2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Bazen dediğin gibi Canim sağlikli denilen embriyoda kromozom bozukluğu olabiliyormuş. Pgt diyorlar herhalde ondan yaptirican bence de mantikli... Hepsine gerek kalmaz herhalde Canim da doktorunla konuşunca en kapsamlı hangisiyse onu yaptirirsin en azından varsa birşey ona göre tedavi görürsün... Yarin yine de test yaptiracaksin değil mi? Doktorunla konuşunca bizi de haberdar edersin canim

evet canım doğru söylüyosun yarın mecburen testi tekrarlıycam eminim 0.100 çıkacak doktorlada görüşücem inşallah tüm tetkikleri buay yaptırabilirsem bi sonraki adetimle başlamak istiyorum boş boş beklemek bana hiç iyi gelmiyo en azından uğraşınca kendimi tedavi süreciyle avutuyorum kısacası umut etmek bile iyi geliyo :))yarın haber vericem tabi

Bilgi İçin Teşekkür Ederim Arkadaşım Yaşım 27 Bir Kez Deneme Oldu Olumsuz Sonuçlandı 5 Adet Dondurulmuş Embriyo Var Doktorumuzla Konuştuk Bu Sefer 2 Adet Dondurulmuş Koyacak Bayagı Bir Rica Ettik iLgi Alaka Doktorumuzda iyi İnsan Dilinden Anlıyor İnşallah Busefer Başaracagım Kısmetse Bu Ayki Adet Döneminde Yaptıracagım Ayın 20 Si Gibi Tahminen :)

Iyi aksamlar Kislar cooook tesekkur ederim canim benim Anne olmayi bekleyenler ve hamile olan arkadslarimus icin Allahim hepinuzin gonlune gore versin saglikla kucagina almayi nasip etsin ikisude insallah eli ayagi Dus aza noksansiz saglukli sihatli imanli kuranli akilli ve zeki olurlar analarin babalarina hayirli evlatlar olurlar kuzum isimlerini dusundunmu

Canım amiiiiin çok sağol...
Kız olursa ismi daha evlenmeden biz belliydi Asya olacak Allah'ın izni ile... Diğeri erkek olursa henüz net kararimiz yok, "Arda, Aras, Alper, Buğra" şimdilik seçeneklerimiz... İki kız olursa Asya'nın yanına Azra, Alya,Arya seçeneklerimiz... İki erkek olursa baya zor olu isim kısmı sil baştan düşünürüz
Cinsiyetler sanırım artık bu kontrolüm de netleşir bakalım insan kesinleşmeden çok iyi düşünemiyor, hep kız- erkek dendi ama erken tahminler... İsim önerilerinize açığım
Sen nasılsın canım? Herşey yolundadır umarım...

Son düzenleme:

aksucum mrb,

benım ıkılı testım 1:10000 cıkmıştı ense kalınlığı 1,2 çıktı ve burun kemıiği oluştu cok ıyı dendı..ıkı dr 4 lu teste gerek yok dedı bır dr 4 lude yaptır dedi eşimin zoruyla ıstemeyerek 4 lü yapıldı ..4 lude tr 21 1:100 çıktı...dunyam yıkıldı...drların hepsı amnıyosentez dedı. daha önce yaptırma dıyen drlarada gösterdık bu degere göre amnıyosentez dedı harmony test guvenlı degıl dedıler. benım kanama sorunum var amnıyosentezden cok korkuyorum....esım ılla amnıyo yaptıalım dıyor...harmony teste ızmırde 2160 tl dedıler tek yer yapıyo ama sonuç 3-4 haftada gelıyomuş...sen kaça yaptırmıştın çok korkuyorum sence harmony guvenlı mı

bugün özel dr da kontrolum vardı dr bebegimi inceledi baktı baktı baktı...veeee BEBEGİNİZ GAYET SAGLIKLI VE İYİ DEDİ...3lü tarama testimizide gösterdik zaten ben yaptırmanızı önermiycektim cünkü aynı degerlerde cıkar dedi ....
amniyosentezide önermedi ama biz işimiz geregi anlatmak zorundayız...siz risk gurubunda degilsiniz dedi...ve bu dr ne görürse iyide olsa kötüde olsa löm löm söyler hiç bakmaz.o yüzden druma güveniyorum ve bebegim saglıklı sıhhatli hayata gözlerini acıcak rabbimin izniyle.
sanki üstümde bir tır oturuyomus 1 aydır dr öyle söyleyince o tır kalktı gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... rahatladım rabime şükürler olsun....

Canım ne garip işler demi ikiliden sonra hiç yaptirmasan 4lü test için rahat hamileliğini geçirip eminim (Rabbimin izni ile) sağlıkla da alacaktın kucağına... Ama bir kere kurt düştü maalesef...

