- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.741
Çok üzüldüm Rabbim sabır versin, bir daha da yaşatmasın, sana da kimseye de... en kısa zamanda Mevlam yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağına almanı nasip etsin... ben de endişe ettim ister istemez, enfeksiyon kaynağı belli mi? şimdi bende de çıktı antibiyotik kullanıyordum, toksoplazma yada rubella falan mı senin ki? ağır diyince onlar aklıma geldi ...
yine risk yine risk.bugün dr gittim grip olmustum birde cok akıntım vardı onun için dr gittim
dr da gelmişken tarama testinide yaptralım dedi yaptırdık...
bu sefer 361/1 cıktı oran ...amniyosentezi önerdi drum napıcamı bilemiyorum kızlar bugün aglamaktan içim cıktı böyle bebgimide cok üzüyorum dr da 5 ay sitres cekip üzülecegine amniyosentezi yaptır kafan rahatlasın dedi...
karar veremiyorum
RABBİM SEN BEBEKLERİMİZİ KORU SAGLIKLI SIHHATLİ KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ET....
Canım geçmiş olsun, benimki de 500lük azitro adı, ben düşün daha 8 haftalıkken hastaneye yatırıldım enfeksiyon çıktı mecbur antibiyotik verdiler, düşün ilk 3 aydan önce kullandım. Enfeksiyon bebekler için antibiyotiğin zararından daha tehlikeliymiş.... Sen 3 ayıda geçirmişin şükür içini ferah tut canım...Allah'a emanetler...merhaba bebegını kaybeden arkadasa allah sabır versın insallh tez zamanda bebegıne kavusur..aksu arkadasım senı agustos ayından hatırlıyorum o zmn sadece sayfaları okuyordum..bende de gecen hafta ıdrar yolu enfeksıyonu çıktı lökosıt 57 endıyosıt 17 çıktı antıbıyotık kullanıyorum ama çok korkuyorum bırsey olcak dıye..hem drum baktı hem benı urolojıye yolladı 500 luk antıbıyotık verdı..senın antıbıyotıgın kaç..sen hala progestan kullanıyor musun.. ben haftada bır proluton depotta vuruluyorum. içim dışım ılaç oldu rabbım bebeklerımızı korusun
Canım riskin yüksek çıkmamış aslında ama seni çok iyi anlıyorum. Ben de yaşadım, ikiz ve değer riskli olmadığı halde Prenatest yaptirdim. Senin bi ara kanaman olmuştu diye hatırlıyorum oldu mu sonra da? Kanama varsa amniyosenteze daha düşünerek yaklaşıyorlar... Canım ağlayıp bebişini de üzme eğer imkânın varsa bizim dediğimiz testlerden yaptır. Hangi sehirdeydin sen? Ankaraya yakinsan benim yaptırdığım yer bonusa 6 taksit yapiyor.yine risk yine risk.bugün dr gittim grip olmustum birde cok akıntım vardı onun için dr gittim
bu sefer 361/1 cıktı oran ...amniyosentezi önerdi drum napıcamı bilemiyorum kızlar bugün aglamaktan içim cıktı böyle bebgimide cok üzüyorum dr da 5 ay sitres cekip üzülecegine amniyosentezi yaptır kafan rahatlasın dedi...
karar veremiyorum
Canım Allah korusun birşey olsa kanaman falan olurdu. Hem tam senin haftalarina yakın benim de göğüs hassasiyetim azalmıştı araştırınca beklenen bir durum olduğunu okumuştum. Vücut hamileliğe alışıyorKızlar selam öncelikle düşük yapan arkadaşıma geçmiş olsun diyorum, alllah en kısa zamanda göbüşünü doldursun inşaalah, hamişlerimize ve bebişlere sağlık diliyorum....bende iki gündür gebelik belirtilerim kayboldu, göğüslerimdeki şişlik gitti, karnımdaki şişlik ve ağrılar bitti, arada göbeğimi ellediğimde içimde hissediyordum birşeyler..şimdi sanki düşük yapmışım da hiçbirşey yokmuş gibi... Doktor randevumuza 2 hafta var, ne yapayım, başına böyle birşey gelen arkadaşımız varmı..? Çok moralim bozuk
Allahım bütün hamilelerimizi ve bebişleri korusun... Olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin...Amin...
Canım Allah korusun birşey olsa kanaman falan olurdu. Hem tam senin haftalarina yakın benim de göğüs hassasiyetim azalmıştı araştırınca beklenen bir durum olduğunu okumuştum. Vücut hamileliğe alışıyorama için rahat değilse git bi doktora, kendi doktorun olmasa da olur...
Canım geçmiş olsun, benimki de 500lük azitro adı, ben düşün daha 8 haftalıkken hastaneye yatırıldım enfeksiyon çıktı mecbur antibiyotik verdiler, düşün ilk 3 aydan önce kullandım. Enfeksiyon bebekler için antibiyotiğin zararından daha tehlikeliymiş.... Sen 3 ayıda geçirmişin şükür içini ferah tut canım...Allah'a emanetler...
