2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

merhaba bebegını kaybeden arkadasa allah sabır versın insallh tez zamanda bebegıne kavusur..aksu arkadasım senı agustos ayından hatırlıyorum o zmn sadece sayfaları okuyordum..bende de gecen hafta ıdrar yolu enfeksıyonu çıktı lökosıt 57 endıyosıt 17 çıktı antıbıyotık kullanıyorum ama çok korkuyorum bırsey olcak dıye..hem drum baktı hem benı urolojıye yolladı 500 luk antıbıyotık verdı..senın antıbıyotıgın kaç..sen hala progestan kullanıyor musun.. ben haftada bır proluton depotta vuruluyorum. içim dışım ılaç oldu rabbım bebeklerımızı korusun

yine risk yine risk.bugün dr gittim grip olmustum birde cok akıntım vardı onun için dr gittim
dr da gelmişken tarama testinide yaptralım dedi yaptırdık...
bu sefer 361/1 cıktı oran ...amniyosentezi önerdi drum napıcamı bilemiyorum kızlar bugün aglamaktan içim cıktı böyle bebgimide cok üzüyorum dr da 5 ay sitres cekip üzülecegine amniyosentezi yaptır kafan rahatlasın dedi...
karar veremiyorum
RABBİM SEN BEBEKLERİMİZİ KORU SAGLIKLI SIHHATLİ KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ET....

Canım geçmiş olsun, sıkma canını riskin yok ki 1/275 bile değil... İçin rahat edecekse, daha önce düşüğün yoksa yaptır ama daha önce düşük yapmışlara tavsiye etmiyorlar. Sağlıklı bebeğide riske atma bence...başka doktorada git deyit al...o da illaki yaptır derse bizim yaptırdığımız kan testini sor.. Biraz pahalı ama risksiz...gerçi amniyosentezi özel hastanede yaptıracaksan Harmony tstinin yarısı kadar diye duydum...canım iyi sonuçlar alırsın inşaalah...Allah bebeklerimizi korusun...olmayanlara da hemen versin yarabbim..

Kızlar selam öncelikle düşük yapan arkadaşıma geçmiş olsun diyorum, alllah en kısa zamanda göbüşünü doldursun inşaalah, hamişlerimize ve bebişlere sağlık diliyorum....bende iki gündür gebelik belirtilerim kayboldu, göğüslerimdeki şişlik gitti, karnımdaki şişlik ve ağrılar bitti, arada göbeğimi ellediğimde içimde hissediyordum birşeyler..şimdi sanki düşük yapmışım da hiçbirşey yokmuş gibi... Doktor randevumuza 2 hafta var, ne yapayım, başına böyle birşey gelen arkadaşımız varmı..? Çok moralim bozuk
Allahım bütün hamilelerimizi ve bebişleri korusun... Olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin...Amin...

Canım geçmiş olsun, benimki de 500lük azitro adı, ben düşün daha 8 haftalıkken hastaneye yatırıldım enfeksiyon çıktı mecbur antibiyotik verdiler, düşün ilk 3 aydan önce kullandım. Enfeksiyon bebekler için antibiyotiğin zararından daha tehlikeliymiş.... Sen 3 ayıda geçirmişin şükür içini ferah tut canım...Allah'a emanetler...
Pregestan fitili 13. Haftada falan bıraktım haftada bir şimdi senin gibi proluton iğne vuruluyorum.

Canım riskin yüksek çıkmamış aslında ama seni çok iyi anlıyorum. Ben de yaşadım, ikiz ve değer riskli olmadığı halde Prenatest yaptirdim. Senin bi ara kanaman olmuştu diye hatırlıyorum oldu mu sonra da? Kanama varsa amniyosenteze daha düşünerek yaklaşıyorlar... Canım ağlayıp bebişini de üzme eğer imkânın varsa bizim dediğimiz testlerden yaptır. Hangi sehirdeydin sen? Ankaraya yakinsan benim yaptırdığım yer bonusa 6 taksit yapiyor.
Canım Allah korusun birşey olsa kanaman falan olurdu. Hem tam senin haftalarina yakın benim de göğüs hassasiyetim azalmıştı araştırınca beklenen bir durum olduğunu okumuştum. Vücut hamileliğe alışıyor ama için rahat değilse git bi doktora, kendi doktorun olmasa da olur...

Selam Aksucum, yarında hissizlik devam ederse gideyim diyorum. Sağol canım ilgin için, evet ben de okudum ama benimki fazla alışmış gibi, gerçi mide bulantısı, aşerme, başdönmesi hiç yaşamadım. Sadece şişkinlğim vardı, onlar kayboldu...olmazsa yarın dediğin gibi başka doktora gideyim...iyi geceler canım, tekrar teşekkürler...bebişlerine sağlık versin Allahım.

evet arkadasım benim kananamam olmustu 8. haftada onun dısında irdaha kanamam olmadı cok sükür oda cok azdı..ben balıkesirdeyim pazar günü özel druma gidicem bakalım o nediycek eger oda önerirse amniyosentezi byük ihtimalle yaptırıcam yada sizin testi düşünücem ... ne kadar sürede geliyomus sonuclar canım...bebegimde bende üzülmiyeyim artık...

sagolasın canım ilk gebeliğim..evet cok riskli degil ama yinede insan düşünüyo işte pazar günü 1 dr daha gidicem o nederse ona göre düşünücez bakalım...amin rabbim herkezin hayırlısıyla kucaklarını doldursun insallah...