Canım benim yaptığım harmony değil prenatest (sanıyorum benzer testler) ama benimkinde bir oran değil "normal" yada "anormal" olarak rapor çıkıyor. Eğer bebekte kromozom bozukluğu varsa bu anne kanına da geçiyormuş, benim görüştüğüm perinatolog prof, ben birkaç doktora da doktorlar sitesinden sordum, bu testlerin çok umut vaat ettiği ve özellikle tekli gebeliklerde %99'a yakin doğru sonuç verdiğini söylediler. Bendeki tereddüt ikiz olmasiydi... Yani senin de ikili testin bu kadar iyi çıkmışken ben olsam amniyosentezle riske atmam. Tabi bu test normal çıktığında içine sinecekse (%99 ile sinmeli bence)...
Ben 1800 tlye yaptırdım (ikiz olduğu.için bu fiyat yoksa 2300 dediler ki eminim tek gebelikte de indirim yapiyorlardir) bonus karta 6'ya bölüyorlar... Biogem olabilir adı, şubeleri var farkli şehirlerde sanırım izmire bi bak istersen mutlaka pazarlik yap, arkadasim 1800'e yaptirdi falan dersin canım yaptıracak olursan...
15 gün sonra belli olur dediler Canim bakalim inşallah perşembe çıkacak güzel haberler alirim... Uzarsa da şaşırmam... Buarada detayli ultrasona girdin mi sen? Onda birşey çıktı mı? O da çok önemli...
Allah yardimcin olsun.... Yardımcı olabilecegim birşey varsa sorarsin Canim...

canım prenatest zaten harmony test olarak gecıyor adı aynı... prenatestın yanına parantez acmışlar ıcıne harmony yazmışlar.. ben 15 haftalıkken rısklı gebelık uzmanı yarım saat ıncelemıştı gayet sağlıklı demıştı.. dr ayrıntılı ultrasona 20. haftada gırılıyor dedi..20-22 hafta arası..zaten proflar amınosenteze de 1250 tl ıstıyorlar... olay para değilde... ben çok korkuyorum kaç gundur uyuyamıyorum hep 4 lü yaptırmadın say dıyorum ama bu degerı de yok sayamıyorum..bana kalsa amınosentez yaptırmam.drlarda harmony testın tam sonuç verdıgını demıyor eşimde onlara ınanıyor. offf ne yapacagımı şaşırdım..

Günaydın canim hayirlisiylavsaglikli kucağına alda onlar isimletilyle gelirler zaten yeterki sağlıklı olsunlar bu isimler arasında benim hoşuma giden Alper Buğra Asyayla Arya kulağa cok hoş geliyo ama neticede sizin kararinz sevgiyle kalın Allaha emanet olun

Bende Biras daha iyim üzerimdeki sıkıntıyı atmaya calisiyorumvtekrar tedaviye başlamaya düşünüyoruz birde doktoruna gebelik aşısını soracak ama burda yapiliyomu bilmiyorum 7 deneme artikvbadlamadan esimcdiyoku yine olumsuz olur diyo isimsoracak olursan canim benim mirac kaan ve śevval ismileri hoşuma gidiyo tabiki Allah nasip ederse

Harmonyde cinsiyet falan da belli oluyor diye duymuştum bende farkli sandim. Canım amniyosentez %100 ve kapsamli ama cok yuksek riskin olsa ultrasonda da tereddüt etseler anliycam ama bu durumda harmony tatmin eder gibi geliyor. Allah korusun işlemden dolayı bi sıkıntı yaşasan ama bebegin de sağlikli olsa kendini çok kotu hissedersin. Tabi yine de sen bilirsin ama ben harmony derim...

kızlar merhaba lütfen bana bir akılverin,,3.cü tüp denememi yaptırdım,embiyolarım orta kalitenin altında,2 tane transfer ettiler,transferin 3 .cü günü sol tarafımda aniden bıçak saplanması gibi bir acı oldu,yerimden oynayacak kadar,sizce bu neden olmuş olabilir,şimdi 6.cı günümdeyim hiç bir ağrı filan yok,bir akıl verin ne olur..