Pregestan fitili 13. Haftada falan bıraktım haftada bir şimdi senin gibi proluton iğne vuruluyorum.
Canım riskin yüksek çıkmamış aslında ama seni çok iyi anlıyorum. Ben de yaşadım, ikiz ve değer riskli olmadığı halde Prenatest yaptirdim. Senin bi ara kanaman olmuştu diye hatırlıyorum oldu mu sonra da? Kanama varsa amniyosenteze daha düşünerek yaklaşıyorlar... Canım ağlayıp bebişini de üzme eğer imkânın varsa bizim dediğimiz testlerden yaptır. Hangi sehirdeydin sen? Ankaraya yakinsan benim yaptırdığım yer bonusa 6 taksit yapiyor.
Canım Allah korusun birşey olsa kanaman falan olurdu. Hem tam senin haftalarina yakın benim de göğüs hassasiyetim azalmıştı araştırınca beklenen bir durum olduğunu okumuştum. Vücut hamileliğe alışıyorama için rahat değilse git bi doktora, kendi doktorun olmasa da olur...
Canım geçmiş olsun, sıkma canını riskin yok ki 1/275 bile değil... İçin rahat edecekse, daha önce düşüğün yoksa yaptır ama daha önce düşük yapmışlara tavsiye etmiyorlar. Sağlıklı bebeğide riske atma bence...başka doktorada git deyit al...o da illaki yaptır derse bizim yaptırdığımız kan testini sor.. Biraz pahalı ama risksiz...gerçi amniyosentezi özel hastanede yaptıracaksan Harmony tstinin yarısı kadar diye duydum...canım iyi sonuçlar alırsın inşaalah...Allah bebeklerimizi korusun...olmayanlara da hemen versin yarabbim..
yine risk yine risk.bugün dr gittim grip olmustum birde cok akıntım vardı onun için dr gittim
karar veremiyorum
Canım geçmiş olsun, benimki de 500lük azitro adı, ben düşün daha 8 haftalıkken hastaneye yatırıldım enfeksiyon çıktı mecbur antibiyotik verdiler, düşün ilk 3 aydan önce kullandım. Enfeksiyon bebekler için antibiyotiğin zararından daha tehlikeliymiş.... Sen 3 ayıda geçirmişin şükür içini ferah tut canım...Allah'a emanetler...
Pregestan fitili 13. Haftada falan bıraktım haftada bir şimdi senin gibi proluton iğne vuruluyorum.
Canım riskin yüksek çıkmamış aslında ama seni çok iyi anlıyorum. Ben de yaşadım, ikiz ve değer riskli olmadığı halde Prenatest yaptirdim. Senin bi ara kanaman olmuştu diye hatırlıyorum oldu mu sonra da? Kanama varsa amniyosenteze daha düşünerek yaklaşıyorlar... Canım ağlayıp bebişini de üzme eğer imkânın varsa bizim dediğimiz testlerden yaptır. Hangi sehirdeydin sen? Ankaraya yakinsan benim yaptırdığım yer bonusa 6 taksit yapiyor.
Kızlar selam, bu akşama kadar yine hiç bir şey hissetmiyordum, iş çıkışı acile gittik, allaha şükür bebişim sağlıklı... Uyuyordu, uyandırdık garibimiallahım hepsini korusun, annelerini babalarını da :) iyi geceler hepinize
evet arkadasım benim kananamam olmustu 8. haftada onun dısında irdaha kanamam olmadı cok sükür oda cok azdı..ben balıkesirdeyim pazar günü özel druma gidicem bakalım o nediycek eger oda önerirse amniyosentezi byük ihtimalle yaptırıcam yada sizin testi düşünücem ... ne kadar sürede geliyomus sonuclar canım...bebegimde bende üzülmiyeyim artık...
En azından bi tahminde bulunurlar canım. Rabbim gönlüne göre versinAksucum valla cinsiyet konusunda hicbir fikrim yok ama kiz geciyor gonlumden..bakalim haftaya carsamba gidecem hastaneye tam 14+0 olacak bilmiyorum cinsiyeti icin birsey dermi
Bugun senin icin cok ozel bir gun.insallah rabbim hayirli haberlere eristirsin senide.hayirli haberini bekliyorum
malesef yine size güzel haberler veremiyorum 12.gün yani bugün değerim 8 küsür çıktı cumartesi tekrar test istedi doktor ama bana göre hiç umut yok sizlere sorum bundan sonra ben ne yapayım tedaviye başlamadan hangi testleri yaptırayım
canım buraya da yazmışın şimdi gördüm... genetik testleri yaptırdın değil mi canım, pıhtılaşma vs? rahim de belki bilmediğin tam olarak tutunmasına engel olan bir şey oluyordur. rahim kalınlığın kaçtı? acaba ince mi geliyor tam tutunamıyor? inşallah bunları bpşuna konuşuyoruzdur ctesi değerin katlanır, Rabbim'den canı gönülden diliyorum.... haber vermeyi unutma canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?