeklerin bakımını yapmak belkide bana en iyi gelen şey... inşallah tez vakitte hayırlısı ile hamile kalır ve hayırlı sağlıklı yavrunu kucağına alırsın... o minik yavrun tüm acılarını dindirir...

diğer arkadaşlarım inşallah sizde hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alıp büyütürsünüz bana gelirsek kısmetse yarın saat 09:00'da taze transferim olacak yine 5.gün balastokist embriyolarımız kısmetse iki tane konulacak dualarınızı eksik etmeyin hepiniz ALLAH'a emanet olun...

canım güzel dileklerin için teşekkür ederim... bir üzüntü yaşadım ama yavrularımı kaybettim diye düşünmüyorum... inşallah diğer dünyada biraraya gelmek nasip olur... rabbim senin için ve hepimiz için her şeyin hayırlısını nasip etsin...tedavinin sonunda da Allahım yüzünü güldürsün inşallah..

​Canim insallah hayirli sonuclarini bekliyorum...sana bisey sormak istiyorum asinda hatirlatmak istemezdim ama merak ettim bi yavrunu 28 haftalikken kaybetmissin nedeni neydi..

Canim benim gebeligim 3.ayindan sonra rahim ici gelisme geriligi ile devam etti yani kontrollerde olmasi gerekenden ufak gidiyodu plasantasi problemliybi oyuzde iki hafta hastanede yatmistim sonra kalp atislari zayiflayinca acil sezeryanla aldilar kucuk ama saglikliydi 4.gununde enfeksiyon kapti vucudu cok kucuk oldugu icin dayanamadi 6 gun yasadi yasadigim seyin sebebini ise ok arastirdik com farkli doktorlara gittik ama nedenini bulamadik benimle ayni durumu yasamis bi arkadasim vardi hastaneden ikin i gebeligi sorunsuz gecti cok sukur bebegini aldi kucagina yani her gebelik kendine ozgu bi digeri digerinin ayni olmuyo Allah im tekrar ayni seyleri yasamaktan korusun nasip kismet gerisi bos buarada bugun transferim yapildi iki adet 5.gun embriyosu kondu 8 taneside donduruldu maasallah 10 embriyomuzda saglikla gelmis 5.gune insallah sonucumda guzel olur

Canim benim gebeligim 3.ayindan sonra rahim ici gelisme geriligi ile devam etti yani kontrollerde olmasi gerekenden ufak gidiyodu plasantasi problemliybi oyuzde iki hafta hastanede yatmistim sonra kalp atislari zayiflayinca acil sezeryanla aldilar kucuk ama saglikliydi 4.gununde enfeksiyon kapti vucudu cok kucuk oldugu icin dayanamadi 6 gun yasadi yasadigim seyin sebebini ise ok arastirdik com farkli doktorlara gittik ama nedenini bulamadik benimle ayni durumu yasamis bi arkadasim vardi hastaneden ikin i gebeligi sorunsuz gecti cok sukur bebegini aldi kucagina yani her gebelik kendine ozgu bi digeri digerinin ayni olmuyo Allah im tekrar ayni seyleri yasamaktan korusun nasip kismet gerisi bos buarada bugun transferim yapildi iki adet 5.gun embriyosu kondu 8 taneside donduruldu maasallah 10 embriyomuzda saglikla gelmis 5.gune insallah sonucumda guzel olur

insallah canım bu sefer hayrılısıyla hayırlı sonuclar alırsın bundan sonra rabbim yüzünü güldürsün...bol bol dua et canım...dualarımdasın...

Maşallah canım ne güzel yumurtan olmuş, donmuşlarla da kardeşler yaparsıın :1: ayyy hadi geri sayım başlasın :16: Mevlam yardimcin olsun ara ara yaz bize olur mu gelişmeleri, ne hissediyosun napiyosun :1: 12. Gundeee Allahin izni ile müjdeli haberini bekliyoruz :16:

insallah canım bu sefer hayrılısıyla hayırlı sonuclar alırsın bundan sonra rabbim yüzünü güldürsün...bol bol dua et canım...dualarımdasın...

Maşallah canım ne güzel yumurtan olmuş, donmuşlarla da kardeşler yaparsıın :1: ayyy hadi geri sayım başlasın :16: Mevlam yardimcin olsun ara ara yaz bize olur mu gelişmeleri, ne hissediyosun napiyosun :1: 12. Gundeee Allahin izni ile müjdeli haberini bekliyoruz :16:
Sagolun canlarim insallah bu sefer son olur dunden beri yataktayim kocacim yemegimi yatagima getiriyo kalkmsdigimda degil yalniz biraz simarmak isime geldi tabiki arada kalkip bi tur atiyorum tezgahin ustunde bulasik gorunce kocaya cabuk bunlari makinaya yerlestir bakiyim diyorum [gercek anlamda degil tabi oyle sakalasiyoruz] dun deli gibi yemek yedim oyle bir istahim vardi ki cok rahat cok sakin bi gun gecirdim yatak odasindayiz bim den bu oda icin aldigimiz mini televizyonumuz herseyimiz diger odalara istinaden burasi hem daha sicak hem daha konforlu simdilik hersey cok guzel pazartesiye kadar esim yanimda zaten 6.gun oluyo test tarihim 11.gun 12.gun pazara geliyo zaten blastokist oldugu icin 12 yi beklemeye gerek yok dedi hmsire 15 subati iple cekiyorum babamin da dogum gunu insallah bize ugurlu gelir burada hepbirlikte seviniriz kocaman öpüyorum sizleri