Aksucum ,,

bugun cooooooooooooook mutluyum bız cumartesı testı yenıledık .. farklı dra olçum yaptırdık hem orda yapıldı hem de ıyı bır labaratuara gıttık orda da kan verdık.. bu sabah sonuclar geldı 1:7000 cıktı allahım şükürler olsun.......4 lu tarama testını benım eskı dr yanlış olçmus ya da yollarken kan bozulmus labaratuarlar ve drlar öyle dedı... bugun yenı bır tup bebek druna başladım.. bebegı ultarasonda 20 dk ınceledı kanama varmı yokmu baktı her organını gosterdı kalp odacıkları olusmusmu beyın sogancıgı oluşmusmu bobrek karacıger kol bacak cene yapısı burun yapısı hepsıne baktı sızı cok yıpratmıslar bebek ıyı .. ıyıkı amınosentez yaptırmamıssın dedı. ayrıca ıkılı testle 4 lu test arasında ucurum olunca drlar ultrasonda bakmadan testı yenılemeden amınısentez yapılmaz dedı.. labaratuardan degerler bu dra yollandı o da baktı cok ıyı hıc uzulme dedı..uzuldugum nokta tup bebek dıye sorunlu bır hamılelıgım var dıye hep en ıyı hastanelere en ıyı proflara gıttım ama malesef bır basıt testı bıle yanlış yapmışlar. orda kımbılır kaç kısının kı hatalı cıkıyor.. Allahım sen hepımızın bebeklerını koru ustumden koca bır yuk kalktı

Gözün aydın canım, senin adına sevindim, darısı bize inşaalah. bende cuma günü alacam harmony test sonucunu....

Gözün aydın canım, senin adına sevindim, darısı bize inşaalah. bende cuma günü alacam harmony test sonucunu....

çok saol cnm ınsallah harmony test sonucun ıyı gelır..allhıma sukurler olsun...ıyıkı 4 lu testı yenılemışım.yoksa harmony yapacaktım ne yalan soyleyeyım drlara para vermekten para kalmadı allhım bınlerce sukur

cnm hayırlı olsun ınsallh olumlu sonucu alırsın..hıc korkma benımde orta kalıtede bır tane vardı c sınıfıydı .bır de kalıtesız vardı ıkısı kondu bırı tuttu. benım umudum yoktu kalıtelı degıller dıye..ama hep yattım asla gezmedım. kabız olma. bende hıc belırtıde olmamıştı ama sol tarafıma bıçak saplanması olurdu.yerleşme surecınde olabılır..bende hıc belırtı kasık agrısı gögus buyumesı sertlesmesı olmadı..ıcını rahat tut bol bol dua et.tutuncada 12 hafta dolana kadar fazla hareket etme yat dınlen yoksa kanama derdıyl ugrasırsın

aksucum biraz ara verelim dedik hem maddi hem manevi insan sarsılıo tabi bü yüzden yaza kadar beklicez bide sperm dna hasar testi yaptırmayı düşünüyoruz bakalım sonuç ne olacak ona göre bi karar vericez inş. isim konusuna gelince fikirlerinize açığım demişsin bende nacizene fikrimi söylim.... öncelikle Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah sonrasındada 2 isim koymak sünnettir ve paygamber efendimiz(s.a.v) bir hadisinde derki kıyamet gününde isimlerinizle ve babalarınızın isimleriyle çağıralacaksınız bü yüzden isimlerinizi güzel seçin....efendimiz s.a.v kendi Ben, kıyamet gününde bütün Muhammed adını taşıyanlara şefaat ederim." buyurmuştur..aksucum ve diğer hamile olan arkadaşlar asla size karışmak istemem tek isteğim çocuklarımıza gerçekte dinimizde güzel anlamı ve makbul olan isimler koyalım...lütfen bana darılmayın kızmayın ben böyle düşünüyorum...tabiki sizinde fikirlerinize saygı duyarım ...

Canım gözünnn aydın çoook sevindim zaten hiç kötü birşey çıkacağını düşünmemiştim ama boş yere aminosentezle kendini riske atarsan diye korkmuştum. Demekki böyle bir durumda tek ölçümle kalmamak lazım. Şükür içini rahatlatıcak sonucu altmışın darısı başımıza, bugün yarin çıkar inşallah sonuçlarm...

Canım darılmak olur mu çok sağol, doğru söylüyorsun aslında ama işin içinde eşler kayınvalideler herkesten bir ses var. Öyle olunca dini açıdan özel bir anlamı belki olmasa da en azından sakıncası olmayan bir isim seçmeye özen göstericem. Eşimin iki ismi var ve iki isim hiç istemiyor kısmet bakalım Rabbim güzel isimler seçmeyi nasip etsin...
Sende inşallah maddi-manevi kendini toparlayıp tedavine başlar müjdeli haberleri verirsin

günaydın kızlar nasılsınız..

biz iyiyiz kızımla c.tesi kontrolümüz var.ankaraya gidicez yarın..

şeker yüklemesi yapılacak inşallah çıkmaz...alışveriş vs yapıyoruz zaman öyle geçiyo işte..

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…