Selaam canım, bende tam haber vermek için topiğe gelmiştim mesajını gördüm... Rabbime çoook şükür temiz çıktı sonucumuz, onlar mail atmadan biz aradık telde öğrendik sonra mail de attılar, doktora da faks çekmişler, kadın o kadar yaptırma gibi davrandı kesin ne pimpirikli demiştir
imzalı raporu da adrese postalıycaklarmış...Açıkçası ben kötü bir şey çıkacağını pek düşünmüyordum ama insan yine de acaba diyor, testin yapıldığı teldeki doktor değer normal çıkınca tek gebelikteki kadar ikizde de güvenebilirsiniz dedi. İnşallah öyledir....
Canım bende zaten 3Lü 4lü bakılamayacaktı ikiz olduğu için biraz da ondan yaptırdım, bu 3lü 4lü testte down ve 18 21 kromozom hariç bir rahatsızlıktaki risk faktörüne bakılıyor mu eğer bakılmıyorsa bence hiiiç boş yere baktırma, sonuçta bizim yaptırdığımız çok daha güvenli...
İnşallah senden de iyi haberler alıcaz yarın, yazmayı unutma canım
merhabaaa canımmm.... Maşallah sana da bebişine de... senin doktor da 20 hafta diye pek abartmış
benimkiler 12+5 de tahminde bulundular şuana kadar da aynı tahminde devam etti, tabi detaylıda kesinleşir ama genellikle 15-17 lerde doğru tahminlerde bulunabiliyorlar tabi bebeğin pozisyonu da uygunsa... Hayırlısı olsun canım ama insan merak ediyor tabi, öğrenince haber vermeyi unutmaaa emi