Son düzenleme:
Sagolun canlarim insallah bu sefer son olur dunden beri yataktayim kocacim yemegimi yatagima getiriyo kalkmsdigimda degil yalniz biraz simarmak isime geldi tabiki arada kalkip bi tur atiyorum tezgahin ustunde bulasik gorunce kocaya cabuk bunlari makinaya yerlestir bakiyim diyorum [gercek anlamda degil tabi oyle sakalasiyoruz] dun deli gibi yemek yedim oyle bir istahim vardi ki cok rahat cok sakin bi gun gecirdim yatak odasindayiz bim den bu oda icin aldigimiz mini televizyonumuz herseyimiz diger odalara istinaden burasi hem daha sicak hem daha konforlu simdilik hersey cok guzel pazartesiye kadar esim yanimda zaten 6.gun oluyo test tarihim 11.gun 12.gun pazara geliyo zaten blastokist oldugu icin 12 yi beklemeye gerek yok dedi hmsire 15 subati iple cekiyorum babamin da dogum gunu insallah bize ugurlu gelir burada hepbirlikte seviniriz kocaman öpüyorum sizleri
Canim hadi insallah....
Hayirli ugurlu olsun bende seninle gun sayicam:21:
İnsallah guze haberlerini bekliyorum

Insallah canim benim ya Allah razi olsun iyiki varsiniz
​Nee demek canim biz kaderdasiz reel hayatta kc kisiyle bu duygularimİzi paylasabiliyoruzki.anliyorum deselerde anlayamazlar Cunku onlar bir evlat sahibi olmak icin 10 larca igne batirmiyolar kendilerine.

kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl ...ya benim oglusum cok hareket ediyor sizce normalmi...hiç durmuyor dısardan bile belli oluyor hareketleri....tabiki hareket etsin ama sorun olmasın sizlerde durumlar nasıl...

:46::46: allah tamamına erdırsın canım benım :46: benım durum daha yenı :52: kısmetse hayırlısıyla cumartesi günü kalp atışı için hastaneye gideceğim üzerinie afiyet kusura bakmayın 2 gündür migdem bulanıyor ve gerisini zaten söylememe gerek yok :18: günde 1 sefere mahsus oluyor bu nezamana kadar sürer :5:

:46::46: allah tamamına erdırsın canım benım :46: benım durum daha yenı :52: kısmetse hayırlısıyla cumartesi günü kalp atışı için hastaneye gideceğim üzerinie afiyet kusura bakmayın 2 gündür migdem bulanıyor ve gerisini zaten söylememe gerek yok :18: günde 1 sefere mahsus oluyor bu nezamana kadar sürer :5:

amin amin canım benim coooook sevindimm rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin cok sükür bende bulantı falan olmadı..zaten kusmayıda seven biri degilim :)su üç ayı bi doldur bakalım insallah gecer...bendede sürekli gursak kaynaması oluyor hala gecmedi bebeişler saglıklı olsunda razıyım ben...:)

Son düzenleme:
​Nee demek canim biz kaderdasiz reel hayatta kc kisiyle bu duygularimİzi paylasabiliyoruzki.anliyorum deselerde anlayamazlar Cunku onlar bir evlat sahibi olmak icin 10 larca igne batirmiyolar kendilerine.

hımmmmm mesela senin 1 arkadasın var olması lazımmmm

Canim çok sevindim gözün aydın :16: Hep dualarimdasin... Sen, amaya, alfabe, 4343,scl ve digerleri... Sizlerin yeri ayri Rabbim inşallah hepinizin hamileliklerini de konuşmayı nasip edecek. Hepiniz bize yetişeceksiniz Allah'ın izni ile...

sağolasın canım ALLAH razı olsun inşallah bütün dileklerimiz kabul olur Rabbim sizlerede hayırlısıyla yavrularınızı kucağınaza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah sizlerin yeride bende ayrı daha güzel haberlerle buluşmayı Rabbim nasip etsin inşallah ...

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız çoktan beri bu topige ugramiyordum sizleri ozlemisimhamile olan arkadslarimin ajanda karınlarını burunlarindadir herhaldehepinize Allah bir avazda hayırlısıyla sağlıkla kurtarsın bebislerinizi sağlıkla kucaginuza almayı nasip etsin kalinkammmm
Kalinkammmmm canim ben guzel dileklerinde Icin cok tesekkur ederim Allah senden razi olsun senimde Rabbim gonlundekini versin hayırlı haberlerinle cumartesini bekliyorus canimmmmm Insallah guzel sonuçlarla geleceksin

İyi akşamlar aksucum nasilsin bebisşler nasil dört gozlre onları bekliyosun değilmi canim kusura bakma alintilards karisiklik oldu beni unutmadigina cok sevindim canim Allah senden razi olsun guzel dileklerin Icin evlatlarını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin MEVLAM sağlıkla sihhatle Rabbim kucağına aldirsin hepinizi seviyorugusel Allahım anne olmak isteyenleri elbet birgün sevindirecek .Allaha emanet olun

evet canım kesinlikle bizi ancak biz anlarız hepinizi çok seviyorum...

Back