canım çok geçmiş olsun sakın üzülüp bebeği de üzme. benım ıkılı testım ıyı cıktı .. benı 3 prof takıp edıyor. rısklı gebelık uzmanı 4 luye gerek görmedı. ama benı sureklı takıp eden ıkı drum ılla yaptır dedı yaptırdık yarın sonuc alacagız.. ben ya kötu sonuc gelırse ne yapcaz dıye sormustum. her 3 dr özellıkle rısklı gebelık uzmanı kanama yasayan hastalara asla amınosentez yapmıyoruz dedi.. ben hala kanama sorunuyla ugrasıyorum kanama yasadıysan asla yaptırma....bır yere kan yollanıyormuş..Bır de her testte kötu sonuc cıkmasına ragmen sağlıklı bebek doguranlar var.. ıcını rahat tut.. valla yarın sonuc kötu cıksada ben hıcbırsey yaptırmam ve dogururum zaten zor buldum bu bebegı kaç aydır kanamadan dolayı kaybetme korkusu yasıyorum..

canım cok saol içimi rahatlattın..ben de maksipor 500 luk kullanıyorum ıcınde de hamıleler kullanabılır yazıyor.progestanı hala devam ettırıyorlar 20 haftayı beklıyorlar sanırım ama ıgneyı dogurana kadar ınsallah vurulacakmısım.. bu enfeksıyon ılacını kullanınca karnımdakı sertlık yokoldu son bır hafta tas gıbı olurdu bız de bebek sanmıştık sımdı rahat ıdrara cıkıyorum...

Kızlar selam, bu akşama kadar yine hiç bir şey hissetmiyordum, iş çıkışı acile gittik, allaha şükür bebişim sağlıklı... Uyuyordu, uyandırdık garibimi allahım hepsini korusun, annelerini babalarını da :) iyi geceler hepinize

iyi yapmışın canım için rahat etmiştir... Hareketlerini iyice hissetsek en azından iyi olduklarini daha iyi anlardik... Gerçi bulurduk o zaman da takacak birsey

Canım tabi sen bilirsin de ben senin yerinde olsam yaptiracaksam amniyosentez degil bizim testi yaptiririm. Allah korusun bebeğin sağlıklı çıksa ama işlemden dolayı bi sorun yaşasan çok kotu olursun. Her nekadar güvenli ellerde riskleri çok az olsa da... Bizim testler Risksiz ve %99 sonuç veriyormuş. 15 gün sonra çikar dediler inşallah ayın 12sinde bekliyoruz ama uzarsa da şaşırmam yazarım zaten çıkınca buraya inşallah sonucu da güzel olur da...

Aksucum valla cinsiyet konusunda hicbir fikrim yok ama kiz geciyor gonlumden..bakalim haftaya carsamba gidecem hastaneye tam 14+0 olacak bilmiyorum cinsiyeti icin birsey dermi

Aksucum valla cinsiyet konusunda hicbir fikrim yok ama kiz geciyor gonlumden..bakalim haftaya carsamba gidecem hastaneye tam 14+0 olacak bilmiyorum cinsiyeti icin birsey dermi
En azından bi tahminde bulunurlar canım. Rabbim gönlüne göre versin
Bugun senin icin cok ozel bir gun.insallah rabbim hayirli haberlere eristirsin senide.hayirli haberini bekliyorum

Aminn... Geçenlerde yaziştiklari topikte idrarda pozitif çıkmış diye okudum ama kan da baktirmadan o an da birşey demedim ama inşallah güzel haberlerini alıcaz

evet idrarda hayal meyal bi çizgi gördük bskslım kanda ne çıkacak birazdan çıkıyorum kan vermek için 3-4 gibi sonuç çıkıyo mutlaka haber vericem dua edin bana kocaman öpüyorum sizi :)))))

malesef yine size güzel haberler veremiyorum 12.gün yani bugün değerim 8 küsür çıktı cumartesi tekrar test istedi doktor ama bana göre hiç umut yok sizlere sorum bundan sonra ben ne yapayım tedaviye başlamadan hangi testleri yaptırayım

canım buraya da yazmışın şimdi gördüm... genetik testleri yaptırdın değil mi canım, pıhtılaşma vs? rahim de belki bilmediğin tam olarak tutunmasına engel olan bir şey oluyordur. rahim kalınlığın kaçtı? acaba ince mi geliyor tam tutunamıyor? inşallah bunları bpşuna konuşuyoruzdur ctesi değerin katlanır, Rabbim'den canı gönülden diliyorum.... haber vermeyi unutma canım....

evet canım kanda pıhtılaşma testleri yapılmıştı temiz çıktı rahim duvarı kalınlığımda hepsinde gayet iyiydi onlarda bi sıkıntı yok ama ben şimdiye kadar hiç rahim filmi falan çektirmedim ilk acaba rahimde bi sorun mu var sorusu aklıma takılıyo hep oyüzden rahimi detaylı inceletmek istiyorum onun için acaba rahim filmimi çektirmeliyim histereskopi mi laparoskopi mi yada hepsimi bunları çok merak ediyorum yarın dıktorumla konuşucak inşallah bide kromozomlarımızı araştırsak diyorum embriyolar çok sağlıklı diyolar ama belki değildir bi sonraki denemede embriyolarada genetik test istiycem sağlıklı olduklarına emin olmak için başka ne yapmam lazım bilmiyorum kafam çok karışık((